vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,214
Σας ευχαριστω για την βοήθεια, αλλά δεν εμφανίεται ως διαθέσιμη. Αν βρω χρόνο το επόμενο Σ/Κ θα ξανατσεκάρω apkpure και άλλα συναφή sites.
Λίγο που τσέκαρα χτες το μεσημέρι δεν είχε καθόλου σχολιασμό.Ούτε Τουρκικά ούτε Αγγλικά.Αλλά είναι ακόμα τα προκριματικά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Θα δούμε από Δευτέρα που ξεκινάει το κυρίως.Για το RG μιλάω πάντα.Σε άλλα σπορ από ότι έχω δει που δείχνουν Live έχουν μόνο Τουρκικά.Ερώτηση, έχει ελληνικό σχολιασμό...;
Ακριβώς το ίδιο και το Discovery + (το ιταλικό εχω παρει εγω )Αυτή τη στιγμή σε δύο live παιχνίδια του Roland Garros στο Τουρκικό έχει Ελληνική μετάδοση. Όπως και το μεσημέρι στο παιχνίδι του Τσιτσιπα.
Τελικά πως κατάφερες και έκανες εγγραφή; Και εγώ με Android είμαι και δεν τα κατάφερα με την κάρτα!καλημερα όντως δοκιμασα σε πολλες χωρες μόνο στην Τουρκια βρηκα πολλες ταινιες και σειρες με Ελληνικους υποτιτλους.Και δεν ξέρω για την vodafone αλλά η εφαρμογή γιατί τώρα πρώτη φορά την έβαλα έχει πολύ ωραία εικόνα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.