Όταν λες όλα τι εννοείς??όλα όλα??Με windscribe και Apple ID λογαριασμό δουλεύει κανονικά. Έχω βάλει χώρα Τουρκία και είναι όλα με Ελληνικούς υπότιτλους.
Προφανώς και όχι.Όταν λες όλα τι εννοείς??όλα όλα??
Κάνε disconnect και ξανά connect με το nord να συνδεθεί με διαφορετικό server.Ταινιες::
trap.furiosa,aquaman,dune,geostorm.
Meg.the watcher.the nun the flush είναι και αλλες.
Εν το μεταξύ το ανοίγω πριν λίγο με nord και μου βγάζει μυνημα : HBO don't support vpn και λέω πάει τέλος μας κλείδωσαν. Μετά το κλείνω και το ανοίγω με proton και δούλεψε κανονικά. Μπορεί να έφαγε κανένα σκάλωμα το nord δεν ξέρω δεν το ξαναδοκίμασα με nord
Κάποιες έχουν μόνο αγγλικά, κάποιες παραπάνω γλώσσες.Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου που μπήκες στον κόπο και τα ανέβασες. Έχω μία άλλη απορία αν σού είναι εύκολο να τσεκάρεις. Σε αυτές πού έχεις ανεβάσει, υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι αλλά και τόσες άλλες χώρες. Στην ουσία έχουν βάλει τους υπότιτλους από τής χώρες όπου max έχει πάει επίσημα..Αυτό πού θα ήθελα να μάθω πάντως.. Στις ταινίες ή σειράς πού δεν έχεις ελληνικούς υπότιτλους, τι παίζει με τής άλλες χώρες???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.