Με vpn στην Τουρκία .Έτσι δεν πρέπει; Έβαλα revolut δεν την περναειΣε ποια χωρα προσπαθείς? Δοκίμασε αν έχεις με κάποια κάρτα τύπου Revolut η Skrill.
Με vpn στην Τουρκία .Έτσι δεν πρέπει; Έβαλα revolut δεν την περναειΣε ποια χωρα προσπαθείς? Δοκίμασε αν έχεις με κάποια κάρτα τύπου Revolut η Skrill.
Μέσω apple από το App Store. Πρέπει να έχεις τουρκικό Apple ID και να φορτώσεις με gift cards τον λογαριασμό. Ωστόσο με nord vpn δεν δουλεύει με χώρα Τουρκία, καταλαβαίνει ότι βλέπω με vpn. Με χώρα us δουλεύει κανονικάΜε vpn στην Τουρκία .Έτσι δεν πρέπει; Έβαλα revolut δεν την περναει
Υποστηρίζει πληρωμή με Google Pay.Καλημέρα πως πληρώσατε βρε παιδιά δεν μου παίρνει καμία καρτα
εβαλα και Τουρκικο google play που εχω και δεν μου δεχεται καμια καρτα δεν ξερω γιατιΥποστηρίζει πληρωμή με Google Pay.
Σε ένα λογαριασμό Google μπορείς να βάλεις κάρτες σε νέο προφίλ πληρωμών ακόμη και ελληνικές και να βάλεις διεύθυνση εξωτερικού
Αλλαγή της νόμιμης διεύθυνσης ή της διεύθυνσης χρέωσης του προφίλ πληρωμών σας - Βοήθεια Google Pay
Μπορείτε να αλλάξετε μια διεύθυνση που συσχετίζεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ή να ενημερώσετε τη νόμιμη διεύθυνση του προφίλ πληρωμών σας. Επεξεργασία της νόμιμης διεύθυνσής σας Η νόμιμηsupport.google.com
Με γαλλικό εμένα μου την είχε πάρει. Μπορεί να κοιτάνε πολύ τους τούρκικους λογαριασμούς λόγω τιμής.εβαλα και Τουρκικο google play που εχω και δεν μου δεχεται καμια καρτα δεν ξερω γιατι
λογαριασμο Γαλλικο εχεις; Εχεις ομως υποτιτλους;Με γαλλικό εμένα μου την είχε πάρει. Μπορεί να κοιτάνε πολύ τους τούρκικους λογαριασμούς λόγω τιμής.
Γαλλικό έχω. Είμαι εκτός Αθηνών και δεν μπορώ να τσεκάρω τι έχουν βάλει.λογαριασμο Γαλλικο εχεις; Εχεις ομως υποτιτλους;
Κάτι που μου έχουν πει για το nord, δεν μιλάω εκ πείρας γιατί έχω proton.Ωστόσο με nord vpn δεν δουλεύει με χώρα Τουρκία, καταλαβαίνει ότι βλέπω με vpn. Με χώρα us δουλεύει κανονικά
H δικη σου συνδεση απο πια χωρα είναι;Και το Chernobyl πλέον με Ελληνικούς υπότιτλους μαζί με αρκετά ακόμα που πολλά από αυτά δεν υπάρχουν καν στο Vodafone tv….Σε ότι καινούριο μπαίνει βάζουν Ελληνικά ακόμα και στα Documentary.Μακαρι αυτό να σημαίνει κάτι για το μέλλον…
Αυτό ακριβώς που γράφει το επόμενο post από το δικό σου.Δεν έχει σημασία από που το έφτιαξες το account.H δικη σου συνδεση απο πια χωρα είναι;
Αν εννοείς εμένα ,αναφέρομαι σε ότι γράφουν οι υπόλοιποι σαν συμπέρασμαΓια ανέβασε καμία φωτογραφία να μας πείσεις γιατί έτσι δεν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.