HBO Max

Με vpn στην Τουρκία .Έτσι δεν πρέπει; Έβαλα revolut δεν την περναει
Μέσω apple από το App Store. Πρέπει να έχεις τουρκικό Apple ID και να φορτώσεις με gift cards τον λογαριασμό. Ωστόσο με nord vpn δεν δουλεύει με χώρα Τουρκία, καταλαβαίνει ότι βλέπω με vpn. Με χώρα us δουλεύει κανονικά

Καλημέρα πως πληρώσατε βρε παιδιά δεν μου παίρνει καμία καρτα
Υποστηρίζει πληρωμή με Google Pay.
Σε ένα λογαριασμό Google μπορείς να βάλεις κάρτες σε νέο προφίλ πληρωμών ακόμη και ελληνικές και να βάλεις διεύθυνση εξωτερικού :)

Υποστηρίζει πληρωμή με Google Pay.
Σε ένα λογαριασμό Google μπορείς να βάλεις κάρτες σε νέο προφίλ πληρωμών ακόμη και ελληνικές και να βάλεις διεύθυνση εξωτερικού :)
εβαλα και Τουρκικο google play που εχω και δεν μου δεχεται καμια καρτα δεν ξερω γιατι

εβαλα και Τουρκικο google play που εχω και δεν μου δεχεται καμια καρτα δεν ξερω γιατι
Με γαλλικό εμένα μου την είχε πάρει. Μπορεί να κοιτάνε πολύ τους τούρκικους λογαριασμούς λόγω τιμής.

Με γαλλικό εμένα μου την είχε πάρει. Μπορεί να κοιτάνε πολύ τους τούρκικους λογαριασμούς λόγω τιμής.
λογαριασμο Γαλλικο εχεις; Εχεις ομως υποτιτλους;

λογαριασμο Γαλλικο εχεις; Εχεις ομως υποτιτλους;
Γαλλικό έχω. Είμαι εκτός Αθηνών και δεν μπορώ να τσεκάρω τι έχουν βάλει.
Πάντως το last of us είχε ελληνικούς.

Last edited:
Ωστόσο με nord vpn δεν δουλεύει με χώρα Τουρκία, καταλαβαίνει ότι βλέπω με vpn. Με χώρα us δουλεύει κανονικά
Κάτι που μου έχουν πει για το nord, δεν μιλάω εκ πείρας γιατί έχω proton.
Σε διάφορα sites, πχ το bbc iplayer αν κάνεις τη σύνδεση με Ηνωμένο Βασίλειο με το app του nord, όταν μπαίνεις στη σελίδα με τον browser σου καταλαβαίνει ότι έχεις VPN.
Αν δεν χρησιμοποιήσεις το app και βάλεις το extension του nord στον browser και βασικά συνδεθείς με Ηνωμένο Βασίλειο με proxy του nord, το bbc iplayer δεν το καταλαβαίνει καΙ βλέπεις κανονικά.
Μπορεί να παίζει το ίδιο και με το max, αν κάνεις τη σύνδεση με τουρκικό proxy του nord και όχι με VPN και το app, μπορεί να δουλεύει.

Δεν ασχολήθηκα, δουλεύει με us και δεν θα συνεχίσω τη συνδρομή. Εξάλλου δεν βλέπω από browser αλλά από το Apple TV. Δεν έχει και πολλές σειρές με ελληνικούς υπότιτλους οπότε θα διακόψω στο τέλος του μήνα που έχω ήδη πληρώσει.

Και το Chernobyl πλέον με Ελληνικούς υπότιτλους μαζί με αρκετά ακόμα που πολλά από αυτά δεν υπάρχουν καν στο Vodafone tv….Σε ότι καινούριο μπαίνει βάζουν Ελληνικά ακόμα και στα Documentary.Μακαρι αυτό να σημαίνει κάτι για το μέλλον…

Γεωγραφικά εμφανίζει τους υπότιτλους λόγω τουρκιας; με έγγραφη σε ευρωπαϊκές χώρες εχει;

Και το Chernobyl πλέον με Ελληνικούς υπότιτλους μαζί με αρκετά ακόμα που πολλά από αυτά δεν υπάρχουν καν στο Vodafone tv….Σε ότι καινούριο μπαίνει βάζουν Ελληνικά ακόμα και στα Documentary.Μακαρι αυτό να σημαίνει κάτι για το μέλλον…
H δικη σου συνδεση απο πια χωρα είναι;

Και η τελευταία σεζόν true detective έχει ελληνικούς. Avenue 5 επίσης.
Για τους υπότιτλους έχει σημασία από ποια χώρα βλέπεις, όχι από που έχεις συνδρομή.

• Like
Reactions: vagmouk
Τουρκία βγάζει Ελληνικούς υπότιτλους σε πάρα πολλά και προσθέτουν συνέχεια.Euphoria, The Staircase, Girl on the bus, Our flag means death και το τεράστιο Banshee μερικά ακόμα.

H δικη σου συνδεση απο πια χωρα είναι;
Αυτό ακριβώς που γράφει το επόμενο post από το δικό σου.Δεν έχει σημασία από που το έφτιαξες το account.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τουρκία που δεν είναι ε.ε και εμφανίζει ,χώρες στην ε.ε δεν τους εμφανίζει ενώ θα έπρεπε

Για ανέβασε καμία φωτογραφία να μας πείσεις γιατί έτσι δεν.