Ρε συ auteur....φυσικα και αν θες να αναβαθμιζεις για παντα ...το κοστος ειναι μεγαλο. Ειναι σαν να σου λεω παρε αμαξι γιατι με το ταξι δεν βγαινεις και συ να μου λες ναι αλλα αν μετα τουχρονου θελω να δωσω το fiat να παρω merc.....δεν βγαινει ακρη ετσι.
Τσαμπα διαφωνουμε...αφου και συ σαν εμενα εισαι. Κανονικα αν δεν ειχες κολλυμα με τα κουλτουροεργα ουτε καν θα πατουσες... αφου στο προβολεα σου βλεπεις καθε μερα μια ταινια και οι φορες που πας στο σινεμα ειναι κτα 80% στα φεστιβάλ.
Αντικειμενικά δεν γινεται να συγκριθεί το σινεμά και να βγει ανώτερο απο οποιαδήποτε άποψη. Εδώ γράφω 3 μέρες χειροπιαστά επιχειρήματα και μέχρι τώρα ο αντίλογος είναι , ουσιαστικά, οτι κάποιος άλλος αρεσει την αναμονή στην ουρά για το ποπ κορν και η κουβεντούλα πριν σβήσουν τα φώτα. Άλλος μου λεει, ´φίλε ή το νιώθεις ή δεν το νιώθεις.....αφού δεν το νιώθεις άστο....
Ο Μάνος μου λέει για Θειες κοινωνίες, και οτι έχει πιο ψηλο ταβάνι οι αίθουσα του σινεμά (μα φυσικά εχει αφού το HC στο σπιτι φιλοξενεί μέχρι 2-3 άτομα και η αίθουσα 200-300 οπότε εχει μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο η αναλογία είναι ιδια και καλύτερη στο σπιτι)
Ο Ανδρέας έγραψε για το οτι ολα μπορούν να γίνουν και από το σπιτι....ναι συμφωνώ, θα βγω από το σπιτι για να κανω κατι που μπορω να κανω μονο εξω. Γυναικα σπιτι δεν βρισκεις, οποτε πας εξω (το να πάρεις call girl δεν είναι το ιδιο), ψάρι δεν ξέρω να φτιάχνω σπιτι γιαυτο την κυριακη παω για τσιπουρο (μακαρονάδα τρώω στο σπιτι) κ.ο.κ.
Ολη η κουβεντα δεν εχει νόημα, είμαι ένας εναντίων όλων οπότε οτι και να πω εφόσον εσείς συμφωνείτε μεταξύ σας ολοι δεν έχει νόημα...