GT5 RACES in AVclub!

Άκυρος ο αγώνας μπρεεεεεε!!! Το πουστ ήταν στο χάι, το σλιπστριμ ήταν στο χαι (αυτό μας το είχες πει, το ξέρω) και εγώ σε κοπάνησα για να σε προσπεράσω μετά την έξοδό σου στον τελευταίο (ή προτελευταίο γύρο) οπότε πρέπει να πάρω ούτως ή άλλως 5 θέσεις ποινή :damnyou:.

Εντωμεταξύ, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τράκαρα και παρόλα αυτά τερμάτισα 3ος ???

Παρωδία κύριε διαχειριστά, παρωδία...

Χωρίς σχόλια...

eigernordwand.jpg

eigernordwand6.jpg

eigernordwand7.jpg

eigernordwand1.jpg

eigernordwand5.jpg

eigernordwand4.jpg

eigernordwand3.jpg

eigernordwand2.jpg

:goodnight:

9) 23/ΜΑΪΟΥ - Circuit de la Sarthe 2009 13.63Χλμ. (αλλαγή ώρας) - Peugeot 908 HDi FAP - ΓΥΡΟΙ 6 - racing hard - χωρίς φθορά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Ποιο θέλεις βρε γκρινιάρη?

Γιατί μου το χαλάς? Άσε με να γκρινιάξω με την ησυχία μου!

Εξ άλλου πόσες φορές έχω απορρίψει πίστα ή αυτοκίνητο. Βέβαια αν ήξερα πως συμπεριφέρεται το Murcielago μπορεί και να έλεγα όχι...

Αυτοκίνητο και πίστα δένουν!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ενδεικνύεται σε όλο το μήκος της για προσπεράσεις και ιδίως με τέτοιες ταχύτητες που θα τρέχουμε αλλά έχει και κομμάτια όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς το slipstream.

Έκανα χτες κάποιες δοκιμές και θα έλεγα ότι τα racing hard είναι ικανοποιητικά. Παρ' όλα αυτά δέχομαι ένσταση επί του θέματος και μπορούμε να βάλουμε και ποιο μαλακά λάστιχα, αν το επιθυμήτε όλοι.

Ώθηση φυσικά δεν θα υπάρχει (κατά λάθος μπήκε στον προηγούμενο αγώνα) οι ζημιές θα είναι στο "ελαφρύ", οι ποινές όμως θα είναι στο "μέγιστο", γι' αυτό προσοχή στις στροφές! Καλύτερα να χάσουμε μερικά εκατοστά παρά να φάμε μια 20άρα δεύτερα... Α! οι βαθμοί απόδοσης θα είναι 700. Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι χρωματισμοί.

Μην υποτιμάτε την ταχύτητα (πολύ μεγάλη) και πατήστε έγκαιρα φρένο, γιατί το αμάξι εύκολα αποσταθεροποιήται στο φρενάρισμα. Προσοχή σε αυτούς που ακολουθούν για να μην καταλήξουν πάνω στους προπορευόμενους... Ένας καλός τρόπος για να προπονηθείτε πάνω σ' αυτό το θέμα είναι να μπήτε στην ενότητα προπόνηση και να διαλέξετε την κατηγορία όπου τρέχετε με άλλα όμοια αυτοκίνητα, μόνο κατεβάστε τους ΒΑ στούς 690 ή 685 (για να υπάρχει ανταγωνισμός) και προσπαθήστε να κερδίσετε την κούρσα χωρίς φυσικά να χτυπήσετε κανέναν αντίπαλο.

Εγώ δεν το έχω το αυτοκίνητο. Θα μου το βγάλει να το επιλέξω και θα μπορώ να επιλέξω και τα ελαστικά;

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Εγώ δεν το έχω το αυτοκίνητο. Θα μου το βγάλει να το επιλέξω και θα μπορώ να επιλέξω και τα ελαστικά;

Eιναι διαθεσιμο απο την αντιπροσωπια της peugeot στα καινουργια αυτοκινητα. Ειναι αλμυρουτσικο ομως στην τιμη (4.000.000). Εγω το εχω και δεν θυμαμαι να το αγορασα ,γιατι δεν ασχοληθηκα καθολου με τετοιου ειδους αυτοκινητα.Ισως το εδινε δωρο σε καποιο event. Αν υπαρχει καποιος τροπος να το στειλω ή να στειλω λεφτα σε καποιον που δεν εχει για να το αγορασει, let me know!

Last edited:
Είναι ακριβούτσικα αυτά τα αυτοκίνητα (τα άτιμα). Αν κάποιος δεν μπορεί να το αγοράσει ας μιλήσει έγκαιρα να δούμε πως θα το λύσουμε...:chinscratch:

Δεν έχω χρήμα.. :(

Μήπως έχεις κάποιο από την κατηγορία αυτή?

Το πολύ πολύ να αφήσουμε ελεύθερη την επιλογή αυτοκινήτου με περιορισμό τον Βαθμό απόδοσης στα 700.

Αυτά είναι. Η γνωστή κατάσταση στην Ελλαδίτσα. Πηγαίνουν χαμένα τα ταλέντα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης ...:flipout:
και υποστήριξης από το αδηφάγο ελληνικό κράτος ...

Αυτά είναι. Η γνωστή κατάσταση στην Ελλαδίτσα. Πηγαίνουν χαμένα τα ταλέντα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης ...:flipout:
και υποστήριξης από το αδηφάγο ελληνικό κράτος ...

Απ' τα καλύτερα που έχεις πει...:flipout::SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Δεν έχω χρήμα.. :(

Kριμα...Αν μπαινεις καθε μερα online και εχεις 200% στα prize money λογικα προλαβαινεις. Καποιοι αγωνες στις εποχιακες διοργανωσεις (νομιζω με τις ferrari, ισως και καποιοι αλλοι) πρεπει να εδιναν 350.000 περιπου (x2 θα παιρνεις γυρω στα 700.000 σε καθε αγωνα) και ειναι σχετικα μικροι. Google it και θα το βρεις. Αν εχεις ελευθερο χρονο, λογικα θα τα καταφερεις! edit: Με αυτο παιρνεις 1.7m : http://www.youtube.com/watch?v=SyR6tVcHfmQ

Last edited:

Kριμα...Αν μπαινεις καθε μερα online και εχεις 200% στα prize money λογικα προλαβαινεις. Καποιοι αγωνες στις εποχιακες διοργανωσεις (νομιζω με τις ferrari, ισως και καποιοι αλλοι) πρεπει να εδιναν 350.000 περιπου (x2 θα παιρνεις γυρω στα 700.000 σε καθε αγωνα) και ειναι σχετικα μικροι. Google it και θα το βρεις. Αν εχεις ελευθερο χρονο, λογικα θα τα καταφερεις!

Ναι κρίμα...:Banane0::guitarist::firstprize::music-smiley-005::drummer::devil-smiley-029:

Ένα mod με μπαλάκι του squash για τα pedals του DFGT εδώ (ελπίζω να ανοίγει και για τα μη μέλη του GTplanet)

Οι υπόλοιποι πως πάε από μαρούλι? Γιατί να μην διαλέξει ο Τάσος αυτοκίνητο και να αγοράσουμε (να αγοράσετε μάλλον, εγώ το έχω ... χεχεχε) οι υπόλοιποι το ίδιο?

Έχουν κάνει και αυτήν την μαλακία με το όριο χρημάτων που μπορείς να αποστείλεις και δεν μπορώ να σου πασάρω ένα.