GT5 RACES in AVclub!

Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Να κερδίσεις άλλους 10 γύρους για να μην κάνεις καθόλου pitstop? Αμφιβάλω...:chinscratch:

Κάτσε να του σφυρίξω δυο μυστικά του φίλου μου του Button να δεις για πότε κάνει άλλους 30 γύρους χωρίς στοπ!!!:D:D

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Εκανα μια αιθουσα και θα κανω βολτες μεχρι να ξεκινησουμε. Οποιος θελει ερχεται... psn: kostashas

ps: Mε προλαβες στο νημα ατιμε διαχειριστη! Ερχομαι να ελεγξω bluetooth!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Oσο παιξαμε καλα ηταν! Ατιμο internet, μας χαλασες τη βραδια. Ελπιζω να το ξανακανουμε αμεσα , χωρις προβληματα αυτη την φορα. Εγω τουλαχιστον το διασκεδασα πολυ!

Καλο βραδυ παιδια και sorry για την ''ακομψη'' αποχωρηση χωρις καληνυχτα :vroam: ,αλλα είχαμε απροσμενη εισοδο στο σπιτι:behead:. Εστειλα μηνυμα στον Αρη να σας ενημερωσει οτι θα αποχωρησω. See you next time!

Ναι! Ήταν ψυχρολουσία αυτό που συνέβηκε...

Ήταν επεισοδιακό χτες το "ματς" από άποψη internet! 8 αυτοκίνητα πήραν μέρος στους κατατακτήριους με καλύτερους χρόνους από τον glaros (dauel_) και τον racer (gt5maniac)! Κατά την εκκίνηση όμως - που έγινε κανονικά στην προγραμματισμένη ώρα - έγινε η πρώτη "στραβή" αφού παρατάχθηκαν στην εκκίνηση 7 μόνο διαγωνιζόμενοι (έλειπε το νεότερο μέλος μας ο rebirthsp)!

Λίγο πριν τον αγώνα:

dsc02316p.jpg

Με ομόφωνη απόφαση επανεκκινήσαμε τον αγώνα, αυτή τη φορά με επιτυχία, βάσει των νέων ολιγόλεπτων κατατακτηρίων γύρων που κάναμε.
Έτσι αυτή τη φορά 8 αυτοκίνητα ξεκίνησαν με τους racer (gt5maniac), glaros (dauel_), Ringo13Star και -ARIS- (MARS__ATTACKS) στις πρώτες 4 θέσεις...

Από τα λίγα που θυμάμαι, ο glaros (dauel_) από την 2η στροφή (Andretti hairpin) πήρε την πρώτη θέση,

lagunaseca.jpg

την οποία και κράτησε μέχρι το άδοξο τέλος του αγώνα του, όταν στη διάρκεια του 11ου γύρου ο server πέταξε αυτόν και άλλους τρεις οδηγούς "εξω"!
Από κοντά ακολούθησαν (με τη σειρά που γράφω), ο racer, ο -ARIS- που πιέσε τον Ringo13Star από τη 2η στροφή για να βρεθεί μπροστά του στην 4η και kostas1982, geopan973, racer και backousis.
Στην 6η στροφή ο racer κάνει ένα μικρό λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο -ARIS- για να βγει μπροστά στην ευθεία Rahal Straight, κυνηγώντας τον glaros ο οποίος ετοιμαζόταν να μπει στο γνωστό δραματικό "εσάκι" (The Corkscrew)!

(Η συνέχεια αφού μελετήσω το video :operator:)

Last edited:
Μόνο εγώ ξεκίνησα τον αγώνα με μεσαία λάστιχα; :p

Eνταξει λοιοπον , αφου ανοιξες τα χαρτια σου, θα το ομολογησω! Ειχα βαλει βροχινα , καθως ειχα πληροφοριες για εντονη βροχοπτωση και ετοιμαζομουν για αντεπιθεση, αλλα με εφαγαν τα κυκλωματα! :laugh:

Φτηνα τη γλυτωσατε!!!

Ποια είναι τα αγαπημένα σας σημεία στην Laguna Seca και ποια μισείτε περισσότερο με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνεστε για τον σωστό τρόπο?:smile:

Εγώ προσωπικά δεν τα πήγα καθόλου καλά χθες. Καλά να πάθω αφού το είχα αντιμετωπίσει το όλο θέμα ελαφρώς επιπόλαια και δεν είχα προπονηθεί καθόλου. Και τελικά το γεγονός ότι καταφεύγω τόσο συχνά στο χειριστήριο δεν βοηθάει καθόλου, αφού το ΣΚ που έτρεξα την πίστα για ένα εικοσάλεπτο σε practice-mode έβγαζα ένα σταθερό 1:30:700 χάνοντας το apex στην πειοψηφία των στροφών, πουσημαίνει ότι υπήρχε ένα περιθώριο της τάξης του 0,8 - 1,2.

Με την τιμονιέρα χθές, ζήτημα είνα να έπεσα στο 1:31:800 και το χειρότερο ήταν ότι οι χρόνοι μου δεν ήταν καθόλου σταθεροί. Άσε που με το ξεκινήσαμε τα δοκιμαστικά άκουσα και τη φωνούλα της συζύγου (ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, εννοώντας τα γρανάζια της DFGT). Την αγνόησα διακριτικά και συνέχισα...

Στον αγώνα τώρα. Ξεκίνησα από τις τελευταίες θέσεις και μετά από ένα-δύο γύρους ταλαιπωρίας του εαυτού μου και των "συναθλητών" μου, κοπάνησα και κάποιον στην 5 αλλά έκανα δεξιά και τον άφησα να με προσπεράσει, μπήκα σε ένα σχετικό ρυθμό και άρχισα να πλησιάζω τον Ringo με χαμηλό μεν αλλά τουλάχιστον σταθερό ρυθμό. Και εκεί που είχε αρχίσει ο πωπός του να γεμίζει σιγά- σιγά το παρμπρίζ μου, έκανα τετακέ ο μ@λ@κ@ς στην ευθεία του τερματισμού...:bang:

Έ αυτό ήταν και η χαριστική βολή. Ξαναγύρισα στην προηγούμενη κατάσταση με χρόνους που κυμαινόντουσαν από 1:34 εώς 1:40(!!!) και εκεί σε διαφορετικές συνθήκες και αν έτρεχα με αγνώστους θα έκανα και ένα μεγαλοπρεπέστατο quit race, are you sure? etc. etc.

Αυτάαααα. Πιστέυω μετά από την χθεσινή εμπειρία ότι οι αγώνες πρέπει να είναι λίγο πιο σύντομοι, 15-20 λεπτά ίσως?

Eνταξει λοιοπον , αφου ανοιξες τα χαρτια σου, θα το ομολογησω! Ειχα βαλει βροχινα , καθως ειχα πληροφοριες για εντονη βροχοπτωση και ετοιμαζομουν για αντεπιθεση, αλλα με εφαγαν τα κυκλωματα! :laugh:

Φτηνα τη γλυτωσατε!!!

Εσύ πάλι, ποιον αστρολόγο συμβουλεύεσαι για να μάθεις τον αυριανό καιρό??? :marchmellow:

Α πα πα πα, τι πάθαμε!

Τώρα θα πει ο άλλος ότι φοβόταν μη τον γράψουν για όριο ταχύτητος...:flipout:

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Εγώ προσωπικά δεν τα πήγα καθόλου καλά χθες. Καλά να πάθω αφού το είχα αντιμετωπίσει το όλο θέμα ελαφρώς επιπόλαια και δεν είχα προπονηθεί καθόλου. Και τελικά το γεγονός ότι καταφεύγω τόσο συχνά στο χειριστήριο δεν βοηθάει καθόλου, αφού το ΣΚ που έτρεξα την πίστα για ένα εικοσάλεπτο σε practice-mode έβγαζα ένα σταθερό 1:30:700 χάνοντας το apex στην πειοψηφία των στροφών, πουσημαίνει ότι υπήρχε ένα περιθώριο της τάξης του 0,8 - 1,2.

Με την τιμονιέρα χθές, ζήτημα είνα να έπεσα στο 1:31:800 και το χειρότερο ήταν ότι οι χρόνοι μου δεν ήταν καθόλου σταθεροί. Άσε που με το ξεκινήσαμε τα δοκιμαστικά άκουσα και τη φωνούλα της συζύγου (ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, εννοώντας τα γρανάζια της DFGT). Την αγνόησα διακριτικά και συνέχισα...

Στον αγώνα τώρα. Ξεκίνησα από τις τελευταίες θέσεις και μετά από ένα-δύο γύρους ταλαιπωρίας του εαυτού μου και των "συναθλητών" μου, κοπάνησα και κάποιον στην 5 αλλά έκανα δεξιά και τον άφησα να με προσπεράσει, μπήκα σε ένα σχετικό ρυθμό και άρχισα να πλησιάζω τον Ringo με χαμηλό μεν αλλά τουλάχιστον σταθερό ρυθμό. Και εκεί που είχε αρχίσει ο πωπός του να γεμίζει σιγά- σιγά το παρμπρίζ μου, έκανα τετακέ ο μ@λ@κ@ς στην ευθεία του τερματισμού...:bang:

Έ αυτό ήταν και η χαριστική βολή. Ξαναγύρισα στην προηγούμενη κατάσταση με χρόνους που κυμαινόντουσαν από 1:34 εώς 1:40(!!!) και εκεί σε διαφορετικές συνθήκες και αν έτρεχα με αγνώστους θα έκανα και ένα μεγαλοπρεπέστατο quit race, are you sure? etc. etc.

Αυτάαααα. Πιστέυω μετά από την χθεσινή εμπειρία ότι οι αγώνες πρέπει να είναι λίγο πιο σύντομοι, 15-20 λεπτά ίσως?

Τον racer κοπάνησες αφού τον είχε περιποιηθεί πριν ο Ringo, αλλά εσύ είσαι ευαίσθητο και ευγενικό παιδί :handkiss:και του παραχώρησες πίσω τη θέση του. Μπράβο - Εύγε νεαρέ!!! :grinning-smiley-043

Μην απογοητεύεσαι, ξέρεις καλά την αξία σου μην με αναγκάζεις τώρα να κάνω κομπλιμέντα! (σλρούπ :shakehands: σλρούπ)

Εγώ πάντως το δήλωσα στη Κυρά μου ότι από δω και πέρα Τετάρτη βράδυ θα έχω αγώνες και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και... έπιασε (κατά περίεργο τρόπο:chinscratch:)!!!

Γιατί μπρε το έκανες αυτό στον εαυτό σου??? :blink:

Είχα σκοπό να κρατηθώ όσο πιο μπροστά μπορούσα για περίπου 15 γύρους και να βάλω τα μαλακά για 10 γρήγορους γύρους. Βέβαια έκανα τη μια μλκια μετά την άλλη και ούτε καν μου βγήκε.. :p

Ποια είναι τα αγαπημένα σας σημεία στην Laguna Seca και ποια μισείτε περισσότερο με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνεστε για τον σωστό τρόπο?:smile:

Μου αρέσουν εεε μμμ οι στροφές μέχρι και την 5η γιατί μέχρι εκεί βγάζω πράσινους χρόνους (μου απομένει να μάθω και τα υπόλοιπα 2/3 της πίστας)!

Μου αρέσει επίσης (τρελαίνομαι, με τρελαίνει, με πιάνει τρέμουλο) και μισώ ταυτόχρονα την Corkscrew που μάλλον πήρε το όνομά της από το γνωστό "τιρμπουσιόν" ή το ομώνυμο τρενάκι, γιατιιιιιιιιί την "παίρνω" πάντα διαφορετικά και είναι πάντα εγγυημένα μια εμπειρία (με την καλή ή την κακή έννοια)!:speechless-smiley-0

Last edited: