GT5 RACES in AVclub!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Τα μικρά μας εννοώ φυσικά. Από κει και πέρα μπορούμε να τα κάνουμε PM αν δεν θέλουμε να φαίνονται.

Για τα μικρά μας λέω και εγώ, μπρε!

Α! Και κάτι για τον αγώνα. Κάτι δεν πάει καλά με τις καταναλώσεις! Σε άλλους η Lambo καίει περισσότερο σε άλλους λιγότερο και σε εμένα τον ίδιο δεν έχει σταθερά χαρακτηριστικά (όσο πάει και καίει περισσότερο).

Επίσης κάτι που μου υπέδειξε ο Στάθης (πολύ σημαντικό) τα πρώτα 10 με 12 λίτρα δεν κοστίζουν τίποτα από άποψη χρόνου αφού ο ανεφοδιασμός γίνεται παράλληλα με την αλλαγή ελαστικών.

Εμένα 10 λίτρα μου φτάνουν στο πρώτο pitstop για να βγάλω τους επόμενους τρεις γύρους!

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα στην παρέα του AVClub. Φίλος του Στάθη ενημερωτικά :a0210: Λέω να συμμετάσχω εφόσον γίνω δεκτός στα GT5 meetings που διοργανώνετε. psn: jokerjb1981 χρώμα στον αγώνα ότι περισσεύει :flipout:

μπορουμε να παρακολουθησουμε τον αγωνα ως θεατες? και χρειαζεται PS3? ή υπαρχει δυνατοτητα και μεσω H/Y?

μπορουμε να παρακολουθησουμε τον αγωνα ως θεατες? και χρειαζεται PS3? ή υπαρχει δυνατοτητα και μεσω H/Y?

Δυστυχώς μόνο με Ps3. Εκτός κι αν κάνει κανά μαγικό ο διαχειριστής μας.

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα στην παρέα του AVClub. Φίλος του Στάθη ενημερωτικά :a0210: Λέω να συμμετάσχω εφόσον γίνω δεκτός στα GT5 meetings που διοργανώνετε. psn: jokerjb1981 χρώμα στον αγώνα ότι περισσεύει :flipout:

Καλώς τα τα παιδιά! Όλοι όσοι έχουν σκοπό να σέβονται τους συμπαίκτες τους είναι ευπρόσδεκτοι!

Θα ξεκινήσεις δυστυχώς με μηδέν βαθμούς αλλά σου εύχομαι να τους εκατοστίσεις!:firstprize:

Από χρωματάκια έχουμε σι άσπρου, σι πρασινάκι (σκούρο), σιμπιζάκι, σιροζάκι ή σιφούξια! Α και σε Μοβ.

Φίλε Larry μακάρι να μπορούσες να έρθεις στους αγώνες, έστω και σαν θεατής. Χρειάζεσαι όμως PS3 αλλά και μια κόπια του GT5...

Για YouTube streaming δεν έχω ακούσει τίποτα. sfortis αν γνωρίζεις κάτι, δώσε μας τα φώτα σου.

Φιλε joker εισαι πολυ σιγουρος...? Ο αγωνας δεν ειναι με Lamborghini DIABLO III ... :flipout: :flipout:

Welcome on board...! αντε να ψησουμε και τον captain slow :captain::flipout:

Sorry για τα αγγλικα, αλλα οταν ο σταθουλης μου ζητουσε να του κανω δοκιμες στην autumn ring για να βρει τις σωστες στρατηγικες για καυσιμα και λαστιχα αλλα ελεγε...

Συγγνώμη έπρεπε να βάλω ένα :flipout: στο προηγούμενο post μου. Απλά είδα τους χρόνους των φίλων μας και είπα να βρω δικαιολογία να αποφύγω τον διασυρμό.

Πλάκα έκανα και εννοείται πως θα τρέξω κανονικά αύριο και θα σου κάνω και παρέα μου φαίνεται γιατί οι υπόλοιποι στον δεύτερο γύρο θα έχουν διακτινιστεί :grinning-smiley-043.

Απλά μετά τη μ@λ@&!@ που έκανα τρέχοντας με τα σπορ σκληρά δεν είχα τη διάθεση να προπονηθώ και θα παρουσιαστώ αδιάβαστος πάλι.

Αλήθεια bluetooth πήρες?

Προς κύριο διαχειριστή: Θα μπορούσες να βάλεις στη βαθμολογία και τα ονόματά μας δίπλα στα PSN?

και εγω σε πιστεψα.μπα δε πηρα Bluetooth αφου θα ειναι η τελευταια φορα που σας κανω παρεα.μεχρι το χειμωνα θα δουλευω τις ωρες που σας βολευη.προπονηση ουτε εγω εκανα και δεν ξερω και την πιστα οποτε κλαφτα παλι.

και εγω σε πιστεψα.μπα δε πηρα Bluetooth αφου θα ειναι η τελευταια φορα που σας κανω παρεα.μεχρι το χειμωνα θα δουλευω τις ωρες που σας βολευη.προπονηση ουτε εγω εκανα και δεν ξερω και την πιστα οποτε κλαφτα παλι.

Να υποθέσω με βάση τις ώρες και μέχρι τον χειμώνα τουριστικός τομέας? Όσον αφορά την προπόνηση μην στεναχωριέσαι. Είπαμε εμείς θα τρέξουμε το δικό μας αγώνα: Σπευδε βραδέως, όποιος βιάζεται σκοντάφτει κτλ. κτλ. κτλ.

Να υποθέσω με βάση τις ώρες και μέχρι τον χειμώνα τουριστικός τομέας? Όσον αφορά την προπόνηση μην στεναχωριέσαι. Είπαμε εμείς θα τρέξουμε το δικό μας αγώνα: Σπευδε βραδέως, όποιος βιάζεται σκοντάφτει κτλ. κτλ. κτλ.

Mε αυτους του χρονους που κανουν , μαλλον θα σας κανω και εγω παρεα στη γαλαρια. Ασε που εχει πεσει και σιγη ασυρματου απο τον Αρη και τον Τασο, οποτε μπορει να δουμε και κανενα 2:39.000 το βραδυ.

ps: Nα καλοσορισω και τον φιλο του Σταθη, jokerjb1981 στην παρεα μας! :a0210:

Last edited:
:flipout: Χαλαρώστε! Δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα hot laping! Τον τελευταίο χρόνο τον έκανα για να τσιγκλίσω τον Τάσο, για να τον βάλω να τρέχει όλο το 24ωρο μέχρι τον αγώνα :flipout:

Πιστέψτε με δεν τρέφω ελπίδες να νικήσω σ' αυτόν τον αγώνα! Η πίστα μου είναι ψιλοάγνωστη και το αυτοκίνητο σκέτη βάρκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αφαιρεθώ και να αφήσω το γκάζι απότομα πριν κάποια τρελή στροφή (από τις πολλές). Κατά 99% στις περιπτώσεις αυτές καταλήγω σε τετ-α-κε με τα γνωστά επακόλουθα στους χρόνους.

Εγώ το τόνισα και στον Κώστα ότι θα νικήσει αυτός που δεν θα έχει καθόλου εξόδους και αυτός που παράλληλα θα κάνει δύο και όχι τρία pitstop ενώ θα κάνει και σωστό (στρατηγικό) ανεφοδιασμό καυσίμου.

Και λέω τα παραπάνω γιατί εγώ οδηγώ πάντα "άτακτα" στους αγώνες, δηλ. όχι τεχνικά αλλά κυρίως παρορμητικά και ξέρω ότι παρ' όλο που βγάζω καλούς χρόνους, αυτό το αυτοκίνητο θα με στείλει τουλάχιστον 3-4 φορές έξω (για τρούφες). Ειλικρινά θα είμαι ευτυχισμένος και με την τρίτη θέση...

Να ομολογήσω ότι το αυτοκίνητο αυτό το έβαλα κατά λάθος. Για την Gallardo πήγαινα... Αλλά μετά είδα ότι είχατε ήδη αρχίσει τις προπονήσεις και...
Το αυτοκίνητο, κατ' εμέ, είναι απαράδεκτο. Επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να προσπεράσεις μ' αυτό το αυτοκίνητο, προτείνω, για να μην έχουμε και παρατράγουδα, να προτιμήσετε την στρατηγική που λέει: ακολουθώ και περιμένω το λάθος του προπορευόμενου για να περάσω...

θα ειναι η τελευταια φορα που σας κανω παρεα, μεχρι το χειμωνα θα δουλευω τις ωρες που σας βολευη

Γιώργο, κρίμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ώρα και μέρα που βρισκόμαστε. Εσύ πρότεινε και εμείς θα το ψάξουμε!

Και ένα αστείο βιντεάκι σχετικό με τα ΦΡΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φίλε Larry μακάρι να μπορούσες να έρθεις στους αγώνες, έστω και σαν θεατής. Χρειάζεσαι όμως PS3 αλλά και μια κόπια του GT5...

Για YouTube streaming δεν έχω ακούσει τίποτα. sfortis αν γνωρίζεις κάτι, δώσε μας τα φώτα σου.

η εντελώς φτηνή λύση, μια καλή webcam και google hangouts on air. (η στο http://www.livestream.com)

http://www.google.com/+/learnmore/hangouts/onair.html

η πιο hi-end λύση ειναι με video capture κάρτα που θα κανει grab το ps3 και το περνάει on air ;)

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

... και το αυτοκίνητο σκέτη βάρκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αφαιρεθώ και να αφήσω το γκάζι απότομα πριν κάποια τρελή στροφή (από τις πολλές). Κατά 99% στις περιπτώσεις αυτές καταλήγω σε τετ-α-κε με τα γνωστά επακόλουθα στους χρόνους.

...

Γιώργο, κρίμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ώρα και μέρα που βρισκόμαστε. Εσύ πρότεινε και εμείς θα το ψάξουμε!

Άρα δεν είμαι ο μόνος που βρήκε τη Murcielago τρισάθλια σε συμπεριφορά, γιατί θυμάμαι προηγούμενο σχόλιο του Στάθη και αγχώθηκα.

@Γιώργος
Εννοείται πως αν σε βολεύει κάποια άλλη ώρα να το συζητήσουμε ρε αδερφέ

Last edited: