Δηλαδή από όλο το κείμενο βγαίνει ότι πρέπει να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι!!! φυσικά όταν διαβάζεις σαν Δ.Υ. αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Δηλαδή ότι όλη η χώρα ασχολείται εδώ και 2 χρόνια με τους Δ.Υ. και μας έχει φορτώσει άγχος και κόστος, (την μιά ξεκίνησε ότι θα φύγουν τα 2/3, την άλλη πήγαμε στο 50% και φτάσαμε επιτέλους μετά από 2 χρόνια να πρέπει να φύγουν 30.000 το 4%) ε δεν αγανακτείς και λές διώξτους επιτέλους όλους, 30.000 είναι, θα είναι όμηρος όλος ο ελληνικός λαός για να μην απολυθούν 30.000; και συνεχίζουμε και δημιουργούμε καταστάσεις όχι από εκεί θα φύγουν, όχι απο αλλού, όχι οι εφοριακοί δεν θα πειραχτούν επειδή οι συνδικαλιστές τους έχουν περισσότερη επιρροή και ένα σωρό παιγνίδια κάτω από το τραπέζι και το δημόσιο να μην δουλεύει 2 χρόνια τώρα, είτε γιατί κάνουν λευκή απεργία, είτε γιατί δεν υπήρχαν 1 χρόνο Γ.Γ., είτε γιατί δεν υπήρχαν προιστάμενοι; δηλαδή δεν βγαίνει από το κείμενο ότι αυτή κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε αυτό το θέμα να λύσει και θα το μπλέξει πάλι νομικά και ιστορίες, δηλαδή δεν βγαίνει ότι δημιούργησε πρόβλημα εκ του μη όντως για το ενιαίο μισθολόγιο; που τελικά αφορά ένα 7% των Δ.Υ. (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υ.Ο. Και αντιπροέδρου της κυβέρνησης) που από ότι φαίνεται θα είναι και αυτοί που θα φύγουν; δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί και να διαθέτω το μέσο μυαλό και να μην έχω τόσο καταστροφικός όσο με βρίζει ο καθηγητάκος ώστε να θεωρώ λύση το να απολυθούν οι γιατροί, οι στρατιωτικοί, τα σώματα ασφαλείας, οι εκπαιδευτικοί; αλλά να έχω αγανακτήσει με αυτήν την κατάσταση του δημοσίου (που δυστυχώς μπλέκεται στα πάντα), αλλά ξέρω το έμαθα καλά τώρα φταίει το σύστημα (όχι ότι δεν έχει και αυτό το μερτικό του) αλλά επιτέλους και εγώ για αυτό το σύστημα μίλησα που η ποιο απτή έκφανσή του είναι η κυβέρνηση και τα όργανά της θεσμικά και μη.
Όσο για την συντονιστική ομάδα θα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσετε τον λόγο και να εξηγήσω πριν επιβραβεύσετε τον υβριστή. Αλλά σύμφωνα με το γραπτά σας scripta manem και χαρακτηρίζουν τον γράφον.
Όσο τώρα για σένα μίζερε καθηγητάκο, δεν σε τιμάει να βγαίνεις στα φόρουμ και να παραπονιέσαι για τις αποδοχές σου, ότι έχεις πτυχία (που μπορεί και να τα αγόρασες κιόλας) και ιστορίες, ότι η σύζυγός φέρνει δουλειά στο σπίτι και να εξανίστασε ότι δεν υπάρχει λευκή απεργία στο δημόσιο, δεν σε πίεσε κανείς να πάς στο δημόσιο, παραιτηθείτε και ανοίξτε ελεγκτική εταιρία και σας εύχομαι να θησαυρίστε. Εγώ όταν κατάλαβα ότι στο δημόσιο δεν βλέπω προκοπή παραιτήθηκα και ιδιώτευσα, αν εσύ δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις μην βγαίνει και μουτζοκλαίς στα φόρουμ και βρίζεις αυτούς που το κάνουν. Όσο για την επάρκειά μου σαν επαγγελματίας, εγώ αξιολογούμε καθημερινώς ενώ εσύ ποτέ και όταν πήγε κάτι να γίνει ξεσηκώσατε τον κόσμο με απεργίες και τα συναφή. Όσο για την Δ.Ο.Υ. Χίου άσε να ξέρω εγώ τι είναι από προσωπική εμπειρία γιατί σπούδαζε ο γιος μου εκεί στο πανεπιστήμιο.