GT5 RACES in AVclub!

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

:speechless-smiley-0 :blink: Ηoly shit!!!! ( Tαιριαζει και με την πιστα το βρισιμο στα αμερικανικα)
Eγω ειμαι πολυ πισω. Απο οτι θυμαμαι , εκανα την Κυριακη γυρω στο 1:53.xxx. :slug: Απο τοτε δεν εχω προλαβει να ξαναπαιξω. Ο διαδοχος με "τρεχει" και ακομα δεν εχει γεννηθει. Φανταζομαι τι θα γινεται μετα...

Ισως σημερα το βραδυ κανω καμια μεταμεσονυκτια προβα,μπας και σας πλησιασω λιγο. Αλλιως θα πρεπει να προσευχομαι να χιονισει στη Daytona την Πεμπτη. :snowman:

Εγώ μέχρι την Πέμπτη δε θα προλάβω να παίξω καθόλου.. :p

Για όσους δεν προλάβουν να τρέξουν καθόλου να πω ότι στο τέλος του 7ου γύρου, μπαίνεις pits λόγο καυσίμων, γεμίζεις φουλ, ξαναμπαίνεις αναγκαστικά στο τέλος του 14ου - οριακά όμως - σε κάποιους μπορεί και να μην φτάσει (βλέπε Κώστας) και βάζεις καμιά 15αριά τουλάχιστον λίτρα για να κάνεις και τον 15ο!

Sorry guys, εγώ θα δηλώσω πάλι απών. Έχω όλη την ημέρα 39 με 40 πυρετό και αισθάνομαι σαν να με είχαν βάλει σε ένα σάκο και να με βαράγανε με τις ώρες. Θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω τον αγώνα.

unbelievable!!! η συνεχεια απο τον Αρη.... :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

ΥΓ.περαστικα Γιωργο,σε περιμενουμε στον επομενο με την f40 (ε?)

Last edited:
Περαστικα George. Μολις γινεις καλα δες το replay, εχει γελιο ο τερματισμος.

Μπραβο Αρη!

Τα λεμε Monza με F40 ε? ε? ε?

Το αρχείο είναι στη γνωστή θέση για όποιον το θέλει!

Ωραίος αγώνας με σούπερ αγωνιώδες τέλος:speechless-smiley-0:hahaha:!!! Λεπτομέρειες αφού ρίξω πρώτα έναν υπνάκο:goodnight:

Γιώργο περαστικά, θα τα πούμε στη Monza!

Σας ευχαριστώ όλους :star:, η πρώτη νίκη του :grandpa:

Τα λέμε σε μερικές ωρίτσες...

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Τι κανατε βρε τρελλαμενοι στον τελευταιο ανεφοδιασμο? Ο μεν Τασος εβαλε ενα τονο λες και εχει απεργια αυριο, ο δε Αρης με το σταγονομετρο λες και ειναι απληρωτος 6 μηνες :flipout: Φοβερο σασπενς στο τελος, ο ενας με ρελαντι απο τη μεση του κεκλιμενου, με τον αλλον ερχεται με χιλια και φωτο-φινις με 0.093:speechless-smiley-0 τελικα υπερ του Αρη! :firstprize: ...ο οποιος εκανε και ταχυτερο γυρο, ευγε! :SFGSFGSF:

F1 το κανατε το πρωταθλημα, στα πιτς κρινονται οι αγωνες...

ΥΓ Γιωργο πως εισαι σημερα?:nurse:

Χτες καταρρίφθηκε ο "Νόμος του Μέρφυ"...

Τι εννοώ...

Daytona_International_Speedway_-_Road_Course.png

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Κάνω τον καλύτερο χρόνο στα προκριματικά, και έτσι ξεκινάω πρώτος, με μια κακή όμως εκκίνηση και βρίσκομαι πριν την πρώτη στροφή 2ος πίσω από τον Τάσο που ξεκίνησε 2ος.

roadcoursedaytona1u.jpg

roadcoursedaytona2o.jpg

roadcoursedaytona3o.jpg

Από πίσω ακολουθούν Στέλιος, Στάθης και Κώστας και σύντομα χωρίζουμε σε δύο ομάδες...

roadcoursedaytona4.jpg

roadcoursedaytona5.jpg

Τέλος του 7ου γύρου και ο Τάσος μπαίνει στα pitstops ενώ ακολουθώ πάντα στενά από πίσω. Όσο φουλάρουμε εμείς, καταφθάνουν και οι υπόλοιποι.

roadcoursedaytona7.jpg

roadcoursedaytona8.jpg

Κατά κύριο λόγο, όμως, για σχεδόν 7 γύρους βρισκόμουνα πίσω από τον Τάσο εκμεταλλευόμενος το slipstream του με αποτέλεσμα να κάνω μια μικρή "οικονομία" στην κατανάλωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσω ντεπόζιτο 1-2 δεύτερα ποιο γρήγορα και να βγω 1ος από τα pits. (Το τι ακουγόταν στην ενδοεπικοινωνία δεν περιγράφεται...@#*%*$$#)

roadcoursedaytona9.jpg

(η συνέχεια παρακάτω, γιατί δεν χωράν πάνω από 9 φωτό σε ένα πόστ)

Στην συνέχεια ξεκινάει ένα κυνηγητό με τον Τάσο και ανταλλάζουμε 1η με 2η θέση, επανειλημμένα...

roadcoursedaytona10.jpg

roadcoursedaytona11.jpg

roadcoursedaytona12.jpg

μέχρι το τέλος του 12ου γύρου όπου χώρισαν οι δρόμοι μας αφού ο Τάσος μπήκε για το δεύτερο pitstop ενώ εγώ συνέχισα.

roadcoursedaytona13.jpg

13ος γύρος και μπαίνω και εγώ, με το ντεπόζιτο να παραδίδει πνεύμα, 50 (ευτυχώς) μέτρα πριν το pitstop! Κάνω όμως το λάθος και βάζω 23 λίτρα ενώ είχα σκοπό να βάλω 26 και το αντιλαμβάνομαι φυσικά αφού δώσω, αμετάκλητα, την εντολή...
Με πιάνει απογοήτευση βγαίνοντας από το pitstop ξέροντας ότι τα καύσιμα δεν θα μου φτάσουν. Σύντομα όμως λαμβάνω ένδειξη ότι προηγούμαι 15 δεύτερα (προφανώς ο Τάσος το παράκανε με τα καύσιμα) και ξάφνου σκάει ένα αυθόρμητο χαμόγελο! Τίποτε δεν χάθηκε ακόμα...
Αποφασίζω να οδηγήσω συντηρητικά, όσο ποιο οικονομικά μπορώ, από τις ενδείξεις του συστήματος όμως πληροφορούμαι ότι η χρονική διαφορά μας αρχίζει να μειώνεται με επικίνδυνο ρυθμό και αποφασίζω να το "σανιδώσω" ξανά και "ότι βρέξει ας κατεβάσει".
Στην κορυφή της 12ης στροφής του τελευταίου μου γύρου όμως, πριν την μεγάλη τελική, γίνεται το αναμενόμενο - τελειώνουν τα καύσιμα - το αυτοκίνητο αρχίζει να κόβει σταδιακά και αρχίζει το "Θρίλερ"...

dsc02449f.jpg

Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν δεν περιγράφονται. Και οι δύο καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι οριακά και σύντομα έρχεται η ώρα της αλήθειας...

dsc02450kz.jpg

roadcoursedaytona15.jpg

roadcoursedaytona16.jpg

dsc02451bf.jpg

Και..................................

roadcoursedaytona17.jpg

ΝΑΙ!!!!! ΝΑΙ!!!! ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω... είμαι πρώτος... με 00,093 εκατοστά του δευτερολέπτου!!!!!!!!!!!!!!!!!

roadcoursedaytona175.jpg

roadcoursedaytona18.jpg

:award::star::firstprize::flowers::aetsch:

40 Φ...:plank:

btw αν δεν ετρωγα ποινη διελευσης στο τελος του 5 γυρου σας ειχα!!! :p Γρηγορα τις λεπτομερειες του επομενου γιατι το πρωταθλημα πηρε φωτια...

Φανταστικος αγωνας μου φαινεται οτι εγινε. Εγω δυστυχως συνεχίζω το γνωστο τροπάρι, αλλά τώρα φτάνω μονο ...39.

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

40 Φ...:plank::ban-aki:

btw αν δεν ετρωγα ποινη διελευσης στο τελος του 5 γυρου σας ειχα!!! :p Γρηγορα τις λεπτομερειες του επομενου γιατι το πρωταθλημα πηρε φωτια...

Και η γιαγιά μου αν είχε πατίνια... :flipout:

Είσαι σίγουρος για το F40? Θα μας πάρει ο ύπνος...:sleepey:

Φανταστικος αγωνας μου φαινεται οτι εγινε. Εγω δυστυχως συνεχίζω το γνωστο τροπάρι, αλλά τώρα φτάνω μονο ...39.

Πρέπει να είναι αυτό που πέρασα πριν κανα δυο μήνες, 3-4 μέρες με 39 πυρετό, φτου φτου μακρυά:vollkommenauf:

Περαστικά φίλε μου, ελπίζω να είσαι μαζί μας στη Monza!

Λοιπόν: Monza, αλλαγή καιρικών συνθηκών, καιρικές συνθήκες 50%, πιθανότητα αλλαγής καιρού 10, υγρό οδόστρωμα 0%, αυτοκίνητο 458 ITALIA '09, γύροι 14 - οκ?