GT5 RACES in AVclub!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Ευγε φωτογραφε, αψογος! :grinning-smiley-043

Βγήκε το πρόγραμμα για 20/ΜΑΡΤΙΟΥ

20/ΜΑΡΤΙΟΥ 23:00 - Tsukuba Circuit2.04Χλμ. - Elise 111R '04 - ΓΥΡΟΙ - Σπόρ Μαλακά/ΡΦ3 - TUNED 460 Β/Α (tunes)

Συμφωνω με πιστα και αυτοκινητο, αλλα... TUNED???:blink: Γιατι δεν το κραταμε απλο με stock οπως ξεκινησαμε? Ποιος εχει το χρονο (και τη διαθεση) να ασχοληθει με tunes? Μπηκα στο λινκ που εβαλες και πελαγωσα... καμμια 30ρια και βαλε... Αυτο θελει να αφιερωσεις πολυυυ χρονο και δεν ξερω για τους υπολοιπους, εγω παντως δεν εχω ορεξη να ασχοληθω... sorry:nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Ευγε φωτογραφε, αψογος! :grinning-smiley-043

Συμφωνω με πιστα και αυτοκινητο, αλλα... TUNED???:blink: Γιατι δεν το κραταμε απλο με stock οπως ξεκινησαμε? Ποιος εχει το χρονο (και τη διαθεση) να ασχοληθει με tunes? Μπηκα στο λινκ που εβαλες και πελαγωσα... καμμια 30ρια και βαλε... Αυτο θελει να αφιερωσεις πολυυυ χρονο και δεν ξερω για τους υπολοιπους, εγω παντως δεν εχω ορεξη να ασχοληθω... sorry:nounder:

Συμφωνώ.

οκ! Μόνο μαμά... (Αλλά αυτό σημαίνει Ότι θα πρέπει να διαλέγουμε προσιτά και φτηνά αυτοκίνητα)

Συγχαρητηρια για το φωτογραφικο ρεπορταζ,αριστο!:SFGSFGSF: και σιγουρα μπραβο για το μερακι που δειχνεις με οτι και αν ασχολεισαι...ελπιζω να αντεξεις μεχρι και τελος του πρωταθληματος :2thumb22sup:

+1 στο post του γλαρου,θα χασουμε το νοημα(και την μπαλα) αν μπλεξουμε με tuning.

Οκ τωρα το ειδα ...

Last edited:
Τελικα δεν θα μπορεσω για σημερα το βραδυ. Το psn δεν θελει να με κανει sign in. Αφου με παιδεψε με τις ωρες γιατι ειχε κανει sign out και αφου εφτιαξα νεο password τωρα μου λεει οτι προσπαθω να μπω με αλλουνου το account. Δεν ξερω τι γινεται τα νευρα μου !!!! :furious3::rifle:

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Ειπα πριν φυγω για το τριημερο να κανω μια δοκιμαστικη βολτα. Mετα απο καμια 20 γυρους στην Tsubuka με την Lotus 111R '04 (447PP) με μαλακα soft και τις βοηθειες στο off εκανα καλυτερο χρονο 1:02.517 . Για να δουμε ποσο κοντα ειμαστε...

Ειπα πριν φυγω για το τριημερο να κανω μια δοκιμαστικη βολτα. Mετα απο καμια 20 γυρους στην Tsubuka με την Lotus 111R '04 (447PP) με μαλακα soft και τις βοηθειες στο off εκανα καλυτερο χρονο 1:02.517 . Για να δουμε ποσο κοντα ειμαστε...

Θα στο χαλάσω τώρα Κώστα, αλλά "άκυρο" η κυρά Τσουκούμπα! Έκανα δοκιμαστικές και χρειάστηκαν τουλάχιστον 50λεπτά για να πλησιάσουν στο όριο τα λάστιχα, δεν τρώγονταν με τίποτα :nounder:.
Ίσως κάποιο bug ίσως γιατί είναι πολύ ελαφρύ το αμάξι!
Τέλος πάντων, θα ξεκινήσουμε με τη Autumn Ring[R] όπου όλα πάνε τέλεια! (Λάστιχα Sport Soft κοίτα στο πρόγραμμα)

Υ.Γ. Καλό τριήμερο (Σαλόνικα Εεεε!)

Τελικα δεν θα μπορεσω για σημερα το βραδυ. Το psn δεν θελει να με κανει sign in. Αφου με παιδεψε με τις ωρες γιατι ειχε κανει sign out και αφου εφτιαξα νεο password τωρα μου λεει οτι προσπαθω να μπω με αλλουνου το account. Δεν ξερω τι γινεται τα νευρα μου !!!! :furious3::rifle:

Ναι κουφό αυτό!!!

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Ακυρο, εγραφα για τη αλλαγη της πιστας, αλλα με προλαβε ο Αρης...:p

Last edited:
Δεν θα ξαναμπώ σε αυτό το νήμα!! Υποφέρω.......:bigcry::bigcry::bigcry:

Βρε θα ξαναμπεις, θελεις δε θελεις....:aetsch:

Μονο εμεις θα ζαχαρωνουμε τους προβολεις σας και θα υποφερουμε! Ελπιζω σε λιγο καιρο να χρειαστω τη βοηθεια σου (το επιασες το υπονοουμενο , ετσι; ) :cool4:

Για να σας τσιγκλίσω λιγάκι, τα αποτελέσματα από 5 γύρους

dsc02413n.jpg
dsc02416w.jpg

Last edited:
Στους 10 γύρους το πολύ, χρειάζεται pit stop!

dsc02417pg.jpg

Αυτό σημαίνει 2-3 pits συνολικά για τον αγώνα!:a0210:

Last edited:
Σωστοι οι κανονισμοι αλλα τι θα λεγατε να εχουμε και βαθμολογια για τα δοκιμαστικα,θα βοηθουσε αυτους που μπορει να τους πεταξει ο server.

Συμφωνώ σε όλα, απλά με μία μικρή επιφύλαξη για τη διάρκεια των αγώνων η οποία όσο μεγαλύτερη είναι τόσο περισσότερες πιθανότητες παρουσιάζονται να μας πετάξει το server. Δε συμφωνώ με τη βαθμολογία των δοκιμαστικών επειδή περιπλέκει κάπως το βαθμολογικό σύστημα και δίνει και ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαδικασία τους χωρίς να χρειάζεται.

Τέλος, για όσους έχουν τη δυνατότητα, καλό είναι να συνδέσουμε το ps3 απευθείας με το μόντεμ και όχι μέσω wifi μιας και αυτό ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες αποσύνδεσης.