H σφαγή του dac...

attachment.php

Αποφασισα να το βαλω σε κουτι και να αρχισω να το κλεινω το θεμα σιγα-σιγα. Ξαναεκανα τις μοντες με νορμαλ υλικα και ειμαι ικανοποιημένος. Εχω προσθεσει και το λαμπατο σταδιο και παιζει μια χαρα. Παραμένει ενας θορυβος που ακουγετε μονο απο τα τουιτερ οταν υπαρχει σημα αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα, αν παρολα αυτα εχετε καμια ιδεα πειτε την. Τελος αν υπαρχει απλο σχεδιο για την τροφοδοσια του ριξτε το γιατι στο νήμα χάνεσαι πια.

Για την αλλαγη του βισματος της spdif πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο? Εκτος απ το να ειναι 75Ω. Κοντα καλωδεια, θωρακισμενα κτλπ.
Τελος θα παρω το αναλογικο σημα κατευθειαν απο το chip μιας που η πιστες εχουν γινει σ@τ@. Ειναι καλυτερο μιας που το κανω να τραβηξω και την γειωση απο εκει η οχί?

Μια καλη ιδεα ειναι να παρεις γειωση απο το - του μεγαλου
πυνωτη τροφοδοσιας που εβαλες πανω στην πλακετα
Οπως επισης να δοκιμασεις και ενα ποιοτικοτερο τροφοδοτικο
σε ισχυ και σταθεροποιηση ρευματων
γιατι η διαφορα ειναι πραγματικα μεγαλη, πολυ μεγαλυτερη
απο την αλλαγη βισματος της spdif

Last edited:
ευχαριστω. για το - του ηλεκτρολιτικου δεν το γνωριζα. Την αλλαγη του βυσματος θα την κανω για χρηστικους λογους, οπτικη δεν χρησιμοποιω, οποτε θελω να γλυτωσω τον μπελα να ανοιγω δυο τρυπες ακριβειας στο καπακι.

Για το τροφοδοτικο εχεις κατι υποψιν σου? Ειτε ετοιμο ή σε σχεδιο

ευχαριστω. για το - του ηλεκτρολιτικου δεν το γνωριζα. Την αλλαγη του βυσματος θα την κανω για χρηστικους λογους, οπτικη δεν χρησιμοποιω, οποτε θελω να γλυτωσω τον μπελα να ανοιγω δυο τρυπες ακριβειας στο καπακι.

Για το τροφοδοτικο εχεις κατι υποψιν σου? Ειτε ετοιμο ή σε σχεδιο

Κυκλοφορουν ετοιμες αξιολογες πλακετες για σταθεροποιηση
+5v που χρειαζεσαι. Καπου αναφερονται σε αυτο το thread
Μεχρι να βρω απο που πηρα το δικο μου ριξε μια ματια
στα προηγουμενα post. Θα χρειαστεις και ενα βαρβατουτσικο
μετασχηματιστη. Εγω εχω βαλει 10v στα 10A (50W)
Ειμαι προθυμος να σου δωσω το δικο μου να το δοκιμασεις
πριν κανεις καποια αγορα

το εχω με τοροιδη 50va 2x12 οποτε ειμαι καλυμμενος. Θα ψαξω και εγω για το post αλλα θα με υποχρεωνες αν το εβρισκες. Για το δικο σου αν δεν ειναι κοπος ευχαριστως

το εχω με τοροιδη 50va 2x12 οποτε ειμαι καλυμμενος. Θα ψαξω και εγω για το post αλλα θα με υποχρεωνες αν το εβρισκες. Για το δικο σου αν δεν ειναι κοπος ευχαριστως

Δεν ειναι καθολου κοπος
Ετσι κι'αλλιως αυτην την εποχη δεν το χρειαζομαι
λογου του νεου nos dac με τα 8 x tda1543

Δεν ειναι καθολου κοπος
Ετσι κι'αλλιως αυτην την εποχη δεν το χρειαζομαι
λογου του νεου nos dac με τα 8 x tda1543

Γιωργο ευχαριστω αλλα τελικα με προλαβαν οι εξελιξεις. Το Σ/Κ εκανα δοκιμαστικα τροφοδοτικο σε διάτρητη και ειδα διαφορα, οποτε πηγα σε παραγγελια ενος σουπερ regulator για να φτιαχτει κατι ποιο ποιοτικο που θα μεινει.

Χθες δε εκανα bypass τους πυκνωτες του λαμπατου και ανεβηκε ενα σκαλι ακομα, δραματικη αλλαγη στο ευρος της σκηνης.

Γιωργο ευχαριστω αλλα τελικα με προλαβαν οι εξελιξεις. Το Σ/Κ εκανα δοκιμαστικα τροφοδοτικο σε διάτρητη και ειδα διαφορα, οποτε πηγα σε παραγγελια ενος σουπερ regulator για να φτιαχτει κατι ποιο ποιοτικο που θα μεινει.

Χθες δε εκανα bypass τους πυκνωτες του λαμπατου και ανεβηκε ενα σκαλι ακομα, δραματικη αλλαγη στο ευρος της σκηνης.

Τι εννοεις εκανες bypass τους πυκνωτες του λαμπατου?

:a0210: εννοουσα εβαλα bypass σε αυτους του λαμπατου

Οπως το ανεφερες στο προηγουμενο post καταλαβα
οτι τους αφαιρεσες

Αν καταλαβα καλα τους αντικατεστησες, με ποιους ?

αντικατεστησα αυτους που ειχε επανω με αλλους obbligato, τα βαρελάκια του λαδιού και ως bypass επανω τους εβαλα δυο silver mica 0,1μ. Οι τελευταίοι δε έχουν πλάκα γιατί είναι +- 0,3 %, τα έδωσαν όλα οι Ρωσοι.

αντικατεστησα αυτους που ειχε επανω με αλλους obbligato, τα βαρελάκια του λαδιού και ως bypass επανω τους εβαλα δυο silver mica 0,1μ. Οι τελευταίοι δε έχουν πλάκα γιατί είναι +- 0,3 %, τα έδωσαν όλα οι Ρωσοι.

Καμια φωτο ? :eating:

Βασίλη γράψε και τις εντυπώσεις σου για τους MKP 1837 σε σχέση με τους Silvered Mica, όταν το ολοκληρώσεις.
Μόνο μία μία αλλαγή γιατί διαφορετικά θα χαθείς...

θα γραψω Μανολη. Θα συνηθίσω λιγο τους mica για δυο εβδομάδες και θα βαλω τους mkp που μου έδωσες.

δικιο έχεις αλλους ειχα στο νου. Αποκτησαμε και τα γουστα του τελικα...βρε τον πολωνο