Το rogue heroes δεν έχει ελληνικούς υπότιτλουςΝα ρωτήσω και εγώ κάτι. Υπάρχει ενότητα, made in Europe ; Μέσα εκεί υπάρχει το roque heroes; Αυτό έχει ελληνικούς υπότιτλους; Ευχαριστώ πολύ.
τπ ειχα κοιταξει χτες πολλες χωρες Ουγγαρια Πολωνια Δανια Ρουμανια Ισπανια και αλλες δεν θυμαμαι δεν βρηκα σε καμιαΑς μας ενημερώσει και κάποιος αν στις ευρωπαϊκές-βαλκανικες εκδοχές προστίθενται ελληνικοί υπότιτλοι γιατί εκεί θα ναι ακόμα πιο εύκολη η διαδικασία χωρίς vpn
Αυτό πρέπει να οφείλεται στο γεγονός (το ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι μπαίνουν στο Τούρκικο κι όχι στα max της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης) στο ότι τα max της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης έχουν διαφορετικό περιεχόμενο από τα υπόλοιπα max.Ας μας ενημερώσει και κάποιος αν στις ευρωπαϊκές-βαλκανικες εκδοχές προστίθενται ελληνικοί υπότιτλοι γιατί εκεί θα ναι ακόμα πιο εύκολη η διαδικασία χωρίς vpn
Άρα κατά τη γνώμη σου δεν το βλέπεις να ξεκινάει για εμάς; Το πιθανολογείς για την Κύπρο περισσότερο; Γιατί λογικά για κάποιον λόγο τους βάζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Είτε για εμάς είτε για την Κύπρο. Δεν βγάζει νόημα να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι σε μία υπηρεσία που ουσιαστικά δεν προσφέρεται μέσω αυτών αλλά μέσω τρίτου.Αυτό πρέπει να οφείλεται στο γεγονός (το ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι μπαίνουν στο Τούρκικο κι όχι στα max της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης) στο ότι τα max της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης έχουν διαφορετικό περιεχόμενο από τα υπόλοιπα max.
Στις χώρες αυτές υπάρχουν και τα γραμμικά HBO και τα Cinemax που είναι μέρος των max στις χώρες αυτές.
Το ότι βάζουν τους ελληνικούς υπότιτλους στο Τούρκικο δεν μου κάνει εντύπωση, το δικό μας και το Κυπριακό max το πιο πιθανό είναι να υπάγονται στα max της ζώνης MENA.
Το αραβικό max το πιο πιθανό να έχει κι αυτό ελληνικούς υπότιτλους. Δεν έχει ξεκινήσει αυτό ακόμη, αλλά θέμα χρόνου είναι γιατί η Warner Discovery αγόρασε το 30% του OSN. Το ίδιο είχε κάνει και στη Τουρκία με την εξαγορά του blutv.
Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιος αυτή τη στιγμή στη Κύπρο τα δικαιώματα της βιβλιοθήκης του HBO και της Warner.Άρα κατά τη γνώμη σου δεν το βλέπεις να ξεκινάει για εμάς; Το πιθανολογείς για την Κύπρο περισσότερο; Γιατί λογικά για κάποιον λόγο τους βάζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Είτε για εμάς είτε για την Κύπρο. Δεν βγάζει νόημα να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι σε μία υπηρεσία που ουσιαστικά δεν προσφέρεται μέσω αυτών αλλά μέσω τρίτου.