Πάει και αυτοοοοοό...
Καλός ήταν ο αγώνας αλλά αληθινό γλέντι θα γινόταν αν ήταν μέσα στην πίστα τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα!
Για άλλη μια φορά τα λάθη του αγώνα καθόρισαν και την έκβασή του:
Σημαντικό ρόλο έπαιξε η χρίση του slipstream στο θέμα της εξοικονόμησης καυσίμου και κάποιοι κατάφεραν να κάνουν χρίση αυτού, κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Στέλιο και τον Στάθη να κάνουν μια καλή εκίνηση που μας έσπασε σε δύο γρούπ, με το Κώστα και εμένα να ακολουθούμε αγκομαχώντας (να πιάσουμε τα ίχνη του slipstream τους).
Σχετικά γρήγορα τους φτάσαμε όμως και αρχίσαμε να σχηματίζουμε το γνωστό τρενάκι
με συχνές αλλαγές των θέσεών μας.
Τα πράγματα άλλαξαν ροή μόνο μετά το πρώτο pitstop. Ποιο συγκεκριμένα ο Στέλιος και τον Στάθης μπήκαν νωρίτερα κατά ένα γύρο από εμένα και τον Κώστα. Ο Στέλιος κάνει κατά λάθος μερικό μόνο ανεφοδιασμό του ντεπόζιτού του (μισό μόνο) και φεύγει πρώτος μεν και αρκετά μπροστά απ' όλους αλλά καταδικάζει παράλληλα τον εαυτό του να υποστεί έναν επιπλέον ανεφοδιασμό (pitstop)... ενώ ο Στάθης φεύγει δεύτερος (αλλά ουσιαστικά πρώτος).
Εγώ μπήκα τρίτος στα pits αλλά έχοντας μεγαλύτερη κατανάλωση από τον Κώστα που με ακολουθούσε κάνοντας χρήση του slipstream, καθυστερώ γεμίζοντας περισσότερα καύσιμα και έτσι ο Κώστας βγαίνει τρίτος από τα pits...
Η συνέχεια είναι - μοναχική - με τους τέσσερίς μας απλωμένους σε όλο το μήκος της οβάλ πίστας... κάνοντας υπομονή για τον τελευταίο 3ο ανεφοδιασμό (όχι για τον 2ο ενδιάμεσο) ο οποίος και θα μπορούσε να φέρει και κάποια ανατροπή.
Ο Στέλιος κάνοντας και τέταρτο ανεφοδιασμό μένει αυτόματα 4ος, ο Στάθης μπαίνει 1ος για τον τελευταίο του ανεφοδιασμό, ο Κώστας 2ος και εγώ 3ος. Εκεί αποφασίζω να ρισκάρω, βάζοντας ποσότητα καυσίμου που υπολογίζοντας - λάθος τελικά - θα με κινούσε ίσα ίσα για τους τελευταίους 6 γύρους.
Βγαίνω προς έκπληξη όλων 1ος από τα pits, 2ος ο Κώστας που όπως αποδείχτηκε αργότερα επίσης "τσιγκουνεύτηκε" με τα καύσιμα, και τρίτος και κατ' αγχωμένος ο Στάθης...
Αν (η γιαγιά μου φορούσε πατίνια) καθυστερούσα ακόμα 6-7 δεύτερα, στον τελευταίο ανεφοδιασμό, βάζοντας ακόμα 6-7 λίτρα καυσίμου θα είχα κερδίσει :eviltongue:,μάλλον, τον αγώνα - αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ...:tomato:
Συγχαρητήρια στον κο. Στάθη και τον πανέξυπνο μάνατζέρ του που τον συμβούλεψε για τον τελευταίο του ανεφοδιασμό :firstprize: