Προβλέπω τιμές μεταξύ 8-10 ευρώ για το 1080 πακέτο και 12-14 ευρώ για το 4k πακέτο. Όταν η Vodafone πλέον θα ζητάει 9 ευρώ για το δικό της έκτρωμα δε μου φαίνονται απαγορευτικές....
Και 20 δίνω σε αντίθεση με το έκτρωμα..Προβλέπω τιμές μεταξύ 8-10 ευρώ για το 1080 πακέτο και 12-14 ευρώ για το 4k πακέτο. Όταν η Vodafone πλέον θα ζητάει 9 ευρώ για το δικό της έκτρωμα δε μου φαίνονται απαγορευτικές....
Δεν ισχύει. Αν κάνεις account από Κύπρο , Ελλάδα βλέπεις κανονικά χωρίς vpnΠοια η διαφορά από το να πάρεις από Κύπρο;Με vpn θα βλέπεις πάλι
Όλη αυτή η συζήτηση για την έλευση στην Κύπρο προκύπτει από κάπου η είναι υποθετική ;
Για πιο λόγο να σε αφήσει να βλέπεις χωρίς vpn; Αποκλειεται να σε αφησει.Απο που το εβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Εδώ δεν σε αφηνει να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητο αν εισαι Ελλαδα.Εγώ γύρισα την τηλεόραση την lg σε χώρα Τουρκία και εμφανίστηκε η εφαρμογή.Δεν ισχύει. Αν κάνεις account από Κύπρο , Ελλάδα βλέπεις κανονικά χωρίς vpn
Εγώ είμαι σε λογαριασμό με άλλα 4 άτομαΤαυτοχρονη δευτερη θεαση απο διαφορετικη ip επιτρεπει το HBO και ποσες?
Για πιο λόγο να σε αφήσει να βλέπεις χωρίς vpn; Αποκλειεται να σε αφησει.Απο που το εβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Εδώ δεν σε αφηνει να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητο αν εισαι Ελλαδα.Εγώ γύρισα την τηλεόραση την lg σε χώρα Τουρκία και εμφανίστηκε η εφαρμογή.
Προβλέπω τιμές μεταξύ 8-10 ευρώ για το 1080 πακέτο και 12-14 ευρώ για το 4k πακέτο. Όταν η Vodafone πλέον θα ζητάει 9 ευρώ για το δικό της έκτρωμα δε μου φαίνονται απαγορευτικές....
Στην Σλοβενία π.χ έχει 10 το premium 4k. Κάτι τέτοιο προβλέπω και για την Κύπρο. 14 ευρώ εινα μαζί με το Discovery αλλά όπως είπαμε δεν θα έρθουν μαζίΠροβλέπω τιμές μεταξύ 8-10 ευρώ για το 1080 πακέτο και 12-14 ευρώ για το 4k πακέτο. Όταν η Vodafone πλέον θα ζητάει 9 ευρώ για το δικό της έκτρωμα δε μου φαίνονται απαγορευτικές....
Δηλαδή στα 100 ευρώ το ετήσιο. Μια χαρά θα είναι αν ισχύσει.Στην Σλοβενία π.χ έχει 10 το premium 4k. Κάτι τέτοιο προβλέπω και για την Κύπρο. 14 ευρώ εινα μαζί με το Discovery αλλά όπως είπαμε δεν θα έρθουν μαζί
If you travel to a country or region where Max is not available, you won't be able to stream. You can, however, still play shows and movies that you've already downloaded.Content portability - EUR-Lex
eur-lex.europa.eu
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.