Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Σε "τρομάζει" το γκλάμουρ και το στυλ "ψεύτικο τέλειο άγαλμα" των φωτογραφήσεων, δε σε τρομάζει η απόλυτη συμετρία και ομορφιά.
Ειδικά όταν αυτές που φέρνεις σαν παράδειγμα έχουν τόσο νάζι και σκέρτσο που γι αυτό έχουν γίνει αγαπητές στις ταινίες, όχι γιατί είναι πανέμορφες βασίλισσες του πάγου! ;)
Τα άλλα όμορφα κοριτσάκια και στάρλετ που ξεπηδάνε από δω κι από κει, και σε μας αρέσουν, όπως τα καθημερινά όμορφα κορίτσια που βρίσκεις πωλήτριες και υπαλλήλους, πολύ γλυκές και όμορφες αλλά βλέπεις τέτοιες 10άδες κάθε μέρα. Μόνο αυτό είναι που ξεχώρισε Μόνικα, Σοφία και τόσες άλλες ...Ιταλίδες!!! :)

Κάπως έτσι.

Αλλά εσύ που τις βλέπεις όλες αυτές τις πωλήτριες που μοιάζουν όπως αυτές που ανεβάζω; Δεν βλέπω καθόλου συχνά εγώ....πες μου που να πεταχτώ μια βόλτα....:flipout:

Γενικά μ' αρέσει δροσερό το κορίτσι....χωρίς make up, τακούνια, μυστήρια ρούχα και τέτοια....μπορώ να εκτιμήσω μια γυναίκα που κρατιέται καλά μεν, αλλά δεν ενθουσιάζομαι κιόλας....

Τώρα συγκεκριμένα για την Μπελούτσι και την Λορεν....όσο ρόλο έπαιξε η εμφάνιση, άλλο τόσο έπαιξαν και οι ρόλοι (με τις αξέχαστες σκηνές) που τους δόθηκαν κατά την διάρκεια της καριέρας τους.... στο να δημιουργηθεί όλο αυτό το image της sexοβόμβας....και τώρα πια θεωρούνται αρχέτυπα

αντίστοιχα......ποιος θα θυμόταν σε λίγα χρόνια την Adele Eξαρχόπουλος....αν δεν είχε γυρίσει εκείνες τις σκηνές στο Blue is the warmest color (φέρνω ένα τυχαίο παράδειγμα τώρα)....αν η Adele λόγω της επιτυχίας που είχε η συγκεκριμένη ταινία, καταφέρει να καπαρώσει 2-3 αντίστοιχους ρόλους τα επόμενα 10 χρόνια, αυτό θα έχει ένα effect χιονοστιβάδας στο sex appeal της και μπορεί πολύ άνετα, σε 10 χρόνια να θεωρείται μια σεξοβόμβα και η ίδια από ένα τεράστιο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού παγκοσμίως...

Για να το πιάσω και ανάποδα.... πόσο sexy θα θεωρούταν σήμερα η Sharon Stone εάν δεν είχε παίξει στο Basic Instinct και στο Sliver? H Stone είχε παίξει σε τουλάχιστον 25 ρόλους πριν αυτές τις δυο ταινίες, και μάλιστα ήταν ακόμη πιο όμορφη πριν από αυτές! ...και όμως.....για μια ολόκληρη 10ετια ήταν μια ασήμαντη ομορφούλα στάρλετ...

ασχετως με τα παραπανω, μου φαίνεται φυσιολογικό να μας αρέσουν όλους, γυναίκες που είναι από συνομήλικες έως και 10 χρόνια νεότερες πάνω/κάτω.....εγώ πχ είμαι 30....μ' αρέσουν γυναίκες που είναι από 20 έως 30 και συνήθως αυτές είναι που μου κάνουν εντύπωση όταν βλέπω μια ταινία/σειρά...

όταν θα είμαι 40 θα μ' αρέσουν αντίστοιχα κοπελιές από 30 μέχρι 40 και πάει λέγοντας
φυσικά πάντα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις...

απλά στην φάση που είμαι τώρα, μια καλοδιατηρημένη 40+ δεν μου λέει τίποτα....όποια και να είναι αυτή.....γενικά εκφράσεις του τύπου "η γρια η κότα έχει το ζουμί", που διάφορα φιλαράκια μου λέγαν μεταξύ αστείου και σοβαρού δεν με εξέφραζαν ποτέ

Υ.Γ. Η συμμετρία,όπως είπες, ειδικά όταν μιλάμε για χαρακτηριστικά προσώπου, μετράει.......πολύ ......πάρα πολύ..:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

μου φαίνεται φυσιολογικό να μας αρέσουν όλους, γυναίκες που είναι από συνομήλικες έως και 10 χρόνια νεότερες πάνω/κάτω.....εγώ πχ είμαι 30....μ' αρέσουν γυναίκες που είναι από 20 έως 30 και συνήθως αυτές είναι που μου κάνουν εντύπωση όταν βλέπω μια ταινία/σειρά...

όταν θα είμαι 40 θα μ' αρέσουν αντίστοιχα κοπελιές από 30 μέχρι 40 και πάει λέγοντας

Αμ δεν παει ετσι το πραγμα !
Το βλεπεις ετσι, γιατι βρισκεσαι ακομα στα 30.
Στα 50 ... δεν θα σου φαινεται φυσιολογικο να ορεγεσαι 10 χρονια νεωτερες.
Γιατι οσο ανεβαινει σε ηλικια, η γυναικα .... ΔΕΝ .... (και οχι επειδη το λεω εγω).
Η ομορφια στην γυναικα .... βαρια βαρια .... μεχρι τα 35-40 (ουτε καν 45).
Εκει βρισκεται το ταβανι, η οροφη, το τερμα του ανθους.

Φαντασου οποιος κοτσανατος εφτανε στα 70 (και βασταγε το σκαρι του)
να κυνηγουσε ..... 60αρες. :laugh::laugh::laugh::laugh:

Συμφωνω στα υπολοιπα (περι προτυπων και Hollywood).

Μάνο εγώ συμφωνώ μαζί σου....αλλά η Μόνικα είναι 53 ετων, στο δε "Malena" ήταν κοντά 40 και όχι μόνο την γουστάρουν 60ρηδες αλλά αν κρίνω από αυτό το νήμα , την γουστάρουν και νεότεροι της.

Εμ ... αυτο σου λεει και ο Andre.

Την Monika, μεχρι τα 45 ... την ποθουσαν ΟΛΟΙ.
Την δικια σου (στο Black Mirror) ... θα την ποθει κανεις στα 45 ?
Υπαρχει κατι που λεγεται γονιδιο, ορμονη, κολλαγονο.
Δεν ειναι πανομοιοτυπα σε καθε γυναικα.
Μερικες, ειναι εξαιρετικα ευνοημενες.

Μετα τα 50, μην γελιομαστε ... ΚΑΜΙΑ δεν βασταει.
(ουτε εμεις, βεβαια ... )

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χαχαχα .. καλό!!! :laugh:

Εδώ το full screen!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H Alexandra Daddario γυμνή στη νέα της ταινία και φυσικά έχουμε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες
http://roxx.gr/2016/10/22/h-alexand...tenia-ke-fisika-echoume-oles-tis-fotografies/

Δυστυχώς δεν μας τα δείχνει κανονικά για να δούμε εάν μεγάλωσαν και άλλο! :p
Κάτι τέτοιο νομίζω όμως από το side.. :cool:

Επιτέλους κάποιος να την ξαναβάλει να κάνει γυμνό! :cool:

Oλες αυτες, οταν βγαινουν με τις φιλες τους, ξερεις τι της λενε ? ....

"Μπραβο, μπραβο .... εισαι νεα, δυναμικη, εξυπνη, κεφατη .... τι σου λειπει !"

Ελα ντε .... σαν τι αλλο θα μπορουσε να λειπει ! :flute:

Χμμμμμ .... :chinscratch:

Nαι ! .... (οχι οτι ειμαι φανατικος τηλεθεατης του game of thrones)

Στην παραπανω φωτογραφια ειναι εμφανως καλυτερη απο οτι στο σηριαλ.
Στο σηριαλ .... σαν γυφτα με ξανθα μαλλια .... δεν ξερω ... ισως για αληθοφανεια.
Αλλα, δεν .... ως dragon mother ... ΔΕΝ με φτιαχνει !

Ίσως σε "φτιάξει" σε Νoir στυλ! :cool:

Έπαιξε και στο Terminator Genisys! ;)

Έχει κάνει και άλλο είδος.. κοινωνικό π.χ..
(Όλο λέω να την δω και σε κάτι τέτοιο αλλά δεν έκατσε..)

.. οπότε δεν μπορώ να την υπερασπιστώ επαρκώς περί του ταλέντου της σαν τζέντλμαν.. :laugh:

Last edited:
Ναι βρε ..... δεν ειναι μπαζομπαζο. Το αντιθετο !

ΟΜΩΣ .... στο Game of Thrones ειναι ενα σεισμοπληκτο κοριτσακι.
Καπνιλα στα μαγουλα και ξανθολευκες (απλυτες) μπουκλιτσες .... :icon15:
Οκ, μιλαμε για μεσαιωνα και καπως πρεπει να αποτυπωθει η πραγματικοτητα.

Ομως ... δεν την λες κολασμο ! Με τιποτα δεν την λες κολασμο ... (TV wise)

Στο GOT είναι η "μητέρα των δράκων"..
και έκανε μία σκηνή αλά Terminator που μας πέσαν τα σαγόνια!! :laugh:

Και όπως είχε πει την έκανε κανονικά γυμνή γιατί γουστάρει τέτοιες "προκλήσεις"! ;)

Όπως είχε πει κάποια.. τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρά μπουκαλάκια! ;) :laugh:

Στο GOT Μάνο έχει περάσει από πολλές φάσεις... από βρώμικη σκλάβα μέχρι Queen των λαών!

Στο τέλος του GOT μπορεί να είναι Queen των εθνών!! :cool:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάνο, βλέπεις Game of Thrones;

Μπα.. απ' ότι μου είχε πει δεν βλέπει... μόνο στα πεταχτά ξέρει.. :cool:

Και πολυ αργησε .... :proud: ....

emmawatsonwouldnot.png

Αααα τώρα μου φόρτωσε η φώτο... :cool:

Αλλά να σου πω είναι κάμποσο παλιά αυτή η φωτογραφία..
νομίζω είναι από τα γυρίσματα μιας ταινίας της..

Έχει κάνει την "επανάσταση" της εδώ και καιρό! :cool:

Status
Not open for further replies.