GT5 RACES in AVclub!

Οχι Αρη δεν θα δουλεψω της εκκινησεις μου! Εσεις φταιτε που ριξατε λαδια στην θεση εκκινησης μου :tongue:. Ακους εκει, να μου πειτε οτι φταιω κιολας επειδη εκανα αλλαγη απο 1η σε 2α στις 5000 rpm(κατι χριστοπαναγιες που εριξα εκεινη τη στιγμη)......:angel:

Εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ ο αγωνας και ας εκανα καποια λαθακια στην εκκινηση και στα καυσιμα (απο το 13 η 14 lap πηγαινα σε eco friendly mode γιατι μαλλον δεν θα εβγαζα τον αγωνα). Μπραβο στα στον Αρη και τον Τασο που πηγαιναν γρηγορα και κυριως πολυ ΣΤΑΘΕΡΑ, αξιες οι θεσεις τους. Τωρα αυτα που λετε για τις ρυθμισεις των αγωνων διαρκεια, φθορες κλπ. προσωπικα μου αρεσαν οπως ειναι αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ο καταλληλοτερος κριτης αφου ετρεξα μονο ενα αγωνα. Παρολα αυτα πιστευω οτι δεν πρεπει να αλλαχτει το slipstream και η ωθηση(boost) και αν επιτραπει η Δυναμη επαναφορας Ολισθησης (skid recovery force) περισσοτερο κακο θα κανει παρα καλο. Εγω ψηφιζω να μην αλλαξει τπτ αν εχω δικαιωμα ψηφου.

ΥΓ. Γιωργο εχεις δικιο,αλλα μπορουμε μεσα απο τους ιδιους κανονισμους να επιφερουμε εν μερει αυτο που ζητας,μια προταση λοιπον,τι θα λεγατε για τον επομενο αγωνα,ενα πολυ δυνατο αλλα σταθερο αυτοκινητο με λαστιχα racing soft,ΡΦ3 και για να δεσει το γλυκο μια μικρη πιστα,πχ autumn mini ring....ε?ε?

ΤΙ ΛΕ ΡΕ?!?! Ας βαλουμε το Ring να γουσταρουμε!

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Υ.Γ. Ξέχασα να ενημερώσω ότι έχω προσθέσει το αρχείο του 3ου αγώνα - στο γνωστό μέρος (κάτω κάτω) - για όσους θέλουν να τον δουν... (κε. Στράτο)!

Τον κατεβασα ηδη απο το πρωι και τον ειδα κε Συντονιστα :popcorn:

Μια ανασκοπηση απο την πλευρα του θεατη:

Ο αγωνας εξελιχτηκε σε μια κοκορομαχια μεταξυ των δυο πρωτων, με τον Tsakira σε κοντινη αποσταση. Ο ρυθμος τους ηταν σχεδον ιδιος και το αποτελεσμα κριθηκε στο ποιος θα κανει τα λιγοτερα λαθη, πραγμα που εκανε και παλι ο gt5maniac. Ε, το παιδι παιζει endurance οπως ειπε, λογικο να βρισκεται σε εξαιρετικη φορμα.
Κριμα για τον rebirthsp που ηταν το μονο θυμα του διαδικτυου...
Οι Kostashas και backousis εκαναν μοναχικο αγωνα αν εξαιρεσεις μια μικρη μονομαχια με τους rebirthsp και ringo13star αντιστοιχα, ο τελευταιος μαλλον απηυδησε καποια στιγμη και το παρατησε...
Γιωργο (geopan), οπως τo ειδα στο replay, στο pit stop σου μαλλον δεν υπολογισες καλα τα καυσιμα. Ολοι μπηκατε στην μεση ακριβως του αγωνα και ειχατε καψει το 60-70%, αρα επρεπε να βαλετε τουλαχιστον 70%, κατι που εκαναν ολοι εκτος απο σενα που εβαλες 50% και κατι λιγοτερο... Μην κοιτας τι σου προτεινει το παιχνιδι, ακολουθα την κοινη λογικη. Ο τελευταιος γυρος σου παντως, ολα τα λεφτα:flipout:

Για το θεμα του καιρου Αρη, ηθελες να το κανεις ετσι, δηλ. 100% βροχη σε ολη τη διαρκεια του αγωνα, γιατι το Σαββατο που καναμε δοκιμες καταλαβα οτι ο καιρος θα αλλαζε. Μηπως εβαλες στο 0 η πολυ χαμηλο νουμερο την "πιθανοτητα αλλαγης καιρου"?
Ειχα πει παντως οτι θα τρεχα κι εγω μιας και μου αρεσει πολυ η πιστα, αλλα την προηγουμενη που πηγα να κανω λιγο practice, μετα απο 3-4 γυρους ο συνδυασμος του αυτοκινητου με τον καιρο με εκαναν να χαμογελασω, να πατησω quit και... να παω για ποδηλατο.:smile: Αυτο για μενα δεν ειναι fun αλλα μαρτυριο...

Ηξερα οτι καποιοι θαρθουν στα λογια μου, απλα γιατι αυτο το στυλ παιχνιδιου ειναι πολυ κουραστικο και θελει πολλη αφοσοιωση και αυτοσυγκεντρωση, ξεφευγοντας απο τα ορια της διασκεδασης. Βεβαια οπως βλεπω στους μισους αρεσει, οποτε... δυσκολη η τελικη επιλογη.
Οπως βλεπω εγω παντως το fun, ειναι 3 αγωνες τη βραδια απο 5-6 γυρους ο καθενας, σε πιστες και αυτοκινητα που θα ψηφιζονται εκεινη την στιγμη απ'ολους, με practice και κατατακτηριες ακριβως πριν τον αγωνα. Καταλαβαινω ομως οτι αυτο ξεφευγει τελειως απο το αρχικο concept της εξομοιωσης πραγματικου αγωνα που αρεσει τοσο στον Αρη ο οποιος και ξεκινησε το ολο θεμα και γι αυτο αλλωστε αποφασισα να αποχωρησω...

:flipout::flipout::flipout:

btw,η λογικη πισω απο αυτα που προτεινα ειναι πως με μικροτερα γυρολογια και συχνα pit stops θα ειμαστε ολοι μαζι,εστω και αν ειμαστε σε διαφορετικους γυρους...

Aν εισαι ενα γυρο πισω ομως, σε εμφανιζει σαν ghost στους υπολοιπους, αρα δεν εχει και μεγαλη διαφορα.

+1 στο να μην αλλαξει τιποτα , παρολο που και οι επομενοι αγωνες μου θα ειναι μοναχικοι...Ειναι προσωπικη μου αποψη και υποθετω πως δεν εχω βαρεθει ακομα, γιατι δεν εχω παιξει σχεδον καθολου online. Aπο τους αγωνες offline ,σιγουρα τωρα το ευχαριστιεμαι περισσοτερο. Το οτι μπορει να βελτιωθει για εμας τους <<πισω>> η εμπειρια ειναι δεδομενο, αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιο τροπο. Προσωπικα προτιμω να πηγαινω πιο αργα και μονος, παρα να τρεχω με πλεονεκτημα (οποιο και να ειναι αυτο).

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Ο τελευταιος γυρος σου παντως, ολα τα λεφτα:flipout:

:confused:

Ειχα πει παντως οτι θα τρεχα κι εγω μιας και μου αρεσει πολυ η πιστα, αλλα την προηγουμενη που πηγα να κανω λιγο practice, μετα απο 3-4 γυρους ο συνδυασμος του αυτοκινητου με τον καιρο με εκαναν να χαμογελασω, να πατησω quit και... να παω για ποδηλατο.:smile: Αυτο για μενα δεν ειναι fun αλλα μαρτυριο...

Ηξερα οτι καποιοι θαρθουν στα λογια μου, απλα γιατι αυτο το στυλ παιχνιδιου ειναι πολυ κουραστικο και θελει πολλη αφοσοιωση και αυτοσυγκεντρωση, ξεφευγοντας απο τα ορια της διασκεδασης. Βεβαια οπως βλεπω στους μισους αρεσει, οποτε... δυσκολη η τελικη επιλογη.

Οπως βλεπω εγω παντως το fun, ειναι 3 αγωνες τη βραδια απο 5-6 γυρους ο καθενας, σε πιστες και αυτοκινητα που θα ψηφιζονται εκεινη την στιγμη απ'ολους, με practice και κατατακτηριες ακριβως πριν τον αγωνα. Καταλαβαινω ομως οτι αυτο ξεφευγει τελειως απο το αρχικο concept της εξομοιωσης πραγματικου αγωνα που αρεσει τοσο στον Αρη ο οποιος και ξεκινησε το ολο θεμα και γι αυτο αλλωστε αποφασισα να αποχωρησω...

Ορίστε μια καλή ιδέα. Αν βάλεις και αντίστροφες σειρές εκκίνησης σε κάθε αγώνα θα δέσει το γλυκό που λέει κι ο Σκανταλιάρης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Ορίστε μια καλή ιδέα. Αν βάλεις και αντίστροφες σειρές εκκίνησης σε κάθε αγώνα θα δέσει το γλυκό που λέει κι ο Σκανταλιάρης.

Α καλά! είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα βγει από τα pits.

Μου άρεσε η ιστορία του πρωταθλήματος, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τόσο πλάκα όσο αυτό που πρότεινες παραπάνω και επειδή δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις πάνω κάτω το αποτέλεσμα του βάθρου, αλλάζω την ψήφο μου και προτείνω pure fun με μικρούς απρογραμμάτιστους αγώνες με φουλ όμως "ώθηση" για να τρέχουμε όλοι μαζί μπουλούκι!!!:violent-smiley-030::Banane0::music-smiley-005::drummer::twoguns::music-smiley-006::party:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Α καλά! είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα βγει από τα pits.

Μου άρεσε η ιστορία του πρωταθλήματος, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τόσο πλάκα όσο αυτό που πρότεινες παραπάνω και επειδή δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις πάνω κάτω το αποτέλεσμα του βάθρου, αλλάζω την ψήφο μου και προτείνω pure fun με μικρούς απρογραμμάτιστους αγώνες με φουλ όμως "ώθηση" για να τρέχουμε όλοι μαζί μπουλούκι!!!:violent-smiley-030::Banane0::music-smiley-005::drummer::twoguns::music-smiley-006::party:

μπορουμε βεβαια να κανουμε και τα δυο.να συνεχισουμε το πρωταθλημα ως εχει και ενα η περισσοτερα αλλα βραδυα να κανουμε χαβαλε.

μπορουμε βεβαια να κανουμε και τα δυο.να συνεχισουμε το πρωταθλημα ως εχει και ενα η περισσοτερα αλλα βραδυα να κανουμε χαβαλε.

+1 και σε αυτην την προταση,ας χωρισουμε τα βραδια σε πρωταθλητων και χαβαλε,κραταμε την πεμπτη (αν γινετε)για το τρεχον πρωταθλημα και οριζουμε καποια αλλη μερα για το χαβαλε,απο την συμμετοχη στα events θα δουμε και πιο θα επικρατησει.

Εγω ειπα τι θεωρω διασκεδαση για μενα, δεν το εθεσα ως προταση για να αντικαταστησει το πρωταθλημα. Δεν θα ηθελα κατι τετοιο εξαλλου, ειναι πολλοι που τους αρεσει.

Οπως λενε και τα παιδια καποια αλλη μερα μπορουμε να κανουμε το free προγραμμα, η γενικα οποτε κατσει... (πχ σαβ/κα)

\Οπως λενε και τα παιδια καποια αλλη μερα μπορουμε να κανουμε το free προγραμμα, η γενικα οποτε κατσει... (πχ σαβ/κα)

:a0210:

Απ' ότι βλέπω η πλειοψηφία δεν επιθυμεί ή τουλάχιστον συμφωνεί στο να μην γίνουν αλλαγές...

Το Σαββατοκύριακο δοκίμασα την Chamonix και επιμένω να τρέξουμε εκεί, στο χιόνι! Έχει φοβερή πλάκα και το αυτοκίνητο είναι αρκετά ποιο υπάκουο απ' ότι φαντάζεστε. Θυμίζει αρκετά την οδήγηση στο χώμα!

Το περίεργο είναι ότι αλλαγή στη "ρύθμιση πρόσφυσης" από το ασθενής στο πραγματική δεν κάνει καμία ουσιαστική διαφορά, ενώ τεράστια διαφορά κάνει η ενεργοποίηση της "δύναμης επαναφοράς ολίσθησης" οπότε αυτό θα μείνει στο off.

Από την άλλη θέλω να προτείνω (δοκιμαστικά γι' αυτόν τον αγώνα) να ενεργοποιήσουμε την ρύθμιση "ώθηση" στο χαμηλό (τουλάχιστον) για να αυξήσουμε το ενδιαφέρον γι' αυτούς που θα μένουν ποιο πίσω. Πιστεύω ότι αυτό το μέτρο δεν θα επηρεάσει το πραγματικό αποτέλεσμα - όσων αφορά τις θέσεις τερματισμού - αλλά θα μειώσει το χάσμα μεταξύ των πρώτων και των τελευταίων παικτών, μεγαλώνοντας έτσι (ελπίζω) το ενδιαφέρον για όλους.

Έχει πολλές παραλλαγές η Chamonix και προτείνω να χρησιμοποιήσουμε την βασική (που νομίζω είναι και η μεγαλύτερη) με ποιο διασκεδαστική όμως την μικρότερη (κοντύτερη)!

Για γύρους ας κάνουμε τόσους όσους βγάζουν 20 το πολύ 25 λεπτά διαδρομής χωρίς φθορά ελαστικών (χιονολάστιχα) και pitstops και χωρίς ζημιές και βαθμούς ποινής για να πάρουν μια ανάσα οι ποιο άπειροι οδηγοί.

Για αυτοκίνητο προτείνω το Lancia DELTA HF Integrale Evoluzione '91 (θα προτιμούσα το θρυλικό Stratos - αλλά είναι δυσεύρετο) και αν σας φαίνεται αργό τότε το Subaru IMPREZA WRX STI '07 το οποίο όμως δεν το συνιστώ γιατί λόγο μεγαλύτερης ιπποδύναμης θα σηκώνει χιονοθύελλα από πίσω του με τραγικά αποτελέσματα γι' αυτούς που θα ακολουθούν...

Μην ξεχνιόμαστε, έχουμε αγώνα σήμερα. Ραντεβού στις 22:00!

:FSGSFGS4:Hellooooooooooooooooooo:nounder:

αλλάζω την ψήφο μου και προτείνω pure fun με μικρούς απρογραμμάτιστους αγώνες με φουλ όμως "ώθηση" για να τρέχουμε όλοι μαζί μπουλούκι!!!:violent-smiley-030::Banane0::music-smiley-005::drummer::twoguns::music-smiley-006::party:

Δεν σου μιλαμε πια...κολοτουμπα! :flipout: