Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!
Σε "τρομάζει" το γκλάμουρ και το στυλ "ψεύτικο τέλειο άγαλμα" των φωτογραφήσεων, δε σε τρομάζει η απόλυτη συμετρία και ομορφιά.
Ειδικά όταν αυτές που φέρνεις σαν παράδειγμα έχουν τόσο νάζι και σκέρτσο που γι αυτό έχουν γίνει αγαπητές στις ταινίες, όχι γιατί είναι πανέμορφες βασίλισσες του πάγου!

Τα άλλα όμορφα κοριτσάκια και στάρλετ που ξεπηδάνε από δω κι από κει, και σε μας αρέσουν, όπως τα καθημερινά όμορφα κορίτσια που βρίσκεις πωλήτριες και υπαλλήλους, πολύ γλυκές και όμορφες αλλά βλέπεις τέτοιες 10άδες κάθε μέρα. Μόνο αυτό είναι που ξεχώρισε Μόνικα, Σοφία και τόσες άλλες ...Ιταλίδες!!!
Κάπως έτσι.
Αλλά εσύ που τις βλέπεις όλες αυτές τις πωλήτριες που μοιάζουν όπως αυτές που ανεβάζω; Δεν βλέπω καθόλου συχνά εγώ....πες μου που να πεταχτώ μια βόλτα....
Γενικά μ' αρέσει δροσερό το κορίτσι....χωρίς make up, τακούνια, μυστήρια ρούχα και τέτοια....μπορώ να εκτιμήσω μια γυναίκα που κρατιέται καλά μεν, αλλά δεν ενθουσιάζομαι κιόλας....
Τώρα συγκεκριμένα για την Μπελούτσι και την Λορεν....όσο ρόλο έπαιξε η εμφάνιση, άλλο τόσο έπαιξαν και οι ρόλοι (με τις αξέχαστες σκηνές) που τους δόθηκαν κατά την διάρκεια της καριέρας τους.... στο να δημιουργηθεί όλο αυτό το image της sexοβόμβας....και τώρα πια θεωρούνται αρχέτυπα
αντίστοιχα......ποιος θα θυμόταν σε λίγα χρόνια την Adele Eξαρχόπουλος....αν δεν είχε γυρίσει εκείνες τις σκηνές στο Blue is the warmest color (φέρνω ένα τυχαίο παράδειγμα τώρα)....αν η Adele λόγω της επιτυχίας που είχε η συγκεκριμένη ταινία, καταφέρει να καπαρώσει 2-3 αντίστοιχους ρόλους τα επόμενα 10 χρόνια, αυτό θα έχει ένα effect χιονοστιβάδας στο sex appeal της και μπορεί πολύ άνετα, σε 10 χρόνια να θεωρείται μια σεξοβόμβα και η ίδια από ένα τεράστιο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού παγκοσμίως...
Για να το πιάσω και ανάποδα.... πόσο sexy θα θεωρούταν σήμερα η Sharon Stone εάν δεν είχε παίξει στο Basic Instinct και στο Sliver? H Stone είχε παίξει σε τουλάχιστον 25 ρόλους πριν αυτές τις δυο ταινίες, και μάλιστα ήταν ακόμη πιο όμορφη πριν από αυτές! ...και όμως.....για μια ολόκληρη 10ετια ήταν μια ασήμαντη ομορφούλα στάρλετ...
ασχετως με τα παραπανω, μου φαίνεται φυσιολογικό να μας αρέσουν όλους, γυναίκες που είναι από συνομήλικες έως και 10 χρόνια νεότερες πάνω/κάτω.....εγώ πχ είμαι 30....μ' αρέσουν γυναίκες που είναι από 20 έως 30 και συνήθως αυτές είναι που μου κάνουν εντύπωση όταν βλέπω μια ταινία/σειρά...
όταν θα είμαι 40 θα μ' αρέσουν αντίστοιχα κοπελιές από 30 μέχρι 40 και πάει λέγοντας
φυσικά πάντα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις...
απλά στην φάση που είμαι τώρα, μια καλοδιατηρημένη 40+ δεν μου λέει τίποτα....όποια και να είναι αυτή.....γενικά εκφράσεις του τύπου "η γρια η κότα έχει το ζουμί", που διάφορα φιλαράκια μου λέγαν μεταξύ αστείου και σοβαρού δεν με εξέφραζαν ποτέ
Υ.Γ. Η συμμετρία,όπως είπες, ειδικά όταν μιλάμε για χαρακτηριστικά προσώπου, μετράει.......πολύ ......πάρα πολύ..:ernaehrung004: