GT5 RACES in AVclub!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Επειδή κάνει μεγάλη διαφορά το επιπλέον pitstop και θα είναι μεγάλη αδικία, θα κάνουμε 16 γύρους.-

Τώρα, όσων αφορά τους δοκιμαστικούς γύρους με στεγνή άσφαλτο και χωρίς φθορά θα ήταν ίσως καλή ιδέα αλλά φοβάμαι ότι υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα:

Πες ότι κάνουμε τους χρόνους μας και βγάζουμε μια κατάταξη για την εκκίνηση, πως όμως θα αλλάξουμε τις ρυθμίσεις σε αλλαγή καιρού και φθορά ελαστικών, γιατί νομίζω ότι αν βγω από την πίστα και κάνω ρυθμίσεις τότε θα σας βγάλει όλους υποχρεωτικά (από την πίστα) και θα μας μηδενίσει την κατάταξη... (εκτός και αν δεν ισχύει αυτό:)

Eτσι ειναι ο σωστος ο admin. Γραφει ενα .- και ολα τελειωνουν εκει.
Επιμενω ομως. Ασ'το αυτην τη φορα με 14 γυρους, αφου δεν εχω προλαβει να παιξω καθολου και δε προβλεπεται κιολας ,οποτε θα ειμαι τελευταιος να παρακολουθω. Μην αλλαζουν ολοι τακτικη και ξαναυπολογιζουν καυσιμα.Ειναι και σημερα ο αγωνας ,οποτε χρονος δεν υπαρχει για δοκιμες.

Οσον αφορα τα υπολοιπα, εχεις δικιο. Δεν ειχα σκεφτει οτι θα μας πεταξει εξω αν κανεις αλλαγες. Μαλλον δεν υπαρχει λυση.

Eτσι ειναι ο σωστος ο admin. Γραφει ενα .- και ολα τελειωνουν εκει.
Επιμενω ομως. Ασ'το αυτην τη φορα με 14 γυρους, αφου δεν εχω προλαβει να παιξω καθολου και δε προβλεπεται κιολας ,οποτε θα ειμαι τελευταιος να παρακολουθω. Μην αλλαζουν ολοι τακτικη και ξαναυπολογιζουν καυσιμα.Ειναι και σημερα ο αγωνας ,οποτε χρονος δεν υπαρχει για δοκιμες.

Οσον αφορα τα υπολοιπα, εχεις δικιο. Δεν ειχα σκεφτει οτι θα μας πεταξει εξω αν κανεις αλλαγες. Μαλλον δεν υπαρχει λυση.

Δεν έχεις προλάβει να παίξεις καθόλου?:flipout:

Τελευταίος? :ADFADF1:

Τακτική?:elefant:

Να ξαναϋπολογίσω καύσιμα?:marchmellow:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:party::D;):smileJap::cool::flowers::aetsch::SFGSF8::jester:

Μπα σε καλό σου... Με έκανες και γέλασα...

Δεν έχεις προλάβει να παίξεις καθόλου?:flipout:

Τελευταίος? :ADFADF1:

Τακτική?:elefant:

Να ξαναϋπολογίσω καύσιμα?:marchmellow:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:party::D;):smileJap::cool::flowers::aetsch::SFGSF8::jester:

Μπα σε καλό σου... Με έκανες και γέλασα...

Ρε Γιωργο, αφου τα παλικαρια δεν παιζονται με τιποτα. Για να τους πλησιασω στο χρονο πρεπει να πολεμαω με την τιμονιερα κανενα μηνα πιο πριν και βλεπουμε....
Χθες το ανοιξα λιγο για να αγορασω την Εnzo καινουργια και να κανω κανενα γυρο.

Αν ησουν στον προηγουμενο αγωνα θα καταλαβαινες τι εννοω για τα καυσιμα. Αυτοι παλευουν με τα χιλιοστα του δευτερολεπτου και εγω με τα δευτερολεπτα ολοκληρα!!!
Θα κανουμε παρεα στη γαλαρια απ´οτι καταλαβα . :ADFADF1:

autodromonazionalemonza.png

Πολύ δύσκολος μου φάνηκε ο χτεσινός αγώνας!

Έκανα αρκετή προπόνηση, γνώριζα καλά την πίστα και αισθάνθηκα ότι πάω προετοιμασμένος στον αγώνα. Αμ δε! Τελικά άλλο πράγμα είναι είναι να κυνηγάς τους χρόνους, μόνος σε μια πίστα (όπου διαπρέπω), και άλλο να τρέχεις σε έναν αγώνα με ένα κάρο αστάθμητους παράγοντες (το τι γλίστρημα φάγαμε) αλλά και αντίπαλος με την ίδια την κούρασή σου μετά από μια σούπερ - εργασιακά - φορτωμένη μέρα, αλλά και στην τελική - με τις ίδιες τις ικανότητές σου να συγκεντρώνεσαι και να κρατάς την ψυχραιμία σου εκεί που πρέπει.
Τώρα γκρινιάζω, ξέρω, αλλά δεν είναι καντεμιά, όταν χάνεις τον έλεγχο (εντάξει επειδή κοιμόσουνα όρθιος) στην στροφή 3 (Variante della Roggia) αλλά αντί να γλιστρήσεις πάνω από τα κερμπς και να φας μια μικρή χρονική ποινή πας και χτυπάς πάνω στον τοίχο και αντί να κάνεις "γκελ" πας και κολλάς εκεί για 20 δευτερόλεπτα γιατί έτσι είναι προγραμματισμένο να κάνει το παιχνίδι:violent-smiley-008:?

Ο αγώνας όμως ήταν καλός και αρκετά ενδιαφέρον! Σου έδινε την δυνατότητα να αναδείξεις όχι μόνο τις οδηγικές σου ικανότητες αλλά και άλλες εξίσου σημαντικές για μια νίκη, όπως τακτική και ψυχραιμία! Πιστεύω πως όλοι τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε... Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλους, :SFGSFGSF: για την προσπάθειά τους αλλά ένα ιδιαίτερο μπράβο στον Τάσο και στον Στέλιο για τις επιδώσεις τους!

Φοβερή εκκίνηση έκανε ο Γιώργος ο οποίος ξεκίνησε μεν 5ος αλλά βρέθηκε 1ος από την πρώτη κιόλας στροφή, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει για πολύ τον πολύ καλό ρυθμό του...

autodromonazionalemonzaxt.jpg

autodromonazionalemonzasc.jpg

Αλήθεια, Γιώργο, γιατί είναι μαύρο το αμάξι σου (μπλε δεν θα έπρεπε να είναι)?

autodromonazionalemonzapb.jpg

Στην τρίτη στροφή ξεκίνησαν και τα "δύσκολα", τρεις οδηγοί κατ' ευθείαν "OFF" :flipout:

autodromonazionalemonzapn.jpg

Άτυχος στάθηκε ο Στάθης που ξεκίνησε μες το μουσκίδι με σλικ (καραφλά) λάστιχα που όμως παρ' όλα αυτά κατάφερε να επιδείξει φοβερές επιδώσεις κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες!!!
Επίσης πολύ καλές επιδώσεις υπό την έννοια "καλύτερος χρόνος" μας έδειξε και ο Κώστας που έκανε (ίδιο σχεδόν με τον δικό μου) τον τρίτο καλύτερο χρόνο του αγώνα.

Αδιαφιλονίκητα όμως νικητής του αγώνα ήταν ο gt5maniac. Μπράβο και πάλι Τάσο για τις επιδώσεις σου! Αφιερωμένη:

autodromonazionalemonzayr.jpg

Πάμε για "οβάλ" (μετά τις γιορτές) !!!

Last edited:
Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Hello everybody! Προσωπικα εμενα μου αρεσε πολυ ο αγωνας παρολα τα γλιστρηματα, τη βροχη και τις τρακες που ειχα (και ειχαμε ολοι μας απ'οτι καταλαβα...). Ειχε πολυ γελιο που στο τελος των δοκιμαστικων αρχισε να στεγνωνει και ολοι ξεσκιστηκαμε να κανουμε γρηγορους γυρους.

Α, να σου υποδειξω Αρη οτι και ενας ακομα οδηγος ξεκινησε με racing hard λαστιχα, τα κρατησε για 5 σχεδον γυρους και δεν εχανε 21312432312312 δευτερολεπτα το γυρο οπως ο Σταθης :p και καποιοι του ελεγαν μεσα στον αγωνα οτι αποκλειεται να φοραει racing hard και να πηγαινει ετσι.........Δεν θα πω ποιος ηταν, απλως θα πω οτι ειναι γαματος......και πανεμορφος.........και Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ:violent-smiley-030::furious3::violent-smiley-008::devil-smiley-029::behead::stupid::bawling:

P.S. Ρε συ Γιωργο, τι απιστευτη εκκινηση ηταν αυτη!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Α, να σου υποδειξω Αρη οτι και ενας ακομα οδηγος ξεκινησε με racing hard λαστιχα, τα κρατησε για 5 σχεδον γυρους και δεν εχανε 21312432312312 δευτερολεπτα το γυρο οπως ο Σταθης :p και καποιοι του ελεγαν μεσα στον αγωνα οτι αποκλειεται να φοραει racing hard και να πηγαινει ετσι.........Δεν θα πω ποιος ηταν,

Μήπως τα μπέρδεψα? Εσύ φορούσες τα Γου-Λιι λάστιχα :speechless-smiley-0:adore:? Ή και οι δύο :hahaha::shakehands: :laugh:

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Αλήθεια, Γιώργο, γιατί είναι μαύρο το αμάξι σου (μπλε δεν θα έπρεπε να είναι)?

Είχα τις μαύρες μου, ο Στέργιος δεν έτρεχε, βαριόμουν να το βάψω... Θες και άλλη δικαιολογία?

Η εκκίνηση και εμένα με εξέπληξε (ήμουν σίγουρος ότι μου κάνατε πλάκα...) πόσο μάλλον όταν κατάφερα να στρίψω από την εσωτερική πλευρά του σικέιν (sic). Από κει και πέρα, πήγαινα απόλυτα συντηρητικά, γιατί κάθε φορά που πιέστηκα είχα έξοδο, ποινή, και χάσιμο στα φρένα απο μια φορά τουλάχιστον στην 1, στην 3 και στην 7. Εξάντλησα και τα 2 σετ ελαστικών, αφού θυμάμαι χαρακτηριστικά προς το τέλος της ζωής τους και στην Curva Grande και στην Parabolica να βάζω 6 και 5η αντίστοιχα (και στροφές κάτω από 5500) γιατί οι αμέσως χαμηλότερες ταχύτητες, σπάγανε πρόσφυση.

Γενικά ικανοποιήμενος (κάπως) αυτή την φορά, παίρνοντας και σαν δεδομένο ότι δεν έκανα ούτε 500 μέτρα προπόνηση πριν την συνάντησή μας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Μήπως τα μπέρδεψα? Εσύ φορούσες τα Γου-Λιι λάστιχα :speechless-smiley-0:adore:? Ή και οι δύο :hahaha::shakehands: :laugh:

Και οι 2 φορουσαμε racing hard γιατι μαλλον θελαμε να το παιξουμε εξυπνοι. Εγω βλεποντας στα δοκιμαστικα οτι η βροχη σταματουσε ειπα να το ρισκαρω και μολις αρχισε ο αγωνας και ειδα οτι ξαναδυναμωσε......:furious3::violent-smiley-030::twoguns::bigcry:
Τεσπα, δεν μας βγηκε, ισως την αλλη φορα

Χρόνια Πολλά σε όλους, ελπίζω να περάσατε καλά στις γιορτές και να ξεκουραστήκατε!

Θα τρέξουμε αύριο όπως το είχαμε προγραμματίσει;

Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα να μπω να δω λεπτομέρειες (δεν είχα το ps3 μαζί μου - αποτοξίνωση), αλλά απ' ότι θυμάμαι έχει πάρα πολλά αυτοκίνητα (σε διάφορους χρωματισμούς - παρδαλά) η Toyota και μερικά η Ford, με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Λάστιχα racing hard και γύρους, εκεί γύρω στα 30 λεπτά. Ελπίζω να μπω σήμερα το βράδυ και να τα διευκρινίσουμε όλα.

Άντε να ξεσκουριάσουμε λιγάκι...:driver:

Χρονια πολλα και απο εμενα! Εγω λογικα θα ειμαι παρων αυριο.

Ουτε εγω επαιξα καθολου , Αρη. Κι εγω για σημερα το βραδυ σκεφτομουν . Ισως τα πουμε το βραδυ λοιπον. Τι ωρα περιπου θα μπεις ;

Χρονια πολλα και απο εμενα! Εγω λογικα θα ειμαι παρων αυριο.

Ουτε εγω επαιξα καθολου , Αρη. Κι εγω για σημερα το βραδυ σκεφτομουν . Ισως τα πουμε το βραδυ λοιπον. Τι ωρα περιπου θα μπεις ;

:nounder: 22:00, 23:00 (αργά πάντως)

36 γύροι θα μας βγάλουν περίπου 30 λεπτά αγώνα και τουλάχιστον 3 pitstops με racing hard ελαστικά (αν θέλετε μεγαλύτερη δυσκολία τα αλλάζουμε σε sport soft).

Δηλώστε συμμετοχή, γιατί με τρία άτομα δεν γίνεται αγώνας και θα αναβληθεί...

Αν κρίνω από το μέχρι τώρα (ανύπαρκτο) ενδιαφέρον για τον σημερινό αγώνα, συμπεραίνω ότι θα πρέπει να αναβληθεί...

:nounder: .Eγω οπως σου ειπα θα μπορω το βραδυ.

Αν δεν παιξουμε και εχεις ορεξη και χρονο στειλε μου ενα μηνυμα εδω ή στο κινητο , να μπω να κανουμε κανενα φιλικο αγωνα . Φυσικα και οποιος αλλος θελει, μπορει να ερθει.