Είσαι σίγουρος ότι οι τελεστικοί που δοκιμάζεις είναι unity gain stable? Γιατί αν δεν είναι....
Πολλα λεγονται και γινονται γυρω απο το συγκεκριμενο dac.
Δεν εχουμε ομως την ευκαιρια να ξερουμε αντικειμενικα τις οποιες ακουστες διαφορες
μεταξυ των ιδιοκατασκευων μας.
Μηπως να διοργανωσουμε καμια συγκριτικη ακροαση για να αποκτησουμε
κατιδιαν αποψη για οτι διαφορετικο εχει δοκιμασει ο καθενας μας?
Εντελως στο χαλαρο και χωρις βαθμολογιες
για να πουμε και του στραβού το δίκιο δεν μπορώ να ειμαι σίγουρος όμως ότι επειδή γράφει και 2134 ότι είναι κι όλας.. ebay γαρ..
Λοιπον ποσοι μαζευομαστε ?
Εχουμε διαθεσιμο καλο συστημα - χωρο για τη συγκριτικη ακροαση
ακομα δεν εχω αλλαξει τιποτα. Το μονο που εχω βαλει επανω ειναι ο τοροειδης και το υπολοιπο ειναι οπως ηρθε. Στην εξοδο του τροφοδοτικου παιρνω 5,05 /12,05 και 11,85 απο volt
Το μονο που εχω τσεκαρει ειναι να δω αν καθεται καλα ο τελεστικος.
να το στειλω πισω δεν νομιζω, θα μου κοστισει τα ιδια λεφτα με το να παρω αλλο ενα. Θα δω και τις κολλησεις, εχεις δικιο
εχω κι αλλους τελεστικούς να δοκιμάσω. Πιστεύω ότι κάνω καποιο χοντροειδές λάθος και ειναι μπροστά μου και δεν το βλέπω. Και μαϊμού να ειναι ο opa, γιατι να μην δουλεύει? Απλα δεν θα εχει τόσο ποιοτικό ήχο. Αν ο κινέζος εχει παρει καμια 200ριά ΤL082 και τα πουλάει για opa2134, γιατί να παιζει με τοση παραμόρφωση? Απλά δεν θα είχε την ηχητική ποιότητα του 134. Ασε που πάνω στο dac δουλευει κανονικά. Θα κατσω το απογευμα να φτιαξω μια απλη ενισχυτική βαθμίδα χωρίς φιλτρα κτλ. για να δω τι γινεται.
της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.. και να πω ότι είχα πιεί και τίποτα... η γείωση ήταν άλλα ντ άλλων... ρεζίλικια πράματα
ειπα κι εγω..παιζει κανονικά, αλλά μη βιάζομαι, εχω ενα περίεργο:
μετράω dc στην μιά εξοδο 0.3mV και στην άλλη 0mV.. too good to be true, καποιο λάκκο εχει η φάβα. Ειναι δυνατόν? υπάρχει κάτι που πρεπει να τσεκάρω εκτός απο το dc στην εξοδο?
ηχητικά δεν μπορώ να βγάλω καποιο συμπέρασμα, γιατι κολώνω να το συνδέσω στον destiny. Προς το παρόν το ακουω απο το κιτ με το LM3886
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.