GT5 RACES in AVclub!

καλησπερα παιδια.εχω χαση τη μπαλα απο την κουραση.την ωρα που εσεις τρεχατε εμενα με ειχε παρη ο υπνος στον καναπε.ωστοσο πηρα δεν ειχα και pc Καποιες μερες να μπω να γραψω.στο επομενο αγωνα θα ειμαι παλι ξερος απο την κουραση.τεσπα θα βλεπω τα βιντεο.

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Πάλι 458; :p

Ότι θέλετε! Διαλέξτε:

1. Maserati GranTurismo S '08 - 490ΒΑ
  2. Alfa Romeo 8C Competizione '08 - 500ΒΑ
  3. Ferrari California '08 - 522ΒΑ
  4. Ferrari 599 '06 - 545ΒΑ
  5. Ferrari Enzo '02 - 584ΒΑ
  6. Ferrari F40 '92 - 527ΒΑ
  7. Ferrari 430 SCUDERIA '07 - 548ΒΑ
  8. Lamborghini Gallardo LP 560-4 '08 - 546ΑΒ

Με τα λαστιχα και την βροχη τι θα κανουμε τελικα;

Ελευθερο λεει στην πρωτη σελιδα για τα λαστιχα, απ'οτι βλεπω.
Καλη φαση, γιατι τα σπορ μαλακα βγαζουν πιο πολλους γυρους ενω τα αγωνιστικα ειναι πιο "γρηγορα", αλλα φαγωνονται σε 2-3 γυρους max .

Θα βγαλουμε και κομπιουτερακια σε λιγο για να υπολογιζουμε τι συμφερει να επιλεξεις. Εχασα και το τηλεφωνο του Jean Todt.....

Θα βγαλουμε και κομπιουτερακια σε λιγο για να υπολογιζουμε τι συμφερει να επιλεξεις. Εχασα και το τηλεφωνο του Jean Todt.....

Θες να σου δώσω του Domenicalli? :flipout:

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Λοιπον, παιδες παμε Enzo? Την εχω και δεν εχω αλλα λεφτα

Πάμε Enzo, αλλά την έχεις του κουτιού? Γιατί μόνο ζάντες επιτρέπεται να αλλάξεις...

Επίσης για τον καιρό προτείνω να ξεκινήσουμε με 60% υγρασία στην πίστα (είχα γράψει 0% - λάθος).

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Πάμε Enzo, αλλά την έχεις του κουτιού? Γιατί μόνο ζάντες επιτρέπεται να αλλάξεις...

Επίσης για τον καιρό προτείνω να ξεκινήσουμε με 60% υγρασία στην πίστα (είχα γράψει 0% - λάθος).

Ναι, του κουτιου ειναι (απλως λιγο καγκουρικη....πρασινη με πορτοκαλι ζαντες....ιεροσυλια)

Εγω ειμαι οκ με τον καιρο στο 60%

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Ναι, του κουτιου ειναι (απλως λιγο καγκουρικη....πρασινη με πορτοκαλι ζαντες....ιεροσυλια)

Εγω ειμαι οκ με τον καιρο στο 60%

Ωραία τότε! Α! και racing hard λάστιχα (περιλαμβάνονται και τα βρόχινα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Παλι με κλειστα χαρτια θα παιξουμε απο ο,τι φαινεται! Κανενας δεν αναφερει τιποτα. Α κανω εγω την αρχη λοιπον:

Eλα , Αρη παραδεξου το. Εχεις βαλει σκοπο να μενω απο βενζινη σε καθε αγωνα! Πρεπει να τα υπολογισες για να μη μου βγαινει ο αγωνας με 1 σταση. :flipout:

Το ενα vτεποζιτο μου βγαζει 6μιση γυρους. Aν κανω σωστα τα μαθηματικα 2Χ6,5 = 13 :furious3: Guess what! Oι γυροι ειναι 14!

Αρα 2 πιτ στοπ και αντιο ζωη.....
Υποθετω πως οι υπολοιποι βγαζετε τον αγωνα με 1 σταση και φουλαρισμα στον εβδομο γυρο ,σωστα ;
Απο χρονους εκανα 1:48.xxx , αλλα μαλλον πεφτει πολυ ακομα. Δεν εβγαλα σωστο γυρο, οση ωρα επαιξα.

Κατι ακομα. Παιζοντας με τις ρυθμισεις πιστας που εχουμε βαλει, ξεκινησε στον ελευθερο αγωνα με 60% υγρασια και αρχισε να στεγνωνει. Αφου εκανα μερικους γυρους , πατησα την εναρξη αγωνα. Ξεκινωντας τον αγωνα , η υγρασια δεν ειχε επανελθει στο 60%, αλλα συνεχισε να πεφτει μεχρι που στεγνωσε εντελως. Απο εκειο και περα δεν επεσε ουτε σταγονα και ο αγωνας ηταν εντελως στεγνος .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Παλι με κλειστα χαρτια θα παιξουμε απο ο,τι φαινεται! Κανενας δεν αναφερει τιποτα. Α κανω εγω την αρχη λοιπον:

Eλα , Αρη παραδεξου το. Εχεις βαλει σκοπο να μενω απο βενζινη σε καθε αγωνα! Πρεπει να τα υπολογισες για να μη μου βγαινει ο αγωνας με 1 σταση. :flipout:

Το ενα vτεποζιτο μου βγαζει 6μιση γυρους. Aν κανω σωστα τα μαθηματικα 2Χ6,5 = 13 :furious3: Guess what! Oι γυροι ειναι 14!

Αρα 2 πιτ στοπ και αντιο ζωη.....
Υποθετω πως οι υπολοιποι βγαζετε τον αγωνα με 1 σταση και φουλαρισμα στον εβδομο γυρο ,σωστα ;
Απο χρονους εκανα 1:48.xxx , αλλα μαλλον πεφτει πολυ ακομα. Δεν εβγαλα σωστο γυρο, οση ωρα επαιξα.

Κατι ακομα. Παιζοντας με τις ρυθμισεις πιστας που εχουμε βαλει, ξεκινησε στον ελευθερο αγωνα με 60% υγρασια και αρχισε να στεγνωνει. Αφου εκανα μερικους γυρους , πατησα την εναρξη αγωνα. Ξεκινωντας τον αγωνα , η υγρασια δεν ειχε επανελθει στο 60%, αλλα συνεχισε να πεφτει μεχρι που στεγνωσε εντελως. Απο εκειο και περα δεν επεσε ουτε σταγονα και ο αγωνας ηταν εντελως στεγνος .

Έχεις δίκιο, εγώ βγάζω 7 γύρους, οπότε χρειάζομαι μόνο ένα pitstop!

Τι προτιμάς 12 ή 16?

Και για την υγρασία τα όσα γράφεις σωστά είναι, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται απρόβλεπτος ο καιρός (θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον)! Αν γνωρίζεις κάτι πρότεινέ το.

Αν θέλετε καταργούμε εντελώς την αλλαγή καιρού και τη φθορά ελαστικών, για να γίνει ποιο απλός ο αγώνας...

Το θέμα με τον ανεφοδιασμό βενζίνης - εκτός του ότι αδικεί κάποιους με "βαρύ" πόδι - ευνοεί κάπως το ρίσκο ή αυτούς που έχουν άφθονο χρόνο να πειραματιστούν...

Από την άλλη έχει και την πλάκα του:tongue:!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Έχεις δίκιο, εγώ βγάζω 7 γύρους, οπότε χρειάζομαι μόνο ένα pitstop!

Τι προτιμάς 12 ή 16?

Και για την υγρασία τα όσα γράφεις σωστά είναι, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται απρόβλεπτος ο καιρός (θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον)! Αν γνωρίζεις κάτι πρότεινέ το.

Δεν με πειραζει που θα κανω 2 pitstop. Kαι η καταναλωση μεσα στο παιχνιδι ειναι, οποτε 14 γυρους για να μην αλλαζετε και εσεις οτι εχετε σχεδιασει.
Αν παρ´ολα αυτα εχει και καποιος αλλος το ιδιο θεμα με εμενα και θελει να αλλαξουν οι γυροι, προτεινω τους 16.

Μια προταση που εχω να κανω ειναι στα δοκιμαστικα να τρεχουμε σε τελειως στεγνο, για να ειναι δικαιο για οσους μπουνε αργοτερα και ισως τους πιασει βροχη, οποτε δεν θα εχουν χρονο να κανουν γρηγορο γυρο.

Μετα μπορεις να ξεκινησεις τον αγωνα με 60% υγρασια (ισως και παραπανω) και αλλαγη καιρου και ο,τι ηθελε προκυψει. Ή θα αρχισει να στεγνωνει ή θα παει 100% η υγρασια. Δεν ξερω πως λειτουργει η αλλαγη καιρου.

ps : Ελπιζω να προλαβω αυριο , γιατι εχω ραντεβου το απογευμα με γιατρο και αυτους δεν τους λες και <<αγγλους>> στα ραντεβου τους. Αν δειτε οτι δεν ερχομαι , μην περιμενετε. Αφηστε τα αλογα ελευθερα στο ναο!