Μου αρέσει επίσης (τρελαίνομαι, με τρελαίνει, με πιάνει τρέμουλο) και μισώ ταυτόχρονα την Corkscrew που μάλλον πήρε το όνομά της από το γνωστό "τιρμπουσιόν" ή το ομώνυμο τρενάκι, γιατιιιιιιιιί την "παίρνω" πάντα διαφορετικά και είναι πάντα εγγυημένα μια εμπειρία (με την καλή ή την κακή έννοια)!:speechless-smiley-0
Μπορώ να σου πω μόνο ποια στροφή σιχαίνομαι περισσότερο. Την 9 μετά το "Κατσαβίδι" ποτέ δεν καταφέρνω να την πάρω ικανοποιητικά. Γενικότερα όμως η Laguna είναι μια πίστα που δεν πολυγουστάρω.
Υ.Γ. Eγω παντως σας προειδοποιησα για το πλεονεκτημα που ειχα ... bean power!:marchmellow:
Γενικότερα όμως η Laguna είναι μια πίστα που δεν πολυγουστάρω.
Και για μενα η Laguna δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου.
Διακρίνω κάποια δυσαρέσκεια για τις επιλογές μου... :secruity:
Ωραία! Ακούω προτάσεις για τους επόμενους αγώνες σε ζευγάρι με προτάσεις για αυτοκίνητα.
Διακρίνω κάποια δυσαρέσκεια για τις επιλογές μου... :secruity:
Ωραία! Ακούω προτάσεις για τους επόμενους αγώνες σε ζευγάρι με προτάσεις για αυτοκίνητα.
αυτά απο μένα, ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να μπω κι εγώ στο club Kαι να μην ξερογλείφομαι απλά διαβάζοντας σας. :ernaehrung004:
Gran Valley με μπροστοκίνητα!!!:Banane0:
Nordschleife με Zonda R![]()
TUNED / STOCK <--βοηθήστε με τη μετάφραση
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να οργανώσουμε το ανοιξιάτικο πρωτάθλημα 2013! Θα αποτελείται από 10 αγώνες.
Από τη στιγμή που είσαστε οκ με την Τετάρτη και την συγκεκριμένη ώρα θα έχουμε κάτι τέτοιο:
20/ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α (Βαθμοί Απόδοσης) / STOCK <--βοηθήστε με τη μετάφραση
27/ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
03/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
10/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
17/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
24/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
08/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
15/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
22/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
29/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
Επίσης θέλω προτάσεις για το σύστημα βαθμολογίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.