H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβολής

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβολής

Γιατι αν εισαι στο Avclub μονο για να αναρωτιεσαι πως να ριξεις εναν αντρα,και ποιος εχει ντερτια και καημους μαλλον κατι αλλο τρεχει...
Λογικο μετα να σου ξυνιζει η γλωσσα που μιλανε πολλοι εδω μεσα.

Διάβασα από το βιογραφικό σου όλες τις λακωνικές απαντήσεις σου
μπράβο :SFGSFGSF::SFGSFGSF: είσαι καλός στην επίθεση και στην ειρωνεία αλλά χωρίς αποτέλεσμα φίλε μου για αυτό τον λόγο μην κρίνεις γιατί σύγουρα θα κριθείς από κάποιον άλλο εντάξει?

Υ.Γ. Αυτή η σημαία είναι Ελληνική?

αν εννοεις το srbija do tokija δεν νομιζω να προσβαλλω κανεναν,εκτος αν εχεις φιλους στον UCK
:violent-smiley-030::violent-smiley-030::rifle::rifle:
:flipout::flipout:

oπα καλως την Φαιδρά :-)
το κοβω εδω γιατι σε γυναικοκατινοκαυγαδες δεν μπλεκω.
γιατι δεν πατε στο 30somethingwomen.com να βγαλετε τα προβληματα σας,σε λαθος φορουμ ηρθατε
δεν λεω εχει πολλους αντρες εδω αλλα...εχουν μυαλο
Περαστικα Φαιδρα ,και αν πειραχτηκες ξυδι...
ΥΓ:
ναι η σημαια ειναι ΚΑΙ ελληνικη,ξερεις αυτο το πουλι με τα δυο κεφαλια που εχει πανω ειναι δικεφαλος αετος εμβλημα της βυζαντινης αυτοκρατοριας,μαλλον δεν γραφει τετοια στο κοσμοπολιταν
Οπως ειπα και στην Μυρτω Ружној девојци огледало криво ,ελληνικο ειναι και αυτο,ψαξε βρες το

Last edited:
Η αλήθεια είναι πώς είναι τουλάχιστον ´άκομψο´να ανοίγονται επικριτικά-αρνητικά threads πού έχουν να κάνουν με τρόπους γραφής και σχόλια γιά το πώς δομεί ο καθείς το περιεχόμενο ενός πόστ του..
Aλλά ο τρόπος πού εξελίχθηκε το παρόν ψιλοακύρωσε την πρόθεσή του..
Μετετράπη σε σουρεαλιστικό thread παντός καιρού,που εχει απ´όλα..
Ετσι ´καλύφθηκε´ εν μέρει το θέμα..

Δεν ήταν επικριτικό-αρνητικό θρέντ (πάλι την γνώμη σου λές γιατρέ και μας βλέπουν και μικρά παιδιά)
Μια μικρό στατιστική ίσως?
Για προσωπική γνώμη ρωτά η Μυρτώ του καθένα που θα το διαβάσει.
Έξάλλου άλλα θρέντ περνάνε και μυνήματα και ιδέες και κανένας δεν λέει τίποτε για αυτά.
Εδώ τι διαφορά υπάρχει?
Η καλή διάθεση φτιάχνει διαλόγους και η κακή τις καταστρέφει.

γιατι δεν πατε στο 30somethingwomen.com να βγαλετε τα προβληματα σας,σε λαθος φορουμ ηρθατε
ΥΓ:
ναι η σημαια ειναι ΚΑΙ ελληνικη,ξερεις αυτο το πουλι με τα δυο κεφαλια που εχει πανω ειναι δικεφαλος αετος εμβλημα της βυζαντινης αυτοκρατοριας,μαλλον δεν γραφει τετοια στο κοσμοπολιταν
Οπως ειπα και στην Μυρτω Ружној девојци огледало криво ,ελληνικο ειναι και αυτο,ψαξε βρες το

Και τί άλλο είναι δάσκαλε του τριάντα και φεύγα η σημαιούλα?
στο κοσμοπόλιταν γράφει ''πως να αποφεύγετε freekoules άντρες''
μπορώ να στο κάνω copy gia na morfotheis
:grandpa: ΚΎΡΙΕ ΝΕΑΝΙΑ:bigcry::bigcry:

Αναγκαστικό off topic για ανάγωγους.............

Last edited:
Δεν ήταν επικριτικό-αρνητικό θρέντ (πάλι την γνώμη σου λές γιατρέ και μας βλέπουν και μικρά παιδιά)
Μια μικρό στατιστική ίσως?
Για προσωπική γνώμη ρωτά η Μυρτώ του καθένα που θα το διαβάσει.
Έξάλλου άλλα θρέντ περνάνε και μυνήματα και ιδέες και κανένας δεν λέει τίποτε για αυτά.
Εδώ τι διαφορά υπάρχει?
Η καλή διάθεση φτιάχνει διαλόγους και η κακή τις καταστρέφει.

Δεν κάνει να λέω την γνώμη μου καλή μου??
Τι να πώ τότε σε ένα φόρουμ??
Για το πώς το τρίβουν το πιπέρι??
Δεν χρειάζεται τόση αδελφική αλληλεγγύη πάντως...
Τέλος πάντων..
Εμένα έτσι μού φάνηκε απο την αρχή .
Και θεωρώ μάλιστα ότι απέτυχε πλήρως στον στόχο του να θίξει συγκεκριμένα μέλη τού Φόρουμ,επειδή οι συμμετέχοντες τού προσέδοσαν και μιά εύθυμη νότα.
Κατά τά άλλα ισχύει η αρχική μου γνώμη πώς είναι τουλάχιστον άκομψο να ανοιγονται threads,πού να επικρίνουν τον τρόπο πού κάποιο μέλος δομεί τον λόγο του σέ πόστ του..
Και επειδή δεν αντέχω τον λαϊκισμό μιάς και είμαι και κάποιας ηλικίας και έχω ζήσει στην Ελλάδα φυλλάδες να βρίζουν Καλλιτέχνες σαν τον Μανο Χατζηδάκη σε πρωτοσέλιδα που τά αγόραζαν 250000 έλληνες(το ε μικρό οπωσδήποτε)δεν αλλάζω γνώμη μέ τίποτα.
Νάσαι Καλά.

Re: Απάντηση: Re: H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβολής

Και τί άλλο είναι δάσκαλε του τριάντα και φεύγα η σημαιούλα?
στο κοσμοπόλιταν γράφει ''πως να αποφεύγετε freekoules άντρες''
μπορώ να στο κάνω copy gia na morfotheis
:grandpa: ΚΎΡΙΕ ΝΕΑΝΙΑ:bigcry::bigcry:

Αναγκαστικό off topic για ανάγωγους.............

α γεια σου με εβαλες και στην θεση μου τωρα :flipout:

ΥΓ:

Ενα "μυαλό" λογικά θα πρέπει να συνοδεύεται και απο ευγένεια φίλε Beavis.

Δεν κάνει να λέω την γνώμη μου καλή μου??
Τι να πώ τότε σε ένα φόρουμ??
Για το πώς το τρίβουν το πιπέρι??
Δεν χρειάζεται τόση αδελφική αλληλεγγύη πάντως...
Τέλος πάντων..
Εμένα έτσι μού φάνηκε απο την αρχή .
Και θεωρώ μάλιστα ότι απέτυχε πλήρως στον στόχο του να θίξει συγκεκριμένα μέλη τού Φόρουμ,επειδή οι συμμετέχοντες τού προσέδοσαν και μιά εύθυμη νότα.
Κατά τά άλλα ισχύει η αρχική μου γνώμη πώς είναι τουλάχιστον άκομψο να ανοιγονται threads,πού να επικρίνουν τον τρόπο πού κάποιο μέλος δομεί τον λόγο του σέ πόστ του..
Και επειδή δεν αντέχω τον λαϊκισμό μιάς και είμαι και κάποιας ηλικίας και έχω ζήσει στην Ελλάδα φυλλάδες να βρίζουν Καλλιτέχνες σαν τον Μανο Χατζηδάκη σε πρωτοσέλιδα που τά αγόραζαν 250000 έλληνες(το ε μικρό οπωσδήποτε)δεν αλλάζω γνώμη μέ τίποτα.
Νάσαι Καλά.

Δεν επικρίθηκε από το άνοιγμα του θρέντ κανένας, άσχετα αν ορισμένοι το είδαν προσωπικά.
Ούτε για πιπέρια κλπ έγινε αναφορά ούτε ήταν το ζητούμενο.
Αλλά στην ειρωνεία η παλιοί έχουν το προβάδισμα ενώ οι νέοι τρώνε πόρτα.
Η καταγωγή μου δεν είναι από την Χίο που πάνε δυο-δυο και αυτό περί αδελφικής αλληλεγγύης.
Όσο για τον Χατζηδάκη τον τραγουδούν και λαϊκοί άνθρωποι και τον θαυμάζουν._

Re: Απάντηση: H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβολής

fedra;468567 Η καλή διάθεση φτιάχνει διαλόγους και η κακή τις καταστρέφει.[/QUOTE said:
Πολύ σωστά!

Ωστόσω σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλο thread Myrtw και Tatiana παρασυρόμενες απο το πάθος τους αντάλλαξαν μεταξύ τους χαρακτηρισμούς των οποίων εγώ τουλάχιστον δεν είδα καλή πρόθεση και ήταν και ελαφρώς χτύπηματα "κάτω απο την μέση" και μιλάω και για τις δύο.Μην ξεχνάς οτι είμαστε πάνω απο ένα πληκτρολόγιο και δεν μπορούμε με την πρώτη να αναγνωρίζουμε τις διαθέσεις κάποιου.Καλό είναι να μην βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα και απο τις δύο μεριές.
Φιλικά πάντα -bye-

Δεν επικρίθηκε από το άνοιγμα του θρέντ κανένας, άσχετα αν ορισμένοι το είδαν προσωπικά.
Ούτε για πιπέρια κλπ έγινε αναφορά ούτε ήταν το ζητούμενο.
Αλλά στην ειρωνεία η παλιοί έχουν το προβάδισμα ενώ οι νέοι τρώνε πόρτα.
Η καταγωγή μου δεν είναι από την Χίο που πάνε δυο-δυο και αυτό περί αδελφικής αλληλεγγύης.
Όσο για τον Χατζηδάκη τον τραγουδούν και λαϊκοί άνθρωποι και τον θαυμάζουν._

Καμιά ειρωνεία.Αυτό το έργο το βλέπουμε οι ´παλιοί´απο ´παλιά´δυστυχώς..Οτιδήποτε γραφεί πάντα κάποιος αμύνεται διαμαρτυρόμενος για ειρωνεία.
Αλλά δεν μίλησα για λαϊκό αλλά γιά λαϊκισμό πού επικρίνει όποια-ον δεν γράφει με τον τρόπο πού θεωρείται ´δεδομένος´.
Οπότε το σχόλιό σας για τον Χατζηδάκη δεν έχει καμιά σχέση με το δικό μου..

Re: Απάντηση: H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβολής

Πολύ σωστά!

Ωστόσω σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλο thread Myrtw και Tatiana παρασυρόμενες απο το πάθος τους αντάλλαξαν μεταξύ τους χαρακτηρισμούς των οποίων εγώ τουλάχιστον δεν είδα καλή πρόθεση και ήταν και ελαφρώς χτύπηματα "κάτω απο την μέση" και μιλάω και για τις δύο.Μην ξεχνάς οτι είμαστε πάνω απο ένα πληκτρολόγιο και δεν μπορούμε με την πρώτη να αναγνωρίζουμε τις διαθέσεις κάποιου.Καλό είναι να μην βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα και απο τις δύο μεριές.
Φιλικά πάντα -bye-

Σε παρακαλώ να αναφέρεις εάν θέλεις σε ποιούς δικούς μου χαρακτηρισμούς αναφέρεσαι.

Ένα topic το οποίο καθαρά σκοπεύει σε 'κάποιους' και αυτοί οι 'κάποιοι' προσπάθησαν το το δουν με ηρεμία και χιούμορ.

Από κει και πέρα θεωρώ ότι ο καθένας στο Δίκτυο κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και μπορεί να έχει και μία και δύο και τρεις και εκατόν τρεις προσωπικότητες. Αυτό άλλωστε ήταν το πρώτο πράγμα το οποίο αντιμετώπισα ως καινούρια πριν 2 χρόνια στο forum (περίπου)

Παρολαυτά με πολλά από τα μέλη έχουμε συναντηθεί σε εκδηλώσεις, έχουμε φιλικές αν μη τι άλλο σχέσεις και με κάποιους έχουμε περάσει και δεκαετίες μαζί.

Από κει και πέρα το Δίκτυο είναι ελεύθερο για τον καθένα να κάνει την πλάκα του. Αλλά ηλίθιοι δεν είμαστε, και κομπιουτεράδες κάποιοι από μας είμαστε και καλό είναι την ελευθερία και το σεβασμό του λόγου να τα απολαμβάνουμε όλοι. Ούτε χαρακτηρισμοί ταιριάζουν εδω αλλά ούτε και ειρωνικοί σχολιασμοί με το πέπλο της αφέλειας.

Την ηλικία (την πνευματική) της Καλομοίρας οι περισσότεροι την έχουμε περάσει εδώ και χρόνια (αν και καλή επιχειρηματίας ξέρει να πλασάρει τον εαυτό της)

Λίγο σεβασμό από όλους σε όλους και θα είμαστε μια χαρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβολής

Πολύ σωστά!

Φιλικά πάντα -bye-

Έτσι είναι, αλλά έχω διαβάσει και άλλα θρεντ που το πάθος έχει συνεπάρει και κυρίους (ονόματα δεν θα αναφέρω) και μάλιστα έχουν κλειδωθεί και θρέντ.
:BDBDG54: Ποτέ δεν βγάζω συμπεράσματα εύκολα απλές διαπιστώσεις κάνω. φιλικά πάντα.:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβολής

Σε παρακαλώ να αναφέρεις εάν θέλεις σε ποιούς δικούς μου χαρακτηρισμούς αναφέρεσαι.

Ένα topic το οποίο καθαρά σκοπεύει σε 'κάποιους' και αυτοί οι 'κάποιοι' προσπάθησαν το το δουν με ηρεμία και χιούμορ.

Από κει και πέρα θεωρώ ότι ο καθένας στο Δίκτυο κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και μπορεί να έχει και μία και δύο και τρεις και εκατόν τρεις προσωπικότητες. Αυτό άλλωστε ήταν το πρώτο πράγμα το οποίο αντιμετώπισα ως καινούρια πριν 2 χρόνια στο forum (περίπου)

Παρολαυτά με πολλά από τα μέλη έχουμε συναντηθεί σε εκδηλώσεις, έχουμε φιλικές αν μη τι άλλο σχέσεις και με κάποιους έχουμε περάσει και δεκαετίες μαζί.

Από κει και πέρα το Δίκτυο είναι ελεύθερο για τον καθένα να κάνει την πλάκα του. Αλλά ηλίθιοι δεν είμαστε, και κομπιουτεράδες κάποιοι από μας είμαστε και καλό είναι την ελευθερία και το σεβασμό του λόγου να τα απολαμβάνουμε όλοι. Ούτε χαρακτηρισμοί ταιριάζουν εδω αλλά ούτε και ειρωνικοί σχολιασμοί με το πέπλο της αφέλειας.

Την ηλικία (την πνευματική) της Καλομοίρας οι περισσότεροι την έχουμε περάσει εδώ και χρόνια (αν και καλή επιχειρηματίας ξέρει να πλασάρει τον εαυτό της)

Λίγο σεβασμό από όλους σε όλους και θα είμαστε μια χαρά.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::a0210: και :singer: και έγραψες!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H χρήση ακαδημαϊκού και ξένου λεξιλόγιου ως μέσο αυτοπροβ

Έτσι είναι, αλλά έχω διαβάσει και άλλα θρεντ που το πάθος έχει συνεπάρει και κυρίους (ονόματα δεν θα αναφέρω) και μάλιστα έχουν κλειδωθεί και θρέντ.
:BDBDG54: Ποτέ δεν βγάζω συμπεράσματα εύκολα απλές διαπιστώσεις κάνω. φιλικά πάντα.:flipout::flipout:

ναι αλλά όπως λες και εσύ κλειδώθηκαν!Αν λοιπόν έιχε γίνει αυτή η φάση μεταξύ ανδρών είμαι σίγουρος ότι θα είχε πέσει και banακι και κλείδωμα.Το ότι δεν έγινε δείχνει επέτρεψε μου να σου πω καλή πρόθεση οπότε δεν χρειάζεται να το τραβάμαι άλλο το θέμα αλλά ούτε και εσύ να αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να βγάλεις το "φίδι απο την τρύπα" γιατί λαλιά έχουν όλοι οι ...εμπλεκόμενοι.

Status
Not open for further replies.