H σημερινή κυβέρνηση...............

Ωπα Βαγγελη μισο λεπτο.Στο κειμενο με το οποιο ανοιξες αυτο το θεμα τα’χωνεις χοντρα στους Δ.Υ.Τους χαρακτηριζεις γαγγραινα και να ευχεσαι να απολυθουν ολοι.Το κειμενο σου παραμενει αυτουσιο και δεν το πειραζει κανενας.Δηλαδη δεν περιμενες αντιδραση?
Ο Δημητρης ειναι Δ.Υ.και λογικα θιχτηκε και σου απαντησε.
Επ’αυτου δεν σβηνεται τιποτα καθως εσεις οι δυο φερετε την ευθυνη των γραφομενων σας.

Μαζί γράφαμε μάλλον..

Την πιθανοτητα να ξεφυγαν και οι 2 πλευρες την εξεταζουμε?

Ισως αν ειχε γινει μια παρατηρηση αρχικα να μην υπηρχαν ολοι αυτοι οι λαθος χαρακτηρισμοι.

Φιλικα παντα

Ισως αν ειχε γινει μια παρατηρηση αρχικα να μην υπηρχαν ολοι αυτοι οι λαθος χαρακτηρισμοι.

Φιλικα παντα

Ο καθενας ειναι υπευθυνος γι’αυτα που γραφει.Εαν δεν θελει να τον παρεξηγησουν ας προσεχει πως θα γραφει.Τα κειμενα πρωτα απ’ολα χαρακτηριζουν αυτους που τα γραφουν.
Η διαχειρηση δεν σβηνει τιποτα.Τα γραπτα μενουν οποτε ας ειναι ο καθενας πιο υπευθυνος στον γραπτο του λογο.

Σιγά να μην σβηστεί οτιδήποτε από τα μνημεία κοινωνικού αυτοματισμού και δωσιλογισμού . Για ό,τι γράφει ο καθένας είναι και υπεύθυνος .
Και ούτε παρατηρήσεις χρειάζονται όπως δεν χρειάζεται οι "ειρηνικές" παραινέσεις του τύπου μηπως ξέφυγαν όλοι. Ολη η χώρα ξεμεθελιώνεται , ο πληθυσμός οδηγείται στην φτώχεια και ορισμένοι επιμένουν στις ίσες αποστάσεις θύματος και θύτη;

Last edited:

Φιλικα παντα
Φίλε Άγγελε ο καθένας είναι υπεύθυνος γι' αυτά που γράφει,με το να κουτσουρεύονται τα γραπτά δεν βγαίνει κάτι.Μένουν ως έχουν και ο καθένας κρίνεται απ' αυτά.

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

"Δεν παίρνει μια απόφαση τι θα γίνει επιτέλους με την γάγκραινα των Δ.Υ. να τους διώξει όλους και να ησυχάσουμε"

Αυτό δηλαδή να μην το πάρουμε προσωπικά? Ευχαριστούμε για την ευχή να απολυθούμε.
Επίσης ο Δημήτρης δεν σε χαρακτήρισε γάγγραινα. Απλώς είπε ότι γράφεις βλακείες και αναμασάς κλισέ, πράγμα που α) αληθεύει, β) είναι πολύ πιο ήπιο από τους δικούς σου χαρακτηρισμούς.

Βρίζετε με το χυδαιότερο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους - άκου γάγγραινα - και παρεξηγείστε που σας λέμε ότι λέτε βλακείες. Ζητάτε και τα ρέστα απά πάνω, παραπάει αυτή η ιστορία πια.

Παρακαλώ κι εγώ με τη σειρά μου τη διαχείριση να αφήσει τα μηνύματα ως έχουν, ως μνημείο καλών τρόπων και κοινωνικής συμπεριφοράς.

Εδώ δεν παρεξηγηθήκαμε εμείς που βριζόμαστε χυδαία, το "βλακείες" συγκριτικά είναι φιλοφρόνηση.

Θεωρούσα ότι όλοι έχετε στοιχειώδη γνώση της ελληνικής γλώσσας. Κε Τυροβολά το ...με την γάγκραινα των Δ.Υ....... δεν είναι το ίδιο με το ...την γάγκραινα τους Δ.Υ..... Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε με π.μ. και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, δεν κρύβομαι. Και η έκφρασή μου σημαινει το τμήμα των Δ.Υ, που πρέπει να φύγει, που είναι γάγκραινα και όχι συλλήβδην οι Δ.Υ. είναι γάγκραινα εκτός και αν εσείς θεωρείται ότι δεν υπάρχει γάγκραινα στους Δ.Υ.

Και απο το κείμενο του υβριστή μου μόνο αυτό ήταν υβριστικό; τα παρακάτω τι είναι εγκώμια;
.........Από αυτά που έγραψες για το ότι δεν εφαρμόζονται περικοπές ή δεν καταλαβαίνεις από αριθμούς, πράγμα που με κάνει να αμφιβάλλω για τις επαγγελματικές σου γνώσεις ή είσαι κακεντρεχής και κομπλεξικός, κάτι που θα κατανοούσα απολύτως...........
........Get a life και μην ασχολείσαι με άτομα που δε γνωρίζεις. Αν ποθείς τόσο τα προνόμια των ΔΥ μπορούσες να δώσεις εξετάσεις στον ΑΣΕΠ. ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ βέβαια ότι θα τα κατάφερνες.....
Any way ο καθένας καταλαβαίνει.

Ας μην το συνεχίσουμε Ευάγγελε, νομίζω ότι όλοι κάναμε σαφές τι εννοούμε.
Δυστυχώς σε αυτή τη λογική του περιώνυμου πλέον αυτοματισμού κινδυνεύουμε να μπούμε όλοι.

Αν άνοιγα εγώ ένα θέμα για τους "απατεώνες λογιστές π.χ." μιας και ξέρω κανα 2 περιπτώσεις που έψησαν τον πελάτη να λαδώσει το ΣΔΟΕ, για να τα μοιραστούν μετά με τους εφοριακούς, δεν θα ήμουν άδικος και ισοπεδωτικός τουλάχιστον? (εκτός του ότι θα είχα χάσει και την κεντρική ιδέα, που ΔΕΝ είναι ποιά κοινωνική/επαγγελματική ομάδα φταίει).

Δυστυχώς σε αυτή τη λογική του περιώνυμου πλέον αυτοματισμού κινδυνεύουμε να μπούμε όλοι.

Αν άνοιγα εγώ ένα θέμα για τους "απατεώνες λογιστές π.χ." μιας και ξέρω κανα 2 περιπτώσεις που έψησαν τον πελάτη να λαδώσει το ΣΔΟΕ, για να τα μοιραστούν μετά με τους εφοριακούς, δεν θα ήμουν άδικος και ισοπεδωτικός τουλάχιστον? (εκτός του ότι θα είχα χάσει και την κεντρική ιδέα, που ΔΕΝ είναι ποιά κοινωνική/επαγγελματική ομάδα φταίει).

Και εγώ θα σου απαντούσα ότι λες βλακείες και είσαι ασχετος επαγγελματίας, κομπλεξικός και κακεντρεχής; Αν εσύ έτσι το κρίνεις και νομίζεις ότι είσαι και αντικειμενικός δικό σου θέμα.

7. Δεν παίρνει μια απόφαση τι θα γίνει επιτέλους με την γάγγραινα των Δ.Υ. να τους διώξει όλους και να ησυχάσουμε

Αυτο ειναι απο το νο 7 ''παρατηρησεων τού πρωτου ποστ..

Παρότρυνση δηλαδή να διωχθούν ολοι οι Δ.Υ. που ειναι ολοι γάγγραινα..

Και ελληνικά γνωριζω.

Χμμμ...
Γιατι να τα εβαζες μονο με τους λογιστες? Αυτος που τα εδωσε? Του ΣΔΟΕ που τα πηραν? Ειναι παρθενες Μαριες? Ατυχες το παραδειγμα σου... Υπαρχουν άλλα παραδειγματα πιο τρανταχτα σχετικα με τον ιδιωτικο τομεα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Χμμμ...
Γιατι να τα εβαζες μονο με τους λογιστες? Αυτος που τα εδωσε? Του ΣΔΟΕ που τα πηραν? Ειναι παρθενες Μαριες? Ατυχες το παραδειγμα σου... Υπαρχουν άλλα παραδειγματα πιο τρανταχτα σχετικα με τον ιδιωτικο τομεα.

Δεν είναι αυτό το θέμα. Το παράδειγμα ήταν τυχαίο αλλά υπαρκτό. Μπορεί να υπάρχουν και χειρότερα, αλλά δυστυχώς σε μια συστημική κρίση όπως αυτή, το να ψάχνω ποιά επαγγελματική ομάδα "φταίει" το θεωρώ άτοπο.

ΔΕΝ υπάρχει επαγγελματική ομάδα που να φταίει. Υπάρχει όμως εδώ και 200 σχεδόν χρόνια ένα πλέγμα διαπλοκής μεγαλοεπιχειρηματιών-πολιτικών- ξένων παραγόντων (για να μην ξεχνιόμαστε) που κρατάει ομήρους και εκβιάζει όλες τις επαγγελματικές ομάδες.

Τι σχέση έχει τώρα ο Δ.Υ ή ο υδραυλικός, ο λογιστής, ο γιατρός κλπ, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Χμμμ...

Δεν μπορεί να είσαι Κορίνθιος. Μάλλον για σώγαμπρο σε κόβω

Δημητρη, δεν ξερεις για εμενα....Παντως, την καλη κουβεντα στο στομα σου την εχεις....
Αν θες μπορουμε να συναντηθουμε...Υπαρχει ακομη ενας Κορινθιος που γραφει στο τοπικ.
:ernaehrung004:

Και το σχολιο σου, που κολλαει σχετικα με το ΣΔΟΕ, τους επιχειρηματιες και τους λογιστες?!!!

Είδες η αδυσώπητη πραγματικότητα καμμιά φορά μας επαναφέρει στην τάξη αυτόματα...
Όσο οι δ.υ. είναι κάτι γενικό και απρόσωπο, μπορούμε να τους μειώνουμε και να τους αναθεματίζουμε χωρίς κόστος και κυρίως χωρίς προβλήματα συνείδησης.
Μόλις αποκτήσουν ονοματεπώνυμο, σάρκα, οστά, υποχρεώσεις, χρέη, που υπολογίζονται σε νουμεράκια τότε σφίγγουν...τα πράγματα.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο καθένας δημιουργεί έναν μικρόκοσμο στον οποίο ζει και έναν ομφάλιο λώρο με τον οποίο συνδέεται με τον έξω κόσμο. Αντί τροφής όμως, αυτός ο λώρος του παρέχει μόνο ψευδοπληροφόρηση, σπέκουλα και υπνωτικές ουσίες. Μεγάλοι άνθρωποι με λειτουργία εμβρύου.

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Δημητρη, δεν ξερεις για εμενα....Παντως, την καλη κουβεντα στο στομα σου την εχεις....
Αν θες μπορουμε να συναντηθουμε...Υπαρχει ακομη ενας Κορινθιος που γραφει στο τοπικ.
:ernaehrung004:

Και το σχολιο σου, που κολλαει σχετικα με το ΣΔΟΕ, τους επιχειρηματιες και τους λογιστες?!!!

Στο ότι δεν κατάλαβες το πνεύμα στο παράδειγμα του Κώστα.
Και είπα λιγάκι να σε ειρωνευτώ μιας και εμείς οι Κορίνθιοι φημιζόμαστε για την εξυπνάδα μας (και την μετριοφροσύνη πάντα :D)

Δηλαδή από όλο το κείμενο βγαίνει ότι πρέπει να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι!!! φυσικά όταν διαβάζεις σαν Δ.Υ. αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Δηλαδή ότι όλη η χώρα ασχολείται εδώ και 2 χρόνια με τους Δ.Υ. και μας έχει φορτώσει άγχος και κόστος, (την μιά ξεκίνησε ότι θα φύγουν τα 2/3, την άλλη πήγαμε στο 50% και φτάσαμε επιτέλους μετά από 2 χρόνια να πρέπει να φύγουν 30.000 το 4%) ε δεν αγανακτείς και λές διώξτους επιτέλους όλους, 30.000 είναι, θα είναι όμηρος όλος ο ελληνικός λαός για να μην απολυθούν 30.000; και συνεχίζουμε και δημιουργούμε καταστάσεις όχι από εκεί θα φύγουν, όχι απο αλλού, όχι οι εφοριακοί δεν θα πειραχτούν επειδή οι συνδικαλιστές τους έχουν περισσότερη επιρροή και ένα σωρό παιγνίδια κάτω από το τραπέζι και το δημόσιο να μην δουλεύει 2 χρόνια τώρα, είτε γιατί κάνουν λευκή απεργία, είτε γιατί δεν υπήρχαν 1 χρόνο Γ.Γ., είτε γιατί δεν υπήρχαν προιστάμενοι; δηλαδή δεν βγαίνει από το κείμενο ότι αυτή κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε αυτό το θέμα να λύσει και θα το μπλέξει πάλι νομικά και ιστορίες, δηλαδή δεν βγαίνει ότι δημιούργησε πρόβλημα εκ του μη όντως για το ενιαίο μισθολόγιο; που τελικά αφορά ένα 7% των Δ.Υ. (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υ.Ο. Και αντιπροέδρου της κυβέρνησης) που από ότι φαίνεται θα είναι και αυτοί που θα φύγουν; δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί και να διαθέτω το μέσο μυαλό και να μην έχω τόσο καταστροφικός όσο με βρίζει ο καθηγητάκος ώστε να θεωρώ λύση το να απολυθούν οι γιατροί, οι στρατιωτικοί, τα σώματα ασφαλείας, οι εκπαιδευτικοί; αλλά να έχω αγανακτήσει με αυτήν την κατάσταση του δημοσίου (που δυστυχώς μπλέκεται στα πάντα), αλλά ξέρω το έμαθα καλά τώρα φταίει το σύστημα (όχι ότι δεν έχει και αυτό το μερτικό του) αλλά επιτέλους και εγώ για αυτό το σύστημα μίλησα που η ποιο απτή έκφανσή του είναι η κυβέρνηση και τα όργανά της θεσμικά και μη.
Όσο για την συντονιστική ομάδα θα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσετε τον λόγο και να εξηγήσω πριν επιβραβεύσετε τον υβριστή. Αλλά σύμφωνα με το γραπτά σας scripta manem και χαρακτηρίζουν τον γράφον.
Όσο τώρα για σένα μίζερε καθηγητάκο, δεν σε τιμάει να βγαίνεις στα φόρουμ και να παραπονιέσαι για τις αποδοχές σου, ότι έχεις πτυχία (που μπορεί και να τα αγόρασες κιόλας) και ιστορίες, ότι η σύζυγός φέρνει δουλειά στο σπίτι και να εξανίστασε ότι δεν υπάρχει λευκή απεργία στο δημόσιο, δεν σε πίεσε κανείς να πάς στο δημόσιο, παραιτηθείτε και ανοίξτε ελεγκτική εταιρία και σας εύχομαι να θησαυρίστε. Εγώ όταν κατάλαβα ότι στο δημόσιο δεν βλέπω προκοπή παραιτήθηκα και ιδιώτευσα, αν εσύ δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις μην βγαίνει και μουτζοκλαίς στα φόρουμ και βρίζεις αυτούς που το κάνουν. Όσο για την επάρκειά μου σαν επαγγελματίας, εγώ αξιολογούμε καθημερινώς ενώ εσύ ποτέ και όταν πήγε κάτι να γίνει ξεσηκώσατε τον κόσμο με απεργίες και τα συναφή. Όσο για την Δ.Ο.Υ. Χίου άσε να ξέρω εγώ τι είναι από προσωπική εμπειρία γιατί σπούδαζε ο γιος μου εκεί στο πανεπιστήμιο.

Δύο ερωτήσεις από μένα, αν έχεις την καλοσύνη μου δίνεις μια απάντηση.

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι κυβερνήσεις αφού πρώτα απαξίωσαν τα πάντα, μετά τα πούλησαν και έτσι το κράτος δεν έχει έσοδα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του?

Επίσης να επαναλάβω την ερώτησή μου στην πρώτη σελίδα, με τους τσακωμούς ίσως να παραβλέφθηκε.
Μόνο η σημερινή κυβέρνηση φταίει? Μόνο η συγκεκριμένη κατέστρεψε τη χώρα? Η προηγούμενη ας πούμε την κατέστρεψε λιγότερο ή ήταν κατά τι καλύτερη?

Δηλαδή από όλο το κείμενο βγαίνει ότι πρέπει να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι!!! φυσικά όταν διαβάζεις σαν Δ.Υ. αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Δηλαδή ότι όλη η χώρα ασχολείται εδώ και 2 χρόνια με τους Δ.Υ. και μας έχει φορτώσει άγχος και κόστος, (την μιά ξεκίνησε ότι θα φύγουν τα 2/3, την άλλη πήγαμε στο 50% και φτάσαμε επιτέλους μετά από 2 χρόνια να πρέπει να φύγουν 30.000 το 4%) ε δεν αγανακτείς και λές διώξτους επιτέλους όλους, 30.000 είναι, θα είναι όμηρος όλος ο ελληνικός λαός για να μην απολυθούν 30.000; και συνεχίζουμε και δημιουργούμε καταστάσεις όχι από εκεί θα φύγουν, όχι απο αλλού, όχι οι εφοριακοί δεν θα πειραχτούν επειδή οι συνδικαλιστές τους έχουν περισσότερη επιρροή και ένα σωρό παιγνίδια κάτω από το τραπέζι και το δημόσιο να μην δουλεύει 2 χρόνια τώρα, είτε γιατί κάνουν λευκή απεργία, είτε γιατί δεν υπήρχαν 1 χρόνο Γ.Γ., είτε γιατί δεν υπήρχαν προιστάμενοι; δηλαδή δεν βγαίνει από το κείμενο ότι αυτή κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε αυτό το θέμα να λύσει και θα το μπλέξει πάλι νομικά και ιστορίες, δηλαδή δεν βγαίνει ότι δημιούργησε πρόβλημα εκ του μη όντως για το ενιαίο μισθολόγιο; που τελικά αφορά ένα 7% των Δ.Υ. (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υ.Ο. Και αντιπροέδρου της κυβέρνησης) που από ότι φαίνεται θα είναι και αυτοί που θα φύγουν; δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί και να διαθέτω το μέσο μυαλό και να μην έχω τόσο καταστροφικός όσο με βρίζει ο καθηγητάκος ώστε να θεωρώ λύση το να απολυθούν οι γιατροί, οι στρατιωτικοί, τα σώματα ασφαλείας, οι εκπαιδευτικοί; αλλά να έχω αγανακτήσει με αυτήν την κατάσταση του δημοσίου (που δυστυχώς μπλέκεται στα πάντα), αλλά ξέρω το έμαθα καλά τώρα φταίει το σύστημα (όχι ότι δεν έχει και αυτό το μερτικό του) αλλά επιτέλους και εγώ για αυτό το σύστημα μίλησα που η ποιο απτή έκφανσή του είναι η κυβέρνηση και τα όργανά της θεσμικά και μη.
Όσο για την συντονιστική ομάδα θα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσετε τον λόγο και να εξηγήσω πριν επιβραβεύσετε τον υβριστή. Αλλά σύμφωνα με το γραπτά σας scripta manem και χαρακτηρίζουν τον γράφον.
Όσο τώρα για σένα μίζερε καθηγητάκο, δεν σε τιμάει να βγαίνεις στα φόρουμ και να παραπονιέσαι για τις αποδοχές σου, ότι έχεις πτυχία (που μπορεί και να τα αγόρασες κιόλας) και ιστορίες, ότι η σύζυγός φέρνει δουλειά στο σπίτι και να εξανίστασε ότι δεν υπάρχει λευκή απεργία στο δημόσιο, δεν σε πίεσε κανείς να πάς στο δημόσιο, παραιτηθείτε και ανοίξτε ελεγκτική εταιρία και σας εύχομαι να θησαυρίστε. Εγώ όταν κατάλαβα ότι στο δημόσιο δεν βλέπω προκοπή παραιτήθηκα και ιδιώτευσα, αν εσύ δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις μην βγαίνει και μουτζοκλαίς στα φόρουμ και βρίζεις αυτούς που το κάνουν. Όσο για την επάρκειά μου σαν επαγγελματίας, εγώ αξιολογούμε καθημερινώς ενώ εσύ ποτέ και όταν πήγε κάτι να γίνει ξεσηκώσατε τον κόσμο με απεργίες και τα συναφή. Όσο για την Δ.Ο.Υ. Χίου άσε να ξέρω εγώ τι είναι από προσωπική εμπειρία γιατί σπούδαζε ο γιος μου εκεί στο πανεπιστήμιο.

Καταρχάς γράφε με παραγράφους για να γίνεται πιο ευανάγνωστο το κείμενο σου....

Δεύτερον με απολύσεις 30.000 Δ/Υ θα στερήσεις την κατανάλωση απο τον Ιδιωτικό τομέα??

Τρίτον με την απόλυση των 30.000 θα στερήσεις τα έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία??

Τέταρτον με την απόλυση των 30.000 Δ/Υ θα αυξήσεις τα έξοδα του ΟΑΕΔ??

Και μετα μιλάτε για λογική....

Ξεκατινιασμα του χειριστου ειδους το τελευταιο ποστ του νηματοθετη. Ντρεπομαι μονο που το διαβασα. Οι χαρακτηρισμοι ειναι απαραδεκτοι και εκμηδενιζουν την οποια επιχειρηματολογια (εαν αυτη υπαρχει).

Last edited: