Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Σε "τρομάζει" το γκλάμουρ και το στυλ "ψεύτικο τέλειο άγαλμα" των φωτογραφήσεων, δε σε τρομάζει η απόλυτη συμετρία και ομορφιά.
Ειδικά όταν αυτές που φέρνεις σαν παράδειγμα έχουν τόσο νάζι και σκέρτσο που γι αυτό έχουν γίνει αγαπητές στις ταινίες, όχι γιατί είναι πανέμορφες βασίλισσες του πάγου!
Τα άλλα όμορφα κοριτσάκια και στάρλετ που ξεπηδάνε από δω κι από κει, και σε μας αρέσουν, όπως τα καθημερινά όμορφα κορίτσια που βρίσκεις πωλήτριες και υπαλλήλους, πολύ γλυκές και όμορφες αλλά βλέπεις τέτοιες 10άδες κάθε μέρα. Μόνο αυτό είναι που ξεχώρισε Μόνικα, Σοφία και τόσες άλλες ...Ιταλίδες!!!![]()
μου φαίνεται φυσιολογικό να μας αρέσουν όλους, γυναίκες που είναι από συνομήλικες έως και 10 χρόνια νεότερες πάνω/κάτω.....εγώ πχ είμαι 30....μ' αρέσουν γυναίκες που είναι από 20 έως 30 και συνήθως αυτές είναι που μου κάνουν εντύπωση όταν βλέπω μια ταινία/σειρά...
όταν θα είμαι 40 θα μ' αρέσουν αντίστοιχα κοπελιές από 30 μέχρι 40 και πάει λέγοντας
Nαι ! .... (οχι οτι ειμαι φανατικος τηλεθεατης του game of thrones)
Στην παραπανω φωτογραφια ειναι εμφανως καλυτερη απο οτι στο σηριαλ.
Στο σηριαλ .... σαν γυφτα με ξανθα μαλλια .... δεν ξερω ... ισως για αληθοφανεια.
Αλλα, δεν .... ως dragon mother ... ΔΕΝ με φτιαχνει !
Μάνο, βλέπεις Game of Thrones;
Μάνο, βλέπεις Game of Thrones;
Έχει κάνει την "επανάσταση" της εδώ και καιρό!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.