HBO Max

Σας ευχαριστω για την βοήθεια, αλλά δεν εμφανίεται ως διαθέσιμη. Αν βρω χρόνο το επόμενο Σ/Κ θα ξανατσεκάρω apkpure και άλλα συναφή sites.

Η εφαρμογή στην tv και τώρα που ανοίγει HBO Max γράφει . Ανέβηκε και καινούργια σειρά χτες προχτές Duster λέγεται, στο Τουρκικό δεν είχε υπότιτλους Ελληνικούς και το γύρισα από περιέργεια στο Αμερικάνικο και είχε

Στο Τουρκικό Max έχει δωρεάν το Roland Garros και μάλιστα όλα τα ματσ απο τα προκριματικά. Από 25/5 θα δείχνει όλα τα παιχνίδια και το Αμερικάνικο.

• Love
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αυτό ακριβώς ρωτούσα περί Eurosport. Δηλαδή, αν στο τουρκικό μπορείς να δεις ό,τι μπορούσες να δεις μέσω του Eurosport APP ( όταν αυτό ήταν διαθέσιμο ).
Γιατί στην Vodafone... Ντεν.

Ερώτηση, έχει ελληνικό σχολιασμό...;

• Like
Reactions: vagmouk
Ερώτηση, έχει ελληνικό σχολιασμό...;
Λίγο που τσέκαρα χτες το μεσημέρι δεν είχε καθόλου σχολιασμό.Ούτε Τουρκικά ούτε Αγγλικά.Αλλά είναι ακόμα τα προκριματικά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Θα δούμε από Δευτέρα που ξεκινάει το κυρίως.Για το RG μιλάω πάντα.Σε άλλα σπορ από ότι έχω δει που δείχνουν Live έχουν μόνο Τουρκικά.

• Like
Συγνώμη αν είναι λάθος τμήμα αλλά το Matrix της Warner Bros δεν είναι; Δέν έπρεπε να το έχει το max στην Ελλάδα;

Αυτή τη στιγμή σε δύο live παιχνίδια του Roland Garros στο Τουρκικό έχει Ελληνική μετάδοση. Όπως και το μεσημέρι στο παιχνίδι του Τσιτσιπα.

Αυτή τη στιγμή σε δύο live παιχνίδια του Roland Garros στο Τουρκικό έχει Ελληνική μετάδοση. Όπως και το μεσημέρι στο παιχνίδι του Τσιτσιπα.
Ακριβώς το ίδιο και το Discovery + (το ιταλικό εχω παρει εγω )

• Like
καλημερα όντως δοκιμασα σε πολλες χωρες μόνο στην Τουρκια βρηκα πολλες ταινιες και σειρες με Ελληνικους υποτιτλους.Και δεν ξέρω για την vodafone αλλά η εφαρμογή γιατί τώρα πρώτη φορά την έβαλα έχει πολύ ωραία εικόνα
Τελικά πως κατάφερες και έκανες εγγραφή; Και εγώ με Android είμαι και δεν τα κατάφερα με την κάρτα!

Καλησπέρα,

Τα δύο τελευταία σχόλια διαγράφηκαν για παράβαση του Κανονισμού 2.7.α. :

Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ευχαριστω για την κατανόηση.

• Like