H σφαγή του dac...

ευχαριστω george αλλα παρηγγειλα κιολας. Αν χρειαστω εξτρα θα σου πω, να σαι καλα

edit: μαλλον θα χρειαστω δηλαδη

Last edited:
Πολλα λεγονται και γινονται γυρω απο το συγκεκριμενο dac.
Δεν εχουμε ομως την ευκαιρια να ξερουμε αντικειμενικα τις οποιες ακουστες διαφορες
μεταξυ των ιδιοκατασκευων μας.

Μηπως να διοργανωσουμε καμια συγκριτικη ακροαση για να αποκτησουμε
κατιδιαν αποψη για οτι διαφορετικο εχει δοκιμασει ο καθενας μας?

Εντελως στο χαλαρο και χωρις βαθμολογιες

oscon εχω και εγω περισεμα απο την τελευταια παραγγελια

Πσσσσσσστ, για ...καβάτζωσε τίποτε απ' τα περισσεύματα γιατί είμαι και εγώ εδώ, ...ντάξ???
Πότε θα ...σφάξουμε και το δικό μου μπρέ???

Φιλικά
Γιώργος.

Πολλα λεγονται και γινονται γυρω απο το συγκεκριμενο dac.
Δεν εχουμε ομως την ευκαιρια να ξερουμε αντικειμενικα τις οποιες ακουστες διαφορες
μεταξυ των ιδιοκατασκευων μας.

Μηπως να διοργανωσουμε καμια συγκριτικη ακροαση για να αποκτησουμε
κατιδιαν αποψη για οτι διαφορετικο εχει δοκιμασει ο καθενας μας?

Εντελως στο χαλαρο και χωρις βαθμολογιες

Και εγώ μέσα είμαι, άσε που το δικό μου δεν έχει ...σφαχτεί ακόμα, οπότε μπορεί να αποτελέσει σημείο αρχής!

Φιλικά
Γιώργος.

Και εγώ μέσα είμαι, άσε που το δικό μου δεν έχει ...σφαχτεί ακόμα, οπότε μπορεί να αποτελέσει σημείο αρχής!

Φιλικά
Γιώργος.

αν ανατρέξετε εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44594

αν δεν το θυμόσαστε, πάνω κάτω η αρχική μου εντύπωση ήταν ότι ήταν κοντά στο benchmark dac1 ...και είχα φάει αρκετό κράξιμο...:slapface:

Δημήτρη μου εγώ δεν ...έκραξα, αντίθετα συμφωνώ μαζί σου! Πάντως θα είχε πολύ ενδιαφέρον αλλά και πλάκα να "κοντράραμε" διαφορετικές εκδόσεις μόντας της ...Κινεζιάς των 50 ...

Φιλικά
Γιώργος.

δε λέω βρε για σας....
όσοι έκραξαν ίσως και καλώς να έκραξαν.
Όμως τελικά ίσως η επιμονή να άξιζε.

με αυτους τους obbligato 2μf λαδιου φτιαχνω και τρικέφαλους ή μας πηρε ο φικος παλι στο λαιμο του? (υποψιν τα πηρα ετσι για δοκιμη)

πάντως αυτοί που πήρα εγώ γιά το i/v στάδιο που έχω κάνανε τεράστια διαφορά...

και εγω μεσα ειμαι οταν καλως γινει, αλλα ο έχων δύο ας αφησει και ενα ασφαχτο ως ρεφερενς

Κρατάω εγώ το δικό μου ...άσφαχτο, (κι ας μην έχω δύο!) δεν υπάρχει πρόβλημα! Αλλά αντέστε να οργανωθούμε...

Φιλικά
Γιώργος.

Πάντα πρόθυμος, για ένα καλό συγκριτικό. Καλές και οι μετρήσεις, αλλά τον τελικό λόγο τον έχουν τα - υποψιασμένα - αυτιά.

Θέλει όμως "αποκαλυπτικό" σύστημα.