HBO Max

If you travel to a country or region where Max is not available, you won't be able to stream. You can, however, still play shows and movies that you've already downloaded.

Εφόσον Ελλάδα δεν υπάρχει το Max ως υπηρεσία, δεν μπορείς να κάνεις stream χωρίς VPN, από όποια χώρα και να έχεις συνδρομή.
Και εγώ αυτό ήξερα... Θα το δούμε στην πράξη μόλις ανοίξει στην Κυπρο

• Like
Reactions: serial78
Για πιο λόγο να σε αφήσει να βλέπεις χωρίς vpn; Αποκλειεται να σε αφησει.Απο που το εβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Εδώ δεν σε αφηνει να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητο αν εισαι Ελλαδα.Εγώ γύρισα την τηλεόραση την lg σε χώρα Τουρκία και εμφανίστηκε η εφαρμογή.
Εδώ το Netflix αφήνει να δεις στην Ελλάδα με τουρκικό λογαριασμό χωρίς VPN.
Δεν πρόκειται να μπλοκάρει, θα είναι μεγάλη έκπληξη να μπλοκάρει.
Και γιατί να μη σε αφήνει όταν θα πληρώσεις "ευρωπαϊκή" τιμή για να το βάλεις κι όχι τιμή Νιγηρίας, Τουρκίας ή Αιγύπτου;
Τα μπλοκαρίσματα περιοχών έχουν τη λογική να μη τους πιάνεις "κορόιδο" και να πληρώνεις ψίχουλα για μια υπηρεσία συγκριτικά με την αγοραστική δύναμη της χώρας σου.
Γιατί νοιώθουν ότι έτσι χάνουν λεφτά.
Λογικά μια χαρά θα αφήνουν, γιατί δεν θα πληρώνεις την υπηρεσία πχ με τιμές Τουρκίας.
Αυτό που δεν θα αφήνουν είναι η φάτσα φόρα διαθεσιμότητα των εφαρμογών και της δημιουργίας της συνδρομής.
Για αυτά θα πρέπει να ακολουθήσεις διαδικασίες.

Last edited:
If you travel to a country or region where Max is not available, you won't be able to stream. You can, however, still play shows and movies that you've already downloaded.

Εφόσον Ελλάδα δεν υπάρχει το Max ως υπηρεσία, δεν μπορείς να κάνεις stream χωρίς VPN, από όποια χώρα και να έχεις συνδρομή.
Για την Warner η υπηρεσία max υπάρχει στην Ελλάδα.
Μας έχουν μέσα στις χώρες που η υπηρεσία είναι διαθέσιμη.

• Like
Reactions: zapper
Παιδιά η λογική λέει πως αφού το αναφέρουν κιόλας μέσα στην ανακοίνωση πως θα έχουν την υπηρεσία μέσω συνεργάτη σε κάποιες αγορές, υποψιάζομαι πως μόνο εκεί που υπάρχει εγκατεστημένη εξυπηρέτηση πελατών θα κατέβει αυτόνομα. Αυτό που με κρατάει λιγότερο απαισιόδοξο για την Κύπρο είναι ο υποτιτλισμός στα Ελληνικά από τους ίδιους, πράγμα που σημαίνει πως τουλάχιστον από τίτλους, λογικά μιλώντας, θα έχει περισσότερους και προφανώς πιο προσεγμένους τόσο αισθητικά όσο και τεχνικά. Πάντως ότι και να γίνει, πίσω δεν γυρνάω. Μόνο προς τα εμπρός....

If you travel to a country or region where Max is not available
Η ΕΕ αντιμετωπίζεται ως ενιαία οντότητα. Με άλλα λόγια αν κάποιος πχ έχει Κολομβιανό account , φυσικά και δεν μπορεί να δεί στην Ελλάδα χωρίς Vpn. Αν ανοίξεις Vpn Τσεχία πχ θα δεις το Τσεχικό περιεχόμενο. Αν όμως πάει Πράγα για διακοπές θα δεις κανονικά χωρίς vpn πάλι το Τσεχικό περιεχόμενο γιατί εκεί η υπηρεσία είναι κανονικά διαθέσιμη. Αν τώρα έχει κάποιος Τσεχικό account και πάει Κολομβία διακοπές η ανοίξει Vpn Κολομβία θα δει το το Κολομβιανό περιεχόμενο. Αν έρθει Ελλάδα διακοπές που είναι εντός ΕΕ θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία χωρίς Vpn αλλά θα βλέπει το Τσεχικό περιεχόμενο αυστηρά. Αν πάει δίπλα στην Πολωνία που και αυτή έχει Max θα βλέπει και πάλι αυστηρά το Τσεχικό περιεχόμενο λόγω του κανονισμού της ΕΕ. Ο Κύπριος όταν αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία , θα μπορεί να βλέπει κανονικά στην Ελλάδα το Κυπριακό περιεχόμενο χωρίς Vpn. Αν πάει εκτός Ευρώπης πχ Usa θα βλέπει και πάλι χωρίς Vpn αλλά το Αμερικανικό περιεχόμενο.

Η ΕΕ αντιμετωπίζεται ως ενιαία οντότητα. Με άλλα λόγια αν κάποιος πχ έχει Κολομβιανό account , φυσικά και δεν μπορεί να δεί στην Ελλάδα χωρίς Vpn. Αν ανοίξεις Vpn Τσεχία πχ θα δεις το Τσεχικό περιεχόμενο. Αν όμως πάει Πράγα για διακοπές θα δεις κανονικά χωρίς vpn πάλι το Τσεχικό περιεχόμενο γιατί εκεί η υπηρεσία είναι κανονικά διαθέσιμη. Αν τώρα έχει κάποιος Τσεχικό account και πάει Κολομβία διακοπές η ανοίξει Vpn Κολομβία θα δει το το Κολομβιανό περιεχόμενο. Αν έρθει Ελλάδα διακοπές που είναι εντός ΕΕ θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία χωρίς Vpn αλλά θα βλέπει το Τσεχικό περιεχόμενο αυστηρά. Αν πάει δίπλα στην Πολωνία που και αυτή έχει Max θα βλέπει και πάλι αυστηρά το Τσεχικό περιεχόμενο λόγω του κανονισμού της ΕΕ. Ο Κύπριος όταν αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία , θα μπορεί να βλέπει κανονικά στην Ελλάδα το Κυπριακό περιεχόμενο χωρίς Vpn. Αν πάει εκτός Ευρώπης πχ Usa θα βλέπει και πάλι χωρίς Vpn αλλά το Αμερικανικό περιεχόμενο.
Αυτό που έγραψα παραπάνω, είναι από τα FAQ του Max. Σύμφωνα με αυτό, αν είσαι Ελλάδα που δεν έχει Max υπηρεσία, δεν γίνεται να κάνεις stream το Max, αλλά μόνο ότι έχεις κατεβάσει από το app. Από την εμπειρία μου, Ολλανδικό Max δεν παίζει Ελλάδα χωρίς VPN, ενώ Γαλλία (που έχει Max) παίζει κανονικά.

Εγώ πάντως είχα κάνει πριν αρκετό Ρουμανικό HBO max και έβλεπα κανονικά Ελλάδα χωρίς VPN. Και Sky showtime που είχα δοκιμάσει για κάποιους μήνες πάλι από Ρουμανία δε χρειάζονταν VPN.

Βλέπω κανονικά χωρίς vpn με συνδρομή Βουλγαρίας. Απλά έπρεπε να κάνω sideload την εφαρμογή γιατί δεν υπήρχε στο store.

• Like
Reactions: serial78
Βλέπω κανονικά χωρίς vpn με συνδρομή Βουλγαρίας. Απλά έπρεπε να κάνω sideload την εφαρμογή γιατί δεν υπήρχε στο store.
Τι περιεχόμενο βλέπεις; Έχεις Ελληνικους υπότιτλους; Αυτό είναι το θέμα δεν έχουμε πει ότι δεν ανοίγει αλλά ότι θέλει vpn για Ελληνικούς υπότιτλους

Όχι. Βλέπω με αγγλικούς.
Αν θέλω να δω ελληνικούς εκεί ναι θέλει vpn Αμερικής.

Οπως εχω ξανα-αναφερει εδω, εχω Max απο Ολλανδια και παιζει κανονικοτατα Ελλαδα ΧΩΡΙΣ VPN.

Οπως εχω ξανα-αναφερει εδω, εχω Max απο Ολλανδια και παιζει κανονικοτατα Ελλαδα ΧΩΡΙΣ VPN.
Πριν 2-3 χρόνια δεν έπαιζε πάντως (Ολλανδικό Max), προφανώς μετά άλλαξε. Οπότε σίγουρα θα παίζει και το Κυπριακό χωρίς VPN. Επίσημα βέβαια στη σελίδα του Max λέει ότι δεν γίνεται.

Πριν 2-3 χρόνια δεν έπαιζε πάντως (Ολλανδικό Max), προφανώς μετά άλλαξε. Οπότε σίγουρα θα παίζει και το Κυπριακό χωρίς VPN. Επίσημα βέβαια στη σελίδα του Max λέει ότι δεν γίνεται.
Το εχω κοντα 1,5 χρονο και παιζει κανονικα εξ'αρχης χωρις VPN. Ειχα βρει μια προσφορα με 50% lifetime , τοτε εδινα 3,99 για το basic, τωρα το αναβαθμισα σε premium με 6,99

Μια χαρά τιμή αυτή.. Στο Κυπριακό site γράφει:
  • Standard (9,99 €/μήνα ή 99,90 €/έτος)
  • Premium (13,99 €/μήνα ή 139 €/έτος)

Σε ποιο σαιτ, αναφέρεσαι;
Αν μπεις με VPN Κύπρο και πας στο max.com, κάνεις scroll και εμφανίζει αυτές τις τιμές. Όλο το site είναι στα Ελληνικά, άρα λογικά θα έχει σε όλα Ελληνικούς υπότιτλους.

• Like
Reactions: pepis
Μια χαρά τιμή αυτή.. Στο Κυπριακό site γράφει:
  • Standard (9,99 €/μήνα ή 99,90 €/έτος)
  • Premium (13,99 €/μήνα ή 139 €/έτος)
Αναφέρει τίποτα για discovery και σπορτ το premium?