H σημερινή κυβέρνηση...............

Θεωρω λαθος τετοια νηματα σε φορουμ ειδικου ενδιαφεροντος. Τρωγομαστε και σε λιγο δεν θα μιλιόμαστε ενω υποτιθεται οτι μπαινουμε κυριως για την χψ τρέλα μας.
Απεναντιας αυτα τα νηματα που αφορουν μια απ τις μεγαλυτερες κρισεις στην ιστορια της Ελλαδας,δειχνουν το ευρος κ την δυναμικη αυτου του φορουμ,αμα θες να "φαγωθεις' φαγωνεσαι κ στην hiend.

Θεωρω λαθος τετοια νηματα σε φορουμ ειδικου ενδιαφεροντος. Τρωγομαστε και σε λιγο δεν θα μιλιόμαστε ενω υποτιθεται οτι μπαινουμε κυριως για την χψ τρέλα μας.

Είναι στην καθημερινότητα μας και όσο και να μη θέλουμε, μας επιρρεάζει.

Το χειρότερο είναι ότι ως μικρογραφία μιας κοινωνίας αυτό το φόρουμ, μας δείχνει ότι ποτέ δε θα βρούμε μέση λύση.

Πάντα θα είμαστε σε στρατόπεδα, δυστυχώς........-bye-

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Που σε μαγκα επαγγελματια της κακιας ωρας, τσου ρε λακη απο εδω....
Με κατι τυπους σαν και σενα φτασαμε εδω που φτασαμε ρε. Ακου εκει καθηγητακο, σου πηρε το ψωμι μεσα απο το στομα σου ρε και μιλας ετσι?

Εγώ λάκη είμαι μάγκας με 100 κιλά rx/ εσύ ποιός είσαι και κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία; ίσα ρε, λάκη, για διάβασε και τα υπόλοιπα λάκη και όχι μόνο όσα σε βολεύουν!!!.

Ενα 'ειδικό'φορουμ δεν ειναι αυτιστικο φορουμ.Επισης αυτη την κατηγορια δεν την βλεπουν guests.Δεν θα σβηστει τιποτα.Επισης η εννοια 'κοινωνια' δεν ειναι ενιαια και αδιαιρετος..Αλλο ο ΣΕΒ και οι 'προθυμοι'που τό ν στηριζουν και αλλο οι απεναντι.Επισης ο δημοσιος διαλογος ειναι σκληρος και οχι ευχες για 'αγγελικά ασματα'Ως εκ τουτου προχωρά κανονικά.

μήπως η τρέλα μας δεν έχει πια προτεραιότητα σε σχέση με την υπόλοιπη ζωή μας;

γιατί πρέπει να είμαι πολύ στόκος για να με ενδιαφέρει περισσότερο η 211 ή η 845 ή το progressıve scan σε σχέση με τη λεηλασία της ζωής μας που επιχειρείται ή η πλήρης αναμόρφωσή μας (κατ´άλλους) αλλά σε βάθος και μήκος χρόνου.
φυσικα και δεν αντιλεγω, με μειωνεις ομως με το παραδειγμα σου γιατι δεν εννοω αυτο. Καναλια επικοινωνιας υπαρχουν διαφορα και εκτος φορουμ, αποψη μου ειναι οτι με τον καιρο οι πολιτικες αντιπαραθεσεις θα κανουν ζημια

Οποιος γραφει φερει ευθυνη των λογων του και φυσικα θα λαμβανει και απαντησεις αλλων που και αυτοι φερουν αναλογη ευθυνη των δικων τους λογων.Αρα επικλησεις 'βοηθειας" δεν γινονται δεκτες.

φυσικα και δεν αντιλεγω, με μειωνεις ομως με το παραδειγμα σου γιατι δεν εννοω αυτο. Καναλια επικοινωνιας υπαρχουν διαφορα και εκτος φορουμ, αποψη μου ειναι οτι με τον καιρο οι πολιτικες αντιπαραθεσεις θα κανουν ζημια

Ζημιά σε ποιον;

Αυτό που αναφέρεις σωστό μεν, δευτερεύον δε κατά τη γνώμη μου. Είναι από αδύνατο εώς υποκριτικό να προσπαθείς να αφήσεις εκτός γεγονότων έναν τέτοιο χώρο. Δεν είναι γυάλα να τελεί υπό ειδική προστασία.

οτ

κι όμως υπάρχει πρόοδος ...

όταν πριν λίγο καιρό, σε παρόμοια τοποθέτηση (ευχές να απολυθούν όλοι οι ΔΥ, να μείνουν χωρίς σπίτι και δουλειά, που ζουνε στις πλάτες των άλλων κλπ) σβήστηκαν μόνο κάποιες από τις απαντήσεις στις προσβολές - ενώ τα εμέσματα παραμένουν ακόμα αναρτημένα ....

και αυτό εδώ (να μην σβήνονται οι απαντήσεις) είναι μια κάποια πρόοδος ....

τέλος οτ

επί της ουσίας του νήματος,
η διάσπαση και η εμφυλιοπολεμική τάση, που τελευταία φουντώνει, πρέπει να κάνει αυτούς που επιθυμούν το κακό του διπλανού να αναρωτηθούν διπλά για αυτές τους τις σκέψεις .....

Last edited:
Ζημιά σε ποιον;

Αυτό που αναφέρεις σωστό μεν, δευτερεύον δε κατά τη γνώμη μου. Είναι από αδύνατο εώς υποκριτικό να προσπαθείς να αφήσεις εκτός γεγονότων έναν τέτοιο χώρο. Δεν είναι γυάλα να τελεί υπό ειδική προστασία.

ζημια στο φορουμ που αλλου?

δεκτη η αποψη σου, προσωπικά ομως δεν θεωρω τα φορα καταλληλα για τετοιου ειδους συζητησεις μεταξυ γνωστων(απ την καθημερινη μας απροσωπη επικοινωνια), αγνωστων (την πλειοψηφια δεν τους εχουμε δει ποτε). Ποσο μαλλον οταν το φορουμ δεν εχει πολιτικη/κοινωνικη θεματολογια.

Τεσπα κατεθεσα την αποψη μου

Σε αυτό κάνεις λάθος. Το φόρουμ αυτό από την ίδρυσή του είχε κοινωνική και πολιτικη θεματολογία. Με αυτή τη σειρά. Δεν ήταν ποτέ αποστειρωμένο.

Να θυμίσω τα θέματα προ των εκλογών του 2007, του 2009; Για τα εθνικά θέματα; Για τόσα άλλα;

Εσύ γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει το αντίθετο;

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Στο ότι δεν κατάλαβες το πνεύμα στο παράδειγμα του Κώστα.
Και είπα λιγάκι να σε ειρωνευτώ μιας και εμείς οι Κορίνθιοι φημιζόμαστε για την εξυπνάδα μας (και την μετριοφροσύνη πάντα :D)
Σιγά τα ωά,ζήτω το Λουτράκι!

Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

money talks

NEW ORDER....

μα, Βλάση, το μίζερε πήγαινε στο ότι μας έβγαλε τα οικονομικά του, παραπονούμενος ότι του χρωστάνε σε ένα δημόσιο φορουμμ ε αυτό αν δεν είναι μιζέρια τότε τι είναι. κλπ κλπ. Το καθηγητάκο πάει στο ότι και να τραβάς θέλει υπερηφάνεια και όχι παράπονα εδώ και εκεί, είσαι καθηγητής, δίνεις παράδειγμα μην ακυρώνεις απο μόνος σου τον ρόλο σου!!!

Last edited:
Ο καθενας επιτελους ας αναλαβει τις ευθυνες των γραπτων του.Η αποψη οτι ως ειδικο φορουμ καλο ειναι να μην γινονται πολιτικες συζητησεις θα ειχε βαση αν κανενας δεν συμμετειχε σε αυτες.Αντιθετα λογω των συνθηκων,αποδεικνυεται οτι η συμμετοχη και το ενδιαφερον στις συζητησεις ειναι τεραστιο.
Απο εκει και περα το να τις καταργησουμε γιατι "εξαπτουν τα παθη",θυμιζει λογικη ΓΑΠ.Ποναει κεφαλι - κοβει κεφαλι.Ο καθενας ας βοηθησει να γινει σοβαρη συζητηση και ας ειναι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφει γιατι ο ιδιος εκτιθεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: H σημερινή κυβέρνηση...............

Εγώ λάκη είμαι μάγκας με 100 κιλά rx/ εσύ ποιός είσαι και κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία; ίσα ρε, λάκη, για διάβασε και τα υπόλοιπα λάκη και όχι μόνο όσα σε βολεύουν!!!.
Που σε ντεμεκ μαγκα με τα 100 κιλα @@, αυτα πες τα αλλου οχι σε μενα ετσι.......... γιατι κατι μαγκες σαν και σενα ρε λακη τσα ρε.... αν ειχες 100 κιλα αρχιδια δεν θα μιλουσες ετσι σε εναν που δεν ξερεις ποιος ειναι. Αλλα ρωτα αυτους που με ξερουν εδω μεσα να δεις εγω τι αρχιδια εχω. Τα υπολοιπα σε πμ τελ και τα λοιπα για καφε.
Κατσε τωρα θα παρω που θα παρω μπαν, να στο πω και αυτο ειμαι νταλικερης να ξερεις οχι Δ.Υ.

Last edited:
Ευάγγελε, θα μπορούσα να αποδεχθώ την άποψη σου κάτω από άλλες συνθήκες.

Όμως εσύ επιλέγεις μια επιθετική στάση, ενώ εκείνος αμυντική. Δεν είναι δυνατόν όταν επιτίθεσαι σε κάποιον κι άλλος αμύνεται χωρίς να σου επιτεθεί εσύ μετά να τον κατηγορείς για κακομοιριά.

Και επί τοις ουσίας....

Εσύ έχεις κακά προηγούμενα με τη γραφειοκρατία του Ελληνικού Δημοσίου. Δεν είναι όμως όλοι οι 700.000 ΔΥ γραφειοκράτες. Είναι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, σώματα ασφαλείας, στρατός, εκπαιδευτικοί, βοηθητικό προσωπικό για τους νέους και τους γέρους.

Οι 100.000 απολύσεις που ευαγγελίζεσαι, όπως βλέπεις θα γίνουν οριζόντια. Άρα αντί να χτυπηθεί η γραφειοκρατία, θα έχουμε χειροτέρευση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

και δεν θα πρέπει να ξεχνούμε ότι στα χρόνια της κρίσης έχουν αυξηθεί οι μαθητές στα ελληνικά δημόσια σχολεία (μόνο φέτος κατά 17.000 μαθητές, ενώ υπήρχε αύξηση και το 2010), αυξήθηκε η κίνηση στα δημόσια νοσοκομεία κατά 25% αφού πλέον η ιδιωτική υγεία δεν συμφέρει τη μεσαία τάξη, και έχει αυξηθεί και η εγκληματικότητα επίσης.

Άρα υφίσταται μια σημαντική στροφή του κοινωνικού συνόλου, της ελληνικής κοινωνίας προς τις δημόσιες υπηρεσίες κι αγαθά. Και η κυβέρνηση απλώς κουρεύει οριζόντια. Τους πάντες.

Αν νομίζεις ότι αυτό είναι σοφή πολιτική, πάω πάσο. Αν νομίζεις ότι φταίνε γι αυτό οι ΔΥ πάω πάσο.

Οκ αλλα @@ ειναι αυτα, τι να κανουμε μερες που ειναι βρε..
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ που εισουν ρε δικε μου τοσους μηνες? γαμω την φαση λεμε ετσι γουσταρω να ουμε..
?
Κοίτα μεγάλε αν σου κάνει καλό για ψυχοθεραπεία, πέστα, θα σε καταλάβω.:music-smiley-005:
Για καφέ έίμαστε λίγο μακρυα, αλλά αν σε φέρει ο δρόμος call me.