Νικόλα δεν μιλάω σε καμία περίπτωση για εσωτερικό εγκλωβισμό
το αντιθετο μαλιστα.
Οι Ελληνες πρεπει με κάθε τρόπο να φερουν ευρω, δολλάρια, γιεν, ρουβλια οτι βρούνε απέξω.
Έχουμε υψηλό Επιστημονικό επίπεδο, Ναυτιλία, Τουρισμό, κτηνοτροφική/αγροτική παραγωγή και σήμερα ενέργεια από τον ήλιο... όλα χαντακωμένα...
Αυτά φτάνουν για να δουλεύουμε 4h/4d αντί 5h/8d, με διπλάσιο μισθό!
(Πριν γελάσετε βάλτε κάτω τα νούμερα και μετά τα ξαναλέμε........)
Αλλά οι αντιπρόσωποί μας έχουν άλλα σχέδια....
Προσθετα η γεωγραφική μας θεση χαρις την Κινεζικη απόβαση στην ευρωπαική αγορά θα μπορουσε να αξιοποιηθεί κάνοντας μας κεντρο διανομής των προϊόντων τους στην βορια ευρώπη.
Τζιμ κάτσε να δούμε τις δυνατοτητες και τις επιλογές μας...
η προηγούμενη κυβέρνηση εκανε με Ρωσία και Κινα διαφορα
η σημερινή τους γειωσε και πήγε δυτικά
αυτά ειναι για παιδάκια
Αυτά ειναι τα λάθη μας
κοιταμε το επιφανειακό παρόν και γειωνουμε το μελλον
Ο μόνος που φταίει είναι ο ελληνικός λαός πάνω στην ώρα της κρίσης (κάλπη).
Αφού τους δώσαμε (και εγώ γιατί έχω ψηφίσει πολύ παλιά ένα από τους δύο μεγάλους) στήριγμα να τα κάνουν καλά τα έκαναν.
Και αν δεν ήταν αυτοί, θα ήταν κάποιοι άλλοι.
Να ευχόμαστε ότι το "δις εξαμαρτείν", το έλαβε υπ'όψη του ο λαός όταν θα έρθει η ώρα αν και πολύ αμφιβάλλω.
Αμφιβάλλω γιατί έχω φάει τα κόλπα τους στη μάπα. 4-5 μήνες πριν τις εκλογές θα ρίξουν το καρότο, θα δώσουν κάνα έκτακτο επίδομα και όλα μέλι γάλα.
Πιστεύω πως ακόμα και αυτό θα γίνει με τις ευλογίες της Ε.Ε.
"Πάρτε τα μέτρα εσείς, και όταν έρθει η ώρα, θα τα "ταίσουμε φύκια" τα ζωντανά και θα ξεχάσουν"....................
Δεν φταιμε μονο στην ωρα της καλπης Δημητρη. Δυστυχως.
Αποτι ακουσα η προσφορα ηταν αρκετα μεγαλη σε σχεση με τις αλλες προσφορες των ιδιωτικων καναλιων.Να μάθουμε επίσης για ποιο λόγο πρέπει, σώνει και καλά, να έρθουν "επενδυτές" να αξιοποιήσουν την παραγωγική δύναμη της χώρας.... το κράτος δεν έχει τις υποδομές, τους διαχειριστές και το προσωπικό να τα καταφέρει?
Το κράτος και οι διαχειριστές του έχουν κάποια ευθύνη για αυτό, άραγε?
Ή μήπως θα είναι πάλι αθέμιτος ανταγωνισμός?
Σαν τα δικαιώματα του Τσου Λου ένα πράγμα...
Επειδή πληρώνουμε την ΕΡΤ, η ΕΡΤ δεν πρέπει να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς... άποψη στο Σκαι χθες... ένθετο στις ειδήσεις....
Πραγματικό μπάχαλο.......
Αποτι ακουσα η προσφορα ηταν αρκετα μεγαλη σε σχεση με τις αλλες προσφορες των ιδιωτικων καναλιων.
Ωστοσο δεν εχω ακουσει καποιο σχετικο σχολιο απο την μερια της ΕΡΤ.
Μου φαινεται οτι διαμαρτυρηθηκαν και υπαλληλοι της ΕΡΤ.
Πρέπει να γίνει αυτή η συζήτηση κάποτε Μήτσε (Aντώνογλου) με νούμερα, γιατί από το πολύ δούλεμα στο τέλος θα πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι ότι είμαστε ανειδίκευτοι και τεμπέληδες...
Επειδή είναι εντελώς άχρηστοι, ξεδιάντροποι και κακόβουλοι όσοι ψηφίζει το 30-40% του λαού, προσωπικά δεν θα νιώσω τεμπέλης, ούτε άχρηστος.
Δεν γίνεται ο Γερμανός ή ο Σκανδιναβός να ζητάει τις υπηρεσίες μας με τα διπλά χρήματα και 8ώρο και ο εκάστοτε ΓΑΠ να μην μας επιτρέπει να βγάζουμε το μήνα...
Οι πρόγονοί μας ευημέρησαν γιατί βρέθηκαν σε αυτόν τον κωλότοπο... τα έχει όλα... αλλά δεν τα έτρωγαν λίγοι πολιτικοί και ακόμη λιγότερα τζάκια...
Να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή...
είστε νέοι ακόμα.
και, σαν τέτοιοι, αφελείς και "γιαννάκια".
είναι Ινδιάνοι: πάντα θα ψηφίζουν όποιον τους τάζει πιο πολλές χάντρες και καθρεφτάκια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.