Greek Traffic Rank.....

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Greek Traffic Rank.....

Ναθ δεν έχω καμιά απάντηση !
απλά βλέποντας τα νούμερα μου γεννήθηκε η απορία :grandpa:

Ωραία! Λύθηκε τώρα η απορία σου κατόπιν των απαντήσεων των παιδιών ή θα παίζουμε την κολοκυθιά μέχρι να γράψουμε 30 σελίδες???

Εδώ θα ταίριαζε, περισσότερο απ'ότι στην πραγματικότητα, το προεκλογικό σποτάκι κάποιου κόμματος...:willy: (δεν έχει και κανένα άλλο πετούμενο η λίστα των smilies μωρέ...) :jester:

Re: Απάντηση: Greek Traffic Rank.....

τώρα για τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας ας
πούνε αυτοί που είναι σίγουροι.....-bye-

Κωστα καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε με μισολογα και smilies και να εχουμε το θαρρος της γνωμης μας και να μιλαμε.

Τωρα πια που ενηλικιωθηκαμε εννοω....

Η στάση σας (έως εχθρική θα την χαρακτήριζα) δεν βοηθάει σε τίποτα. Ιδιαίτερα δεν βοηθάει νέους στο site που δεν γνωρίζουν την ιστορία και προφανώς θα νοιώθουν αμηχανία για το παρόν.
Ολοι σας πιστεύω ότι γνωρίζετε πόσο εκτιμάω τα γραφόμενά σας, αλλά σήμερα είσασταν φάουλ.
Ο τρόπος του "φέρεσται" δεν εξαρτάται από τον απέναντί σας αλλά από εσάς.

:grinning-smiley-043

Ποσώς με ενδιαφέρει σε ποιά σειρά κατάταξης έρχεται το φόρουμ στην Αλέξα και την Αμύξα. Όσο γράφουν σε αυτό κάποιοι άνθρωποι (ενδεικτικά αναφέρω μόνο τους Σπύρο Σούρλα, Δημοκηδή, Δαμιανό Δημητριάδη, Βλασίδη, Supersonic, Kosh, Placebo, Busoni και πολλούς άλλους) εγώ θα έρχομαι καθημερινά ας είναι και στην σειρά 150000.

Re: Απάντηση: Greek Traffic Rank.....

Η στάση σας (έως εχθρική θα την χαρακτήριζα) δεν βοηθάει σε τίποτα. Ιδιαίτερα δεν βοηθάει νέους στο site που δεν γνωρίζουν την ιστορία και προφανώς θα νοιώθουν αμηχανία για το παρόν.
Ολοι σας πιστεύω ότι γνωρίζετε πόσο εκτιμάω τα γραφόμενά σας, αλλά σήμερα είσασταν φάουλ.

+1000

Εξακολουθώ να προσπαθώ να καταλάβω, τι θέλεις να πεις. Μήπως γίνεται να πεις, αυτό που θέλεις να πεις, καθαρά και ξάστερα??? Διότι, με τα μισόλογα δεν καταλαβαίνει κανείς.....

τώρα για τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας ας
πούνε αυτοί που είναι σίγουροι.....-bye-

Ωραία! Λύθηκε τώρα η απορία σου κατόπιν των απαντήσεων των παιδιών ή θα παίζουμε την κολοκυθιά μέχρι να γράψουμε 30 σελίδες???

Κωστα καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε με μισολογα και smilies και να εχουμε το θαρρος της γνωμης μας και να μιλαμε.

:guitarist::guitarist::guitarist:

Δυσκολο ειναι να χτισεις κατι και να μεινεις ψηλα .
Δυσκολο ειναι να μεινεις καπου και να σεβεσαι τον εαυτο σου.

Αν εχω να διαλεξω ενα απο τα δυο με κλειστα ματια το δευτερο.

Αυτο ειναι απαντηση στα λεγομενα μου Κωστα ?

Αντιπρόταση?

Αντιπρόταση?

Συζητάς με τον άλλον και όταν πλέον δεν σου απαντάει πάς σε άλλο νήμα, για παράδειγμα του δαφνοστεφανομένου ... :flipout:

ΥΓ Δεν βάζω άλλα smillies, σαν γλύψιμο μου φαίνονται. Η εκτίμηση μου δεδομένη για όλους.

Status
Not open for further replies.