- 21 January 2007
- 21,629
ω ναι σε απατά !
το 2,6 δεν χρειαζόταν math-co για να τρέξει !
από την έκδοση 9 και μετά χρειαζόταν και όταν έβαζες τον emulator του math-co τότε τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα !
Γεια σου βρε Kokar που τα θυμάσαι!
ω ναι σε απατά !
το 2,6 δεν χρειαζόταν math-co για να τρέξει !
από την έκδοση 9 και μετά χρειαζόταν και όταν έβαζες τον emulator του math-co τότε τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα !
:a0210:Χεχε... το R10 για να το τρέχω είχα πάνω και 80287
Αλλιώς.. δεν..
Εδώ άλλα funboys υποστηρίζουν οτι όλη η αναπτυξη των υπολογιστών ακόμη και του internet οφείλεται στην MS...![]()
Που αν θυμάσαι τότε δεν πίστευε στην ανάπτυξη του, και γιαυτό κυκλοφόρησε ο explorer αρκετά καθυστερημένα.
"GNU/Linux";;!!Ας ελπίσουμε ότι το GNU/Linux θα συνεχίσει να αναπτύσσεται γιατί είναι το μόνο που στηρίζεται σε κάποια ηθική βάση και όχι στο μεγαλύτερο δυνατό κέρδος όπως οι Microsoft/Apple.
Πάντως αν θέλουμε να σοβαρολογούμε, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας έναν από τους γενικότερους άτυπους κανόνες του εμπορίου.Ας ελπίσουμε ότι το GNU/Linux θα συνεχίσει να αναπτύσσεται γιατί είναι το μόνο που στηρίζεται σε κάποια ηθική βάση και όχι στο μεγαλύτερο δυνατό κέρδος όπως οι Microsoft/Apple.
Πάντως αν θέλουμε να σοβαρολογούμε, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας έναν από τους γενικότερους άτυπους κανόνες του εμπορίου.
Καθετί που βρίσκει τον τρόπο να "απλωθεί" σε μεγάλο μερίδιο της αγοράς, ακόμα και χωρίς οικονομικά οφέλη (τουλάχιστον όχι ιδιαίτερα), κάποια στιγμή όλο και κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο να το "χειραγωγήσουν" κάτω από κάποιου είδους κανονικής οικονομικής εκμετάλλευσης.
Με λίγα λόγια, μην ελπίζουμε σε "ηθικές βάσεις", σε προϊόντα που τελικά εξαπλώνονται σημαντικά στον πολύ τον κόσμο. Ακόμα κι αν έτσι ξεκίνησαν, μόλις "μεγαλώσουν" πραγματικά, θα ενταχθούν με κάποιο τρόπο στο γνωστό οικονομικό αλισβερίσι.
Ωστόσο ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι πάντα θεμιτός από όλους μας γιατί τελικά είναι και η σημαντικότερη πηγή εξέλιξης, σχεδόν με ότι μεθόδους κι αν προκύπτει!
Μα ήδη, μπορει το linux να είναι free, αλλά οι σοβαρές εφαρμογές για linux είναι εμπορικές... Και πολλοί χρήστες linux παρακαλούν να βγεί το photoshop γιά linux κι ας το αγοράσουν... Αλλοι λένε ότι ας βγούν οι αγαπημένες τους εφαρμογές και θα τις αγοράσουν και θα φύγουν από τα windows... Τίποτα δεν θα είναι αθώο λοιπόν αν το linux φτάσει να έχει ρεύμα...
Επειδή εγώ χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο, να διευκρινίσω πως περισσότερο με μεταφορική σημασία το έκανα κι αυτό γιατί ουσιαστικά, ένα από τα αποτελέσματα μιας οικονομικής εκμετάλλευσης ενός προϊόντος από κάποιους, οδηγεί πολύ σύντομα και "μαθηματικά αποδεδειγμένα", προς τον απόλυτο έλεγχο από αυτούς, όλης τελικά της παραγωγής, της συντήρησης και της διάθεσης του.Η μονή μου ένσταση ήταν περί ‛χειραγώγησης’
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2009
τότε που όλος ο κόσμος θα είναι διακοπές ???![]()
Αυτό δεν είναι ακριβές. Έχω Linux στο desktop (ατόφιο, όχι partition δίπλα σε windows) και η έλλειψη του photoshop με αναγκάζει να έχω το laptop σε XP (να μην είμαι υπερβολικός: photoshop συν μερικά άλλα για τα οποία δεν έχει drivers για Linux). Είναι φοβερά άβολο - πχ έχω προτίμηση σε εκτυπωτές Canon αλλά Canon και Linux γιόκ. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό 500Μ για την επικοινωνία ανάμεσά στα δυο OS. Tώρα πριν δυο εβδομάδες μας διέρρηξαν το διαμέρισμα και έφυγαν με το laptop μου. Ψάχνω να αγοράσω, βρήκα, αλλά δεν θέλω Vista - θέλω XP. Ο π...ς ο Bill δεν μ'αφήνει. Όπως μου είπε στ' Αγγλικά: Pare afto pou sou leo ego kai skase.Χρήστες linux (το οποίο δεν είναι απλά free, αλλά ανοικτό) που να παρακαλάνε να βγει το photoshop για να το αγοράσουν δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως χρήστες των Windows που παρακαλάνε να βγει το photoshop ή και άλλα προγράμματα εξειδικευμένα προγράμματα (π.χ autocad) ώστε και αυτοί να παρατήσουν τα Windows.
Τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.