HBO Max

Γενικά όποιος μπορεί ας ανεβάσει κάτι να δούμε τι γίνεται μία φωτογραφία θα μας λύσεις πάρα μα πάρα πολλές απορίες.

Κ στο Reddit βρήκα αναφορές για εισβολή υποτίτλων στο τουρκικό . βέβαια το περίεργο είναι ότι γιατί να μην εμφανίζονται σε άλλες ευρωπαϊκές γειτονικές..για Τουρκία θέλει vpn και μετά την εγγραφή για της ευρωπαϊκές όχι

καλημερα όντως δοκιμασα σε πολλες χωρες μόνο στην Τουρκια βρηκα πολλες ταινιες και σειρες με Ελληνικους υποτιτλους.Και δεν ξέρω για την vodafone αλλά η εφαρμογή γιατί τώρα πρώτη φορά την έβαλα έχει πολύ ωραία εικόνα

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εντάξει κρύσταλλο η μέρα με την νύχτα η ποιότητα εικόνας

Με windscribe και Apple ID λογαριασμό δουλεύει κανονικά. Έχω βάλει χώρα Τουρκία και είναι όλα με Ελληνικούς υπότιτλους.
Όταν λες όλα τι εννοείς??όλα όλα??

Προφανώς ετοιμάζουν κάτι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον θέλουν να είναι έτοιμοι για όταν θα έρθουν και μόνοι τους. Δεν νομίζω έτσι ξαφνικά να τους έπιασε ο πόνος να προσθέσουνε ελληνικούς υπότιτλους. Μπορεί να είναι αποκλειστικότητα της Vodafone αλλά ίσως όχι για τόσο πολύ όσο θέλουν να βγαίνει προς τα έξω. Με 5 χρόνια αποκλειστικότητα που αφήνει ο γνωστός άγνωστος να διαρρέει, δεν εξηγείται αυτή η συμπεριφορά. Εγώ κάπου στα 2 χρόνια βάζω τον πήχη. Θα μπορούσε και νωρίτερα. Σε καμία περίπτωση πάντως 5.

Για δώστε λίγο έτσι κανέναν τίτλο από ταινίες να το ψάξω κάπως που θέλω... ευχαριστώ πολύ.

Ταινιες::
trap.furiosa,aquaman,dune,geostorm.
Meg.the watcher.the nun the flush είναι και αλλες.
Εν το μεταξύ το ανοίγω πριν λίγο με nord και μου βγάζει μυνημα : HBO don't support vpn και λέω πάει τέλος μας κλείδωσαν. Μετά το κλείνω και το ανοίγω με proton και δούλεψε κανονικά. Μπορεί να έφαγε κανένα σκάλωμα το nord δεν ξέρω δεν το ξαναδοκίμασα με nord

• Like
Reactions: zapper
Πάντως στο Justwatch που έχει όλες τις ταινίες και τις σειρές, μπαίνοντας από όλες τις χώρες, σε καμία δεν αναφέρει Ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης μπαίνοντας στης Τουρκίας το JustWatch, τα έχει όλα σαν BLuTV και σε καμία ταινία ή σειρά δεν αναφέρει κανέναν υπότιτλο παρά μόνο Τουρκικά και άντε σε μερικές έχει και τα Αγγλικά. Δεν είναι κατηγοριοποιημένα όπως σε άλλες χώρες που υπάρχει το ΜΑΧ και έχει κανονικά λίστες με υπότιτλους αλλά πουθενά τα Ελληνικά. Μετά από αυτές τις πληροφορίες και ενδελεχή έρευνα, μήπως προετοιμάζουν την Κύπρο; Δεν βλέπω πουθενά βέβαια αναρτήσεις για Κύπρο σε νέα. Είμαι πλέον μπερδεμένος αλλά εγώ άλλα λεφτά δεν δίνω στο Ελληνικό ΜΑΧ. Δεν λέω άλλα, έχω ήδη μια κίτρινη κάρτα και δεν θέλω να μου λείψει η παρέα σας. Ούτως ή άλλως τα έχουμε χιλιοαναφέρει. Θα καταντήσουμε γραφικοί στο τέλος. Ευχαριστώ πάντως για την αναφορά των ταινιών.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν έχει μόνο Ελληνικούς και Τουρκικους υπότιτλους έχει και άλλες χώρες. Και τα έχει και σε κατηγοριες ανά στούντιο;
Και έχει και κάποια live sport

Attachments

• 20250428_152231.jpg
    20250428_152231.jpg
    2.2 MB · Views: 50
  • 20250428_152155.jpg
    20250428_152155.jpg
    2.1 MB · Views: 50
  • 20250428_152823.jpg
    20250428_152823.jpg
    1.3 MB · Views: 50
Δεν αναφέρομαι στην εφαρμογή ΜΑΧ της Τουρκίας αλλά στο Justwatch της Τουρκίας. Την εφαρμογή προφανώς και δεν την έχω. Εννοώ πως δεν φαίνεται κάπου έστω επίσημα (αν επίσημο θεωρείται το Justwatch) πως τα Ελληνικά υπάρχουν στο ΜΑΧ ή έστω σε κάποια από τις χώρες που υπάρχει αυτό.

Ταινιες::
trap.furiosa,aquaman,dune,geostorm.
Meg.the watcher.the nun the flush είναι και αλλες.
Εν το μεταξύ το ανοίγω πριν λίγο με nord και μου βγάζει μυνημα : HBO don't support vpn και λέω πάει τέλος μας κλείδωσαν. Μετά το κλείνω και το ανοίγω με proton και δούλεψε κανονικά. Μπορεί να έφαγε κανένα σκάλωμα το nord δεν ξέρω δεν το ξαναδοκίμασα με nord
Κάνε disconnect και ξανά connect με το nord να συνδεθεί με διαφορετικό server.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου που μπήκες στον κόπο και τα ανέβασες. Έχω μία άλλη απορία αν σού είναι εύκολο να τσεκάρεις. Σε αυτές πού έχεις ανεβάσει, υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι αλλά και τόσες άλλες χώρες. Στην ουσία έχουν βάλει τους υπότιτλους από τής χώρες όπου max έχει πάει επίσημα..Αυτό πού θα ήθελα να μάθω πάντως.. Στις ταινίες ή σειράς πού δεν έχεις ελληνικούς υπότιτλους, τι παίζει με τής άλλες χώρες???

• Like
Reactions: zapper
Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου που μπήκες στον κόπο και τα ανέβασες. Έχω μία άλλη απορία αν σού είναι εύκολο να τσεκάρεις. Σε αυτές πού έχεις ανεβάσει, υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι αλλά και τόσες άλλες χώρες. Στην ουσία έχουν βάλει τους υπότιτλους από τής χώρες όπου max έχει πάει επίσημα..Αυτό πού θα ήθελα να μάθω πάντως.. Στις ταινίες ή σειράς πού δεν έχεις ελληνικούς υπότιτλους, τι παίζει με τής άλλες χώρες???
Κάποιες έχουν μόνο αγγλικά, κάποιες παραπάνω γλώσσες.

• Like
Reactions: eri77