GT5 RACES in AVclub!

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Μπορώ να σου πω μόνο ποια στροφή σιχαίνομαι περισσότερο. Την 9 μετά το "Κατσαβίδι" ποτέ δεν καταφέρνω να την πάρω ικανοποιητικά. Γενικότερα όμως η Laguna είναι μια πίστα που δεν πολυγουστάρω.

Λοιπον, ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Χτες πρωι προπονησουλα να δω τι χρονο μπορω να κανω, αλλα κυριως να δω αν μπορω να κανω 25 γυρους συγκεντρωμενος χωρις λαθη με σταθερο γυρολογιο, καθως εχουμε και ...καποια ηλικια:grandpa: Με λιγη ζαλαδα προς το τελος, αλλα βγαινει. Χρονος μετα απο αρκετη προσπαθεια να θυμηθω τις σωστες γραμμες και να συνηθισω το καρο, 1:29:950. Λεω ωραια! κατω απο το 1:30 του Αρη, μεχρι που βλεπω μετα να εχει ποσταρει 1:29:755,φτου!:p

Κατατακτηριες και καταφερνω (κυνηγωντας τον Αρη) 1:29:4 κατι :Banane0: Εκκινηση,καποιος δεν μπηκε παμε ξανα. Μερικα λεπτα δοκιμαστικα και ξεκινω 2ος στη σχαρα εκκινησης πισω απο τον racer. Andretti Hairpin και ο racer καθυστερει λιγο παραπανω τα φρενα αφηνοντας μου την πορτα ανοιχτη και δραττομαι της ευκαιριας να καπαρωσω το 2ο apex και περναω μπροστα.:driver: Αυτοσυγκεντρωση να μην κανω λαθη και βλεπω τη διαφορα μου απο τον Αρη που εχει περασει δευτερος, μια να μειωνεται και μια να αυξανει, προφανως σε καποια σημεια της πιστας ειμαι ταχυτερος και σε αλλα εκεινος. Καταφερνω να οδηγησω σταθερα χωρις λαθη και βλεπω καποια στιγμη τα 1,5 δευτερα να γινονται 2,3,4... μαλλον εκανε καποιο λαθος ο Αρης γιατι το δικο μου γυρολογιο ειναι σταθερο, 1:30-1:31.

Οι γυροι περνουν και πλησιαζουμε το μεσο του αγωνα οπου θα χρειαστει εισοδος στα pits να αλλαξουμε λαστιχα. Η ενταση αρχιζει να αυξανει και αρχιζουν οι σκεψεις για την επιλογη της καταλληλης στιγμης, καθως μια λανθασμενη κινηση μπορει να αλλαξει αρδην τα δεδομενα. Ποτε να βγω, μην πεσω μετα σε κινηση, να το καθυστερησω οσο μπορω, να... BLACK SCREEN YOU HAVE BEEN DISCONNECTED FROM THE SERVER...:bang:

Μεγαλο σπασιμο, οχι γιατι ημουν μπροστα αλλα γιατι συνεβη ακριβως εκει που το ενδιαφερον κορυφωνοταν. Δεν εχω ξανατρεξει με εισοδο στα pits και θα ηταν μια πρωτογνωρη εμπειρια για μενα. Κριμα...

Τελος παντων, οσο κρατησε ωραια ηταν ας ελπισουμε την επομενη φορα να μην εχουμε τα ιδια.(αν και πολυ το φοβαμαι...) Ας δοκιμασουμε με μικροτερη διαρκεια και βλεπουμε.

Υ.Γ. Eγω παντως σας προειδοποιησα για το πλεονεκτημα που ειχα ... bean power!:marchmellow:

Μου αρέσει επίσης (τρελαίνομαι, με τρελαίνει, με πιάνει τρέμουλο) και μισώ ταυτόχρονα την Corkscrew που μάλλον πήρε το όνομά της από το γνωστό "τιρμπουσιόν" ή το ομώνυμο τρενάκι, γιατιιιιιιιιί την "παίρνω" πάντα διαφορετικά και είναι πάντα εγγυημένα μια εμπειρία (με την καλή ή την κακή έννοια)!:speechless-smiley-0

Ήμουν σίγουρος!!!:flipout:-bye-

I love to hate you ένα πράμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Μπορώ να σου πω μόνο ποια στροφή σιχαίνομαι περισσότερο. Την 9 μετά το "Κατσαβίδι" ποτέ δεν καταφέρνω να την πάρω ικανοποιητικά. Γενικότερα όμως η Laguna είναι μια πίστα που δεν πολυγουστάρω.

Είναι επειδή αυτό το ρημαδοκατσαβίδι δημιουργεί την ένταση!! Αν το πάρεις καλά, μέχρι να χαρείς 1'' έχεις χάσει την είσοδο, αν το πάρεις άσχημα μέχρι να ψάξεις να βρεις πάλι την γραμμή πρέπει να στρίψεις!!

Είναι απαιτητική η άτιμη η Laguna...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Και για μενα η Laguna δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου. Περα απο την corkscrew που ειναι πολυ εντυπωσιακη δεν εχει καποιο ιδιαιτερο ενδιαφερον σχεδιαστικα.
Στα motogp ειναι η μονη πιστα του πρωταθληματος που τρεχει μονο η μεγαλη κατηγορια. Οπως εχει πει ο Rossi : "it's dangerous enough for grown ups" :flipout:

Γενικότερα όμως η Laguna είναι μια πίστα που δεν πολυγουστάρω.

Και για μενα η Laguna δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου.

Διακρίνω κάποια δυσαρέσκεια για τις επιλογές μου... :secruity:

Ωραία! Ακούω προτάσεις για τους επόμενους αγώνες σε ζευγάρι με προτάσεις για αυτοκίνητα.

Ωραία! Ακούω προτάσεις για τους επόμενους αγώνες σε ζευγάρι με προτάσεις για αυτοκίνητα.

Gran Valley με μπροστοκίνητα!!!:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Οχι βρε συ, απο αυτες που εχει το παιχνιδι ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες (μαζι με την suzuka και το nurburgring), εγω μιλησα γενικα, απο ολες τις πιστες του κοσμου. Κατα τη γνωμη μου η επιλογη που εχει γινει ειναι πολυ φτωχη οσον αφορα τις αληθινες πιστες και εχει δοθει εμφαση σε πλασματικες και δρομους πολεων.

Αν δεν χάνεις το breaking point Και μπορείς να έχεις σταθερό γυρολόγιο έχεις τις βάσεις για να κάνεις γρήγορους γύρους.
Αυτό για μένα ισχύει γενικά και για όλες τις πίστες.
Απο κει και πέρα, εξάσκηση έτσι ώστε να βρεις κάποια έξτρα δευτερόλεπτα.
Κι επειδή έχω φάει τα νιάτα μου στο κ@λ@παίχνιδο, μπορώ να πω οτι είναι πολλά αυτά τα δευτερόλεπτα που μπορείς να βρεις κάνοντας εξάσκηση.

υ.γ παίζει, να μην το ξεχνάμε, τεράστιο ρόλο και το αυτοκίνητο που τρέχουμε. κάθε οδηγός έχει ένα συγκεκριμένο στυλ οδήγησης και αναλόγως προσπαθεί να το προσαρμόσει στο αυτοκίνητο αρχικά και στις συνθήκες τις πίστας κατ επέκταση.
εκεί, μπορεί να δει κάποιος τεράστιες διαφορές γιατί ένα αυτοκίνητο μπορεί να ταιριάζει περισσότερο στο στυλ οδήγησης του κι ένα άλλο όχι.

αυτά απο μένα, ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να μπω κι εγώ στο club Kαι να μην ξερογλείφομαι απλά διαβάζοντας σας. :ernaehrung004:

Συνεχίστε, συνεχίστε, μου αρέσει αυτό... (γλυτώνω εγώ τον μπελά!)

Μόνο να υπενθυμίσω όμως ότι κάποιοι από μας (όπως εγώ) δεν έχουμε υλικό DLC, δυστυχώς... Η SPA θα ήταν ότι πρέπει...:eating:

Gran Valley με μπροστοκίνητα!!!:Banane0:

Θα μας πάρει ο ύπνος...:sleep:

Nordschleife με Zonda R :D

Ή είσαι τρελός, ή έχεις κάνει πολυυυυυυύ προπόνηση.:grinning-smiley-043

Εγώ δεν έχω παράπονο με καμμία επιλογή, ούτε ακόμα και με τη Laguna Seca. Το ότι δεν μου πολυαρέσει η πίστα για μένα δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας, αντίθετα αποτελεί ευκαιρία για να την μάθω και καλύτερα, γιατί "δεν μου πολυαρέσει" μπορεί κάλλιστα να σημαίνει και ότι "είμαι κουλός και δεν ξέρω την πίστα".

Από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ για μεγάλες ιπποδυνάμεις, προς το παρόν τουλάχιστον, μέχρι να μπούμε όλοι σε έναν καλό ρυθμό. Μια πολύ καλή ιδέα είναι τα Renault Clio Cup Car, αλλά εκεί παίζουν τα tunings οπότε... άκυρον. Ας μείνουμε λίγο στα Road cars και βλέπουμε. Η ιδέα της 458 χωρίς μετατροπές εμένα μου άρεσε οπότε θα μπορούσαμε να κάουμε 2-3 αγώνες στο ίδιο μοτίβο. Άλλες λύσεις M3 , Nissan GTR, Lotus Elise, F40, Lancer, Impreza, NSX.

Πίστα: 2 είναι οι αδυναμίες μου. Τη μία την ξέρεις, και η άλλη είναι .... πράσινη.

Κι εγω δεν εχω προβλημα με καμμια επιλογη πιστας, ολες εχουν τα μυστικα τους που πρεπει να ανακαλυψεις για να πας γρηγοροτερα. Απλα καποιες μου δημιουργουν μεγαλυτερη ευχαριστηση, ακομα και οι κορυφαιοι οδηγοι αγωνων που ειναι αναγκασμενοι να τις ξερουν ολες καλα, εχουν αγαπημενες και μη.

Τωρα, νομιζω οτι αν ο καθενας πει και απο μια, δεν θα βγαλουμε ακρη. Κανε εσυ παιχνιδι σαν διοργανωτης και ακολουθουμε, αν παλι υπαρξουν ενστασεις το συζηταμε.:gossip:

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να οργανώσουμε το ανοιξιάτικο πρωτάθλημα 2013! Θα αποτελείται από 10 αγώνες.

Από τη στιγμή που είσαστε οκ με την Τετάρτη και την συγκεκριμένη ώρα θα έχουμε κάτι τέτοιο:

20/ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α (Βαθμοί Απόδοσης) / STOCK <--βοηθήστε με τη μετάφραση
27/ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
03/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
10/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
17/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
24/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
08/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
15/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
22/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
29/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK

Επίσης θέλω προτάσεις για το σύστημα βαθμολογίας.

Last edited:

TUNED / STOCK <--βοηθήστε με τη μετάφραση

Μεταφραση google: tuned > συντονισμενο, stock > στοκ :flipout:

Λαικιστι μεταφραση: tuned > φτιαγμενο, stock > μαμα :jester:

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να οργανώσουμε το ανοιξιάτικο πρωτάθλημα 2013! Θα αποτελείται από 10 αγώνες.

Από τη στιγμή που είσαστε οκ με την Τετάρτη και την συγκεκριμένη ώρα θα έχουμε κάτι τέτοιο:

20/ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α (Βαθμοί Απόδοσης) / STOCK <--βοηθήστε με τη μετάφραση
27/ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
03/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
10/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
17/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
24/ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
08/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
15/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
22/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK
29/ΜΑΪΟΥ ---- ΠΙΣΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ - TUNED Β/Α / STOCK

Επίσης θέλω προτάσεις για το σύστημα βαθμολογίας.

Ενιαίο? Γιατί αν είναι ενιαίο δεν χρειάζομαστε βαθμούς απόδοσης.

Αν όχι ενιαίο τότε θα πρότεινα να βάλεις περιορισμό στο βάρος και στην ιπποδύναμη. Πχ 1200 κιλά και 450 ίπποι. Νομίζω ότι το παλιό σύστημα βαθμολογίας F1 είναι ότι πρέπει.
1. 10 βαθμοί
2. 6
3. 5
4. 3
5. 2
6. 1

Λάτιχα Sport Hard (θα φρίξει ο κουμπάρος μου!!!)

Αυτοκίνητο Lamborghini Gallardo.

Πίστες:
-Fuji (όποια διαμόρφωση)

-Suzuka (μεταβλητός καιρός)

-Daytona Road Course

-Indianapolis
-Circuit de la Sarthe (και μεταβλητός καιρός και μεταβλητή ώρα:damnyou:)

-Nurburgring (Nordschleife ή 24h μεταβλητός καιρός και μεταβλητή ώρα)

-Autodromo Nazinale Monza (μεταβλητός καιρός)

-Cote d' Azur

-ε... πείτε και σεις κάτι ρε παιδιά!

Last edited: