GT5 RACES in AVclub!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις ασυμβατότητες μεταξύ NAT1 και NAT2 να μας διαφωτίσει μπας και κάνουμε αγώνα τις προκοπής!

Χωρις να ειμαι γνωστης, κανοντας ενα γρηγορο ψαξιμο στο google βρηκα τα εξης:

NAT1 - Connected directly to the internet (no router/firewall). Should have no issues.
NAT2 - Connected through a router properly. Should have no issues.
NAT3 - Connected through a router without open ports or DMZ setup for PS3. Everything should function properly, but you may have connection, voice chat or other issues.

Φανταζομαι οτι η πλειοψηφια ειναι NAT2 εφοσον χρησιμοποιουμε καποιο router. Μονο αν καποιος εχει NAT3 μπορει να υπαρξει προβλημα (μπορειτε να τσεκαρετε τι NAT εχετε απο το Network Settings menu του PS3). Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα συμβατοτητας, αλλα γι αυτους που εχουν αυτο που συνιστουν σε καποια φορουμ ειναι set static IP και port forwarding, ομως δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου και να τα κανει χειροτερα, αν θελετε να το δοκιμασετε καντε το με δικη σας ευθυνη...

Για το θεμα του disconnection from server εδω νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα τυχης, αν και μπορουμε να κανουμε μερικα πραγματα για να ελαχιστοποιησουμε τις πιθανοτητες:

1. Wired connection οπως ειπε και ο geopan.
2. Να μην εχουμε καποιο προγραμμα ανοιχτο στο pc που χρησιμοποιει τo internet. (ακομα καλυτερα off το pc, ή τραβηγμενο το ethernet καλωδιο)
3. GT5>Options>Network>Clear system cache. Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα νομιζω οτι δεν κανει κακο.

Εαν εξακολουθησουμε να εχουμε προβληματα με αποσυνδεσεις μπορουμε να δοκιμασουμε αντι για Private Lounge να φτιαξουμε δωματιο στο Open Lobby με fixed ownership και Password που θα αποσταλει με pm στους συμμετεχοντες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Χωρις να ειμαι γνωστης, κανοντας ενα γρηγορο ψαξιμο στο google βρηκα τα εξης:

Φανταζομαι οτι η πλειοψηφια ειναι NAT2 εφοσον χρησιμοποιουμε καποιο router. Μονο αν καποιος εχει NAT3 μπορει να υπαρξει προβλημα (μπορειτε να τσεκαρετε τι NAT εχετε απο το Network Settings menu του PS3). Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα συμβατοτητας, αλλα γι αυτους που εχουν αυτο που συνιστουν σε καποια φορουμ ειναι set static IP και port forwarding, ομως δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου και να τα κανει χειροτερα, αν θελετε να το δοκιμασετε καντε το με δικη σας ευθυνη...

Για το θεμα του disconnection from server εδω νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα τυχης, αν και μπορουμε να κανουμε μερικα πραγματα για να ελαχιστοποιησουμε τις πιθανοτητες:

1. Wired connection οπως ειπε και ο geopan.
2. Να μην εχουμε καποιο προγραμμα ανοιχτο στο pc που χρησιμοποιει τo internet. (ακομα καλυτερα off το pc, ή τραβηγμενο το ethernet καλωδιο)
3. GT5>Options>Network>Clear system cache. Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα νομιζω οτι δεν κανει κακο.

Εαν εξακολουθησουμε να εχουμε προβληματα με αποσυνδεσεις μπορουμε να δοκιμασουμε αντι για Private Lounge να φτιαξουμε δωματιο στο Open Lobby με fixed ownership και Password που θα αποσταλει με pm στους συμμετεχοντες.

Ας ελπίσουμε ότι ο αυριανός αγώνας δεν θα διακοπεί... γιατί αλλιώς έχουμε μεγάλο πρόβλημα!

Ευχαριστούμε για την έρευνα που έκανες περί συνδέσεων :grinning-smiley-043, αν επιμένει το πρόβλημα θα πρέπει να τα ψάξουμε όλα αυτά.

Επειδή η σύνδεσή μου δεν είναι ιδιαιτέρα δυνατή μπορεί να προτείνει κάποιος άλλος φιλοξενία. Το μόνο που φοβάμαι είναι το θέμα της ασυμβατότητας. Ενώ στο δικό μου δωμάτιο δεν είχε κανείς πρόβλημα εισόδου, εγώ δεν μπορούσα να μπω στα δικά σας.

Αν μαζευτούμε όμως αρκετά νωρίτερα, μπορούμε να πειραματιστούμε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Ενώ στο δικό μου δωμάτιο δεν είχε κανείς πρόβλημα εισόδου, εγώ δεν μπορούσα να μπω στα δικά σας.

Οποτε ξεκιναμε στο δικο σου οπως τις αλλες φορες και βλεπουμε.

Στα του αυριανου αγωνα τωρα, αυτο το βρετανικο πισωγλεντι -ειδικα με φαγωμενα λαστιχα- θα βολεψει πολυ τους ντριφτακηδες. <γκουχαρηςγκουχ>
Για μενα, λατρη των γραμμων (μην παει ο νους σας στο κακο) και παντελως αχρηστο στο drift, προβλεπω παταγωδη ..επιτυχια!:earmuffs: (μηπως να φαω γλυστριδα αυτη τη φορα πριν τον αγωνα?:stupido2:)

Και μια περι drift ο λογος, κοιταξτε τι κανει ο Ιαπων στο ring...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν τρέξω μ' αυτόν τον τρόπο στον αγώνα θα χρειάζομαι κάθε γύρο και pitstop!:flipout:

Πάντως επειδή πάντα έμπαινα σ' αυτήν την πίστα ιδικά για να ντριφτάρω, μου είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλω γύρο χωρίς να κάνω έστω και ένα ανάποδο τιμόνι! Μόλις ξεχαστώ αρχίζει να παίρνει τα ηνία ο... "πισινός" (του αυτοκινήτου - για μην παρεξηγιόμαστε).

Χτες αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο πρώτος αγώνας του Ανοιξιάτικου Πρωταθλήματος!!!

Έντονος συναγωνισμός και αρκετά (και μοιραία) λάθη ανέτρεψαν από την αρχή του αγώνα τις ισορροπίες υπέρ των συνετών (και τυχερών - αν υπάρχει κάτι τέτοιο )! Δείτε εδώ (ανοίξτε τα "spoiler") τα αποτελέσματα του αγώνα των 29 γύρων στην πίστα AUTUMN RING και εδώ ("spoiler") την βαθμολογία των διαγωνιζομένων όπως διαμορφώνεται πλέον μετά τον αγώνα.

Ορίστε λοιπόν ένα μικρό φωτορεπορτάζ με τα κυριότερα σημεία του αγώνα που καθόρισαν και την εξέλιξή του (θα αναφέρομαι για τον εαυτό μου στο 3ο πρόσωπο):

autumnringforward.png

Ο αγώνας ξεκίνησε με τόν MARS__ATTACKS (πορτοκαλί) επικεφαλή αφού πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο των δοκιμαστικών αλλά και του αγώνα συνολικά (αφού δεν ξεπεράστηκε) και από πίσω με τη σειρά παρατεταγμένους σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι dauel_ (λαχανί), Stathis_ers7 (καφέ-χρυσαφί), gt5maniac (κόκκινο), kostashas (ασημί-γκρι), backousis (κίτρινο) και τελευταίος και λαχανιασμένος ο geopan973 (μπλε) αφού προμηθεύτηκε το αμάξι του 5 λεπτά, μόλις, πριν τον αγώνα... Το 8ο ενεργό μέλος μας ο Ringo13Star είχε προβλήματα με τη σύνδεσή του και δεν κατάφερε να μπει στο raceroom ούτε στον αγώνα φυσικά...

autumnringri.jpg

Ο MARS__ATTACKS φοβούμενος το σπινάρισμα των τροχών και τη φθορά των ελαστικών έκανε κακή (αργή) εκκίνηση με αποτέλεσμα πριν την πρώτη στροφή να βρίσκεται κιόλας επικεφαλής ο dauel_! Το ίδιο και χειρότερη εκκίνηση πραγματοποίησε και ο Stathis_ers7 χαλώντας και την εκκίνηση του kostashas που ακολουθούσε.

autumnring2g.jpg

autumnring1e.jpg

Η πρώτη στροφή έχει ήδη ανατρέψει τα δεδομένα της εκκίνησης με τον dauel_ να οδηγεί πλέον την "κούρσα" τον MARS__ATTACKS προφανώς αναστατωμένο να προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη, τον gt5maniac να κλέβει την εσωτερική από τον kostashas και να καταλαμβάνει ίδη την τρίτη θέση, τον ίδιο και ο geopan973 από τον backousis παίρνοντας έτσι την 5η θέση και πολύ πίσω να ακολουθεί ο Stathis_ers7 με την πολύ άτυχη εκκίνησή του να συμπληρώνει την εικόνα, στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα!

autumnring3.jpg

Ο MARS__ATTACKS παρασυρμένος από το πρώτο λάθος της κακής εκκίνησης αντί να επικεντρωθεί στην ανάκτηση της χαμένης θέσεις κάνει απανωτό λάθος και βγάζει το αυτοκίνητό του στο γκαζόν (πήγε για μανιτάρια) και ξαναμπαίνει στην άσφαλτο αφού έχει αφήσει, από τη δεύτερη κιόλας στροφή, μπροστά του τους Stathis_ers7(2ος) kostashas(3ος) και geopan973(4ος)...

autumnring4d.jpg

autumnring5t.jpg

Παρ' όλα αυτά ανακτά σχετικά γρήγορα τον ρυθμό του και καταφέρνει να περάσει μέσα στους επόμενους δύο γύρους τους kostashas και geopan973 και να βρεθεί τρίτος πλέον στην κατάταξη κυνηγώντας, από μακριά όμως τους gt5maniac και dauel_ που οδηγεί ακόμα τον αγώνα. Στην στροφή όμως 7 του τέταρτου γύρου ο μεγάλος "άτυχος" του αγώνα dauel_ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και παραχωρεί την πρωτιά στον αλάνθαστο και μεθοδικό gt5maniac (τα θερμά συγχαρητήριά μου), θέση που διατήρησε και ώς το τέλος του αγώνα!

autumnring6r.jpg

Ο dauel_ ξαναμπαίνει στην πορεία του έχοντας χάσει όμως πολύτιμο χρόνο, αποκτώντας τώρα και ένα νέο μπελά, τον MARS__ATTACKS που τον πιέζει πλέον σε απόσταση αναπνοής ελπίζοντας ακόμα στην πρωτιά! Πιέζοντας ασφυκτικά σχεδόν για ένα γύρο κάνει το λάθος και ακουμπά "θανάσιμα" τον dauel_ στον πίσω προφυλακτήρα του στέλνοντάς τον κι αυτόν για "μανιτάρια"... Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ουσιαστικά, αυτοί οι δύο οδηγοί να συνεχίσουν σχεδόν από την αρχή (6ος γύρος) τον αγώνα ως τελευταίοι στην κατάταξη.

autumnring7m.jpg

(Το συμβάν θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί! Καλή η νίκη, αλλά ποιο σημαντικός είναι ο σεβασμός προς τον συναγωνιζόμενο. Έτσι εγκαινιάζω σήμερα την επιβολή ποινών (ξεκινώντας από αυτό το παλιόπαιδο) με έναν αρνητικό βαθμό για τον MARS__ATTACKS και ένα θετικό στον dauel_ ως αποζημίωση για την μεγάλη απώλεια χρόνου που χρεώθηκε από το συμβάν. Ο MARS__ATTACKS θα χάσει ουσιαστικά τον βαθμό που κέρδισε λόγω του ταχύτερου χρόνου που θα πιστωθεί στον dauel_)

Παρά τις απανωτές αναποδιές ο MARS__ATTACKS τερμάτισε 2ος στον αγώνα και ο dauel_ επίσης με καλό αποτέλεσμα 4ος! Συγχαρητήρια επίσης να δώσω και στον Stathis_ers7 για την πολύ καλή του επίδοση αλλά και στους backousis και kostashas για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, με τον τελευταίο ιδιαίτερα άτυχο, επίσης, αφού ξέμεινε από καύσιμα μισό γύρο πριν τον τερματισμό!!!

Επεισοδιακός αλλά και άκρος θεαματικός ο πρώτος αγώνας του Ανοιξιάτικου πρωταθλήματος, σηκώνει την αυλαία και μας προδιαθέτει για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Καλή αρχή λοιπόν και ακόμα καλύτερη συνέχεια σε όλους μας!!!

Last edited:
Ο χθεσινος αγωνας ηταν με διαφορα ο πιο ωραιος αγωνας που εχω παρει μερος,ενα ακομη ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συμμετεχοντες αλλα και στον Αρη για τον εξτρα κοπο που απαιτει το ρεπορταζ....αν και μου εφαγε τους 2 βαθμους λιγο πριν το τελος.:grinning-smiley-043

Ο αγώνας ήταν όντως πολύ καλός και για μένα καθόλου επεισοδιακός, πέρα από ένα φιλικό σκούντημα, δεν ξέρω από ποιον, αλλά καλά μου έκανε αφού εγω θεωρώ ότι απλά μετακινιόμουν χθες μέσα στην πίστα, απόδειξη ότι όταν με προσπέρασαν οι Mars και Dauel, άνοιξα την πόρτα της Lotus για να κατέβω...

Επίσης δεν έχω καμμία δικαιολογία για την αργοπορία μου, μιας και έτρεχα με χειριστήριο με το οποίο συνήθως είμαι γρηγορότερος.
Γύρισα αργά από δουλειά και βαρέθηκα το κοπρόσκυλο να ανέβω στο δωματιάκι της ταράτσας να κατεβάσω την τιμονιέρα στο σαλόνι, να μετακινήσω τον καναπέ, να ακούσω το έτερον ήμισυ να μουρμουράει κτλ. κτλ. Οπότε καναπεδάτος και DS3 ανά χείρας και ΝΑ τα αποτελέσματα.

Ακόμα με εκνευρίζει το γεγονός πάντως ότι με την τιμονιέρα είμαι σταθερά αργότερος. Ξέρω ότι μου λείπει η εξάσκηση αλλά που χρόνος!

Παρόλα ταύτα, πραγματικά ήταν διασκεδαστικός ο αγώνας και αναμένω με ανυπομονησία τον επόμενο. Εκεί θα σας σκίσω ... (φύλλα από το μπλόκ ζωγραφικής της κόρης μου δίπλα από το bluetooth μήπως και σας σπάσω τα νεύρα)

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Kαι εγω να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολους!Ειδα σημερα το replay του αγωνα και ηταν εντυπωσιακο. Μπραβο στον gt5maniac που εκανε εναν αψογο αγωνα.:worshippy:

Πραγματικα ηταν πολυ ωραιος αγωνας και για μενα , μεχρι τον δεκατο εβδομο γυρο (νομιζω), οπου εκανα μια εξοδο και εμεινα αρκετα πισω. Μεχρι τοτε απολαυσα για αρκετους γυρους τον "πισινο" της μπλε lotus του Γιωργου (geopan973 ), αλλα δεν βρηκα ευκαιρια να προσπερασω. Μπηκα στα πιτ στον ενατο γυρο ,καθως ειδα πισω μου τον Mars-attacks και τον dauel και δεν ηθελα να τους καθυστερησω.Ηταν δεδομενο το προσπερασμα...
Βγαινοντας απο τα πιτ βρεθηκαν και οι δυο μπροστα μου και σιγα σιγα αρχισαν να απομακρυνονται .Λιγο αργοτερα ειδα για 1-2 γυρους μπροστα μου τον πρασινο πισινο του dauel, αφου μετα απο καποια λαθη που εκανε βρεθηκε για λιγο μπροστα μου.
Μετα, δευτερο πιτ στοπ και μοναχικος αγωνας μεχρι τον 27 γυρο οπου αφαιρεθηκα και εκανα το πιο μεγαλο λαθος. Εξοδος και τελος η οποια πιθανοτητα να φτασω καποιον,αν γινει κανενα λαθος. Το κερασακι στην τουρτα ηρθε στον τελευταιο γυρο οπου δεχθηκα πολεμο απο την ιδια μου την ομαδα. Εμεινα απο καυσιμα και ακομα απορω πως εγινε αυτο. Στο δευτερο πιτ στοπ εβαλα και ενα λιτρο ,ετσι για να ειμαι σιγουρος. :bang: Ετσι ο τελευταιος γυρος εγινε με 80 χλμ/ω.Τερματισμος και απολυση ολου του προσωπικου των πιτ. Ζητουνται μηχανικοι για τα πιτ μου παρεπιπτοντως...
Το θετικο για μενα ηταν οτι μεχρι τη μεση του αγωνα ημουν αρκετα ανταγωνιστικος με καλυτερο γυρο το 1:23,8 , οποτε με καλυτερη προπονηση στους επομενους ισως καταφερω να ανεβω λιγο ακομα.

Για να δουμε...

Επεισοδιακος ο αγωνας πραγματι, αλλα θα ηθελα να δωσω τα ευσημα σε δυο ατομα που ξεχωρισαν εχτες κατα την γνωμη μου για διαφορετικους λογους ο καθενας.

Πρωτον στον gt5maniac, που παρα το νεαρο της ηλικιας του εκανε εναν πολυ ωριμο και μυαλωμενο αγωνα και απεδειξε περιτρανα οτι δεν κερδιζει ο γρηγοροτερος αλλα αυτος που κανει τα λιγοτερα λαθη και ειναι σταθερος καθ'ολη την διαρκεια του αγωνα. Ευγε νεε μου!!!:SFGSFGSF:

Και δευτερον στον backousis, Ο οποιος αν και 4 ολοκληρα δευτερα τον γυρο αργοτερος απο τους υπολοιπους, δεν πτοηθηκε αλλα εκανε τον αγωνα του και μαλιστα βελτιωσε το ατομικο του ρεκορ! Μπραβο σου Γιωργο, εισαι παραδειγμα!!!:SFGSFGSF:

Εγω, οπως αλλωστε ειχα προβλεψει, αντιμετωπισα καποια θεματακια οταν το πισω μερος της lotus προσπαθουσε να προσπερασει το μπροστινο, καποιες φορες τοσωσα και καποιες αλλες εκανα ωραιοτατες σβουρες, αφηνοντας τον geopan να αναρωτιεται "μωρε τι κανει τουτος?" Εδω οι χρηστες pad ειχαν σαφες πλεονεκτημα αφου με μια κινηση του αντιχειρα πηγαιναν απο full lock δεξια σε αριστερα, ενω με 900 μοιρες τιμονι αυτο απλα δεν γινεται. Αν το προλαβαινα εγκαιρως κατι γινοταν, αν οχι ομως κλαφτα. Απο την αλλη το τιμονι ηταν ο μονος λογος που αγορασα το παιχνιδι, για την αισθηση simulation, ναι μεν ειμαι αχρηστος με το pad, αλλα και καλος να ημουν δεν βρισκω ευχαριστηση σ'αυτο το στυλ gameplay.

Φιλε μου Αρη εισαι πολυ αυστηρος με τον εαυτο σου, κακως χρεωθηκες ποινη, σαν το συμβαν μας υπηρξαν αρκετα και αν ειναι να εισαι δικαιος θα πρεπει να αφιερωσεις πολλες ωρες εξεταζοντας τα replay, πραγμα πρακτικα αδυνατο. Απο την αλλη ασε το βαθμο που μου εδωσες γιατι ...εχμμ, εγω εκανα τον ταχυτερο γυρο του αγωνα:proud:(lap 12, 1:22:972:aetsch:).

Οπως σας ειπα εγω παιζω για την πλακα μου και να πω την αληθεια το κλιμα παραειναι σοβαρο για τα γουστα μου. Οπως ισως παρατηρησατε εχω μια εμφυτη ταση προς χαβαλε, fair play μεν πανω απ'ολα, αλλα να το διασκεδαζουμε κιολας. Σορυ για το μπλα μπλα στον ασυρματο, αλλα μου βγηκε αυθορμητα, νοιωθω ομως οτι ισως σας χαλαω το στυλ παιχνιδιου που θελετε. Για καποιον που θελει κατι οσο πιο κοντα γινεται σε εξομοιωση πραγματικου αγωνα, συνιστω ανεπιφυλακτα αυτη την διοργανωση. Για μενα ομως ειναι λιγο μονοτονο και κουραστικο, καθως το παιχνιδι τελειωσε καπου τον Μαιο του 2011 μετα απο λιωσιμο νυχθημερον. Απο τοτε οσες φορες επιχειρησα να ξαναπαιξω ηταν σε suffle races για την πλακα και μονο, αλλα και παλι το βαριομουν πολυ γρηγορα. Ετσι και τωρα το ξεθαψα προς τιμην της νεας θεσης του Αρη στο φορουμ, αλλα ειπα : οσο κρατησει.
Πηρα λοιπον την αποφαση να αποσυρθω απο το πρωταθλημα, δεν το λεω γιατι θελω να αλλαξει κατι στον τροπο διεξαγωγης, απλα ...βαρεθηκα.
Χαρηκα πολυ για τις ωρες που παιξαμε και ισως κανω τον θεατη σε καποιο αγωνα ( ή καποιο wild card?).
Θα ηθελα να ευχαριστησω την οικογενεια μου, την ομαδα, τους σπονσορες κλπ.

Ναστε ολοι καλα-bye-

Τι λες τωρα,το κομματι του αγωνα που αρχισες να λες για τους φακους(αν ησουν εσυ) ηταν απο τα καλυτερα του αγωνα...ακομα :flipout::flipout::flipout:
Και ναι μπορει να σε εκτροχιασα και εγω μια φορα,μπορει λεω δεν το δενω και κομπο....(μη φαμε καμια ποινη) :goodnight:

Eλπιζω να το μετανιωσεις και να επιστρεψεις. Και εγω εχω διαθεση για χαβαλε και πλακιτσα κατα τη διαρκεια του αγωνα αλλα ισως να ειναι ενοχλητικο για τους υπολοιπους, οποτε δεν με πειραζει και η σιωπη!Ειναι εντελως καινουργιο για μενα αυτο το κομματι του παιχνιδιου (online αγωνες) και δεν το βαριεμαι ακομα και στα μουγγα . Σε σχεση με το offline , ειναι ενα καινουργιο παιχνιδι για μενα.

Αν εσυ το εχεις βαρεθει ομως , ειναι κατανοητο και απολυτα σεβαστο. Οπως ειχα γραψει και στην αρχη , σκοπος ειναι να περναμε καλα.
:ADFADF1:

Το 'πα γω, δεν το 'πα? Είναι πολλόι οι γύροι και θα βαρυστομαχιάσουμε. Όχι ρε dauel, μη μας αφήηηηηνεις!:bigcry:

Πηρα λοιπον την αποφαση να αποσυρθω απο το πρωταθλημα, δεν το λεω γιατι θελω να αλλαξει κατι στον τροπο διεξαγωγης, απλα ...βαρεθηκα.
Χαρηκα πολυ για τις ωρες που παιξαμε και ισως κανω τον θεατη σε καποιο αγωνα ( ή καποιο wild card?).
Θα ηθελα να ευχαριστησω την οικογενεια μου, την ομαδα, τους σπονσορες κλπ.

Ναστε ολοι καλα-bye-

Κο κοκο κο κοκοκοκο κοτούλα...

να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου.δεν ειμαι στην ιδια κλαση με τους υπολοιπους αλλα δεν με νοιαζη κιολας αφου μπηκα για την πλακα και να δω και πως ειναι και οι αγωνες με αλλους αφου περα απο 2-3 φορες που ειχα παιξη με συνφορουμιτες απο το διπλα site δεν εχω παιξη ποτε.στον πρωτο αγωνα με τη Ferrari επαιζα κανενα δευτερολεπτο και κατι πισω απο τον γρηγοροτερο αλλα με τη Lotus δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα.ειδικα μολις φαγωνονταν λιγο τα λαστιχα ετρωγα κατι τετ ακε ξεγυρισμενα οποτε ειχα μειωση αρκετα το ρυθμο για να μην καταληγω συνεχεια στα χορτα.θα σας κανω παρεα για μια αντε δυο στην καλυτερη εβδομαδες ακομα αλλα μετα πιανω δουλεια και θα σας αποχαιρετησω

παντως εντυπωση μου εκανε οτι ολοι προσπαθουσαν να μην κλεινουν τους αλλους ακομα και αν εχαναν χρονο.μπραβο παιδια.

Κι εγώ, κι εγώ. Με το Alto της γυναίκας μου. Θα σας πατήσω γατάκια!!!:driver:

Ε! τότε θα πάρω και εγώ το aygo της γυναίκας μου για να τρέξουμε στην ίδια κλάση!

Στον Στράτο θα δώσουμε αυτό...

tata_nano.jpg