HBO Max

Προβλέπω τιμές μεταξύ 8-10 ευρώ για το 1080 πακέτο και 12-14 ευρώ για το 4k πακέτο. Όταν η Vodafone πλέον θα ζητάει 9 ευρώ για το δικό της έκτρωμα δε μου φαίνονται απαγορευτικές....
Και 20 δίνω σε αντίθεση με το έκτρωμα..

Ερώτηση αν και είπα δεν θα ξαναγράψω...Εάν αποφασίσουμε οι περισσότεροι να πάμε μέσω Κύπρου, η HBO βλέπει ποιοι από τους συνδρομητές που είναι ενεργοποιημένοι στην Κύπρο, έρχονται από Ελλάδα; Η ερώτησή μου αποσκοπεί περισσότερο στο να μάθω αν με αυτό τον τρόπο θα κάνουν ένα άτυπο στατιστικό γκάλοπ για το πώς θα πήγαινε η υπηρεσία αν ερχόταν αυτόνομη στην Ελλάδα. Επίσης πληθυσμιακά το νούμερο θα ανταποκρίνεται; Δηλαδή παίζει οι συνδρομές από Ελλάδα να είναι περισσότερες από τον εν δυνάμει ενεργό τηλεοπτικό πληθυσμό της Κύπρου; Αν είναι να βγει κάτι από αυτή την ιστορία...να το κάνουμε. Γιατί προσωπικά δεν θέλω να μπλέκω με VPN και διευθύνσεις, ποτέ δεν το είχα με αυτές τις πρακτικές. Πάντως δεν το βλέπω και ακατόρθωτο όταν μόνο στον κύκλο μου διακόψαμε σήμερα 6 συνδρομές. Οι 5 σίγουρα θα πάνε Κύπρο, ο 6ος παίζεται ακόμα. Πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης επέκτασης στην Κύπρο με υποτιτλισμό κανονικό και φουλ υπηρεσία και στην Ελλάδα μέσω τρίτου. Νομίζω πως θα πρέπει να το κάνουν case study. Δεν εξηγείται αλλιώς.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Λόγω Ευρωπαικού portability κανονισμού δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να βλέπεις από Κυπριακό account στην Ελλάδα. Vpn η φυσική παρουσία στην Κύπρο θα χρειαστεί μόνο την πρώτη φορά κατά την εγγραφή. Μετά όχι.Αν τώρα κάποιος έχει φτιάξει Ολλανδικό η Βουλγαρικό account θα βλέπει δυστυχώς και πάλι το Ολλανδικό η Βουλγαρικό περιεχόμενο με Vpn η χωρίς λόγω του κανονισμού που ανέφερα.Κάποιος με Αμερικάνικη η Βραζιλιάνικη η Τουρκική συνδρομή θα μπορεί με Vpn να βλέπει κανονικά το Κυπριακό περιεχόμενο .Φυσικά αν βρίσκεται στην Κύπρο δε θα χρειάζεται Vpn.

• Like
Reactions: zapper
Οι Ελλαδίτες θα φαινόμαστε στην ΗΒΟ; Θα φαίνεται πόσες διευθύνσεις ξεκινάνε από Ελλάδα δηλαδή; Κοντολογίς, θα μπορεί να τους φανεί περίεργο πως τόσους συνδρομητές που έχουμε στην Κύπρο ξαφνικά, καλύτερα να πάμε μόνοι μας; Θα μπορέσει δηλαδή με αυτή την τόσο περίεργη συγκυρία να φέρουμε εμείς το ΗΒΟΜΑΧ στην Ελλάδα ή καλύτερα να το ξηλώσουμε από την Vodafone;

• Like
Στο άρθρο πάντως με τα λίγα αγγλικά μου λέει ότι στις μικρές χώρες ίσως πάνε με συνεργάτη (πχ. Cyta?).

• Wow
Εμάς να έχουν υπότιτλους θέλουμε όλα και βλέπουμε όπως και τώρα από αλλού αν γίνει και πάει σε συνεργάτη.
Και τώρα αν θες παίρνεις συνδρομή από άλλη χώρα και βλεπεις με vpn . Ποια η διαφορά από το να πάρεις από Κύπρο;Με vpn θα βλέπεις πάλι

Όλη αυτή η συζήτηση για την έλευση στην Κύπρο προκύπτει από κάπου η είναι υποθετική ;

• Like
Reactions: papaki_papaki
Οκ δεδομένα έρχεται ...σαν αυτόνομη υπηρεσία αντιλαμβάνομαι.δεν γίνεται αναφορά για συνεργασία αν κ στην πορεία ίσως προκύψουν κατά περίπτωση άλλες ανακοινώσεις

Δεν ισχύει. Αν κάνεις account από Κύπρο , Ελλάδα βλέπεις κανονικά χωρίς vpn
Για πιο λόγο να σε αφήσει να βλέπεις χωρίς vpn; Αποκλειεται να σε αφησει.Απο που το εβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Εδώ δεν σε αφηνει να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητο αν εισαι Ελλαδα.Εγώ γύρισα την τηλεόραση την lg σε χώρα Τουρκία και εμφανίστηκε η εφαρμογή.

Για πιο λόγο να σε αφήσει να βλέπεις χωρίς vpn; Αποκλειεται να σε αφησει.Απο που το εβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Εδώ δεν σε αφηνει να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητο αν εισαι Ελλαδα.Εγώ γύρισα την τηλεόραση την lg σε χώρα Τουρκία και εμφανίστηκε η εφαρμογή.

• Like
Reactions: teodgeor
Προβλέπω τιμές μεταξύ 8-10 ευρώ για το 1080 πακέτο και 12-14 ευρώ για το 4k πακέτο. Όταν η Vodafone πλέον θα ζητάει 9 ευρώ για το δικό της έκτρωμα δε μου φαίνονται απαγορευτικές....

Στην Σλοβενία π.χ έχει 10 το premium 4k. Κάτι τέτοιο προβλέπω και για την Κύπρο. 14 ευρώ εινα μαζί με το Discovery αλλά όπως είπαμε δεν θα έρθουν μαζί

Στην Σλοβενία π.χ έχει 10 το premium 4k. Κάτι τέτοιο προβλέπω και για την Κύπρο. 14 ευρώ εινα μαζί με το Discovery αλλά όπως είπαμε δεν θα έρθουν μαζί
Δηλαδή στα 100 ευρώ το ετήσιο. Μια χαρά θα είναι αν ισχύσει.

• Like
Reactions: eri77
If you travel to a country or region where Max is not available, you won't be able to stream. You can, however, still play shows and movies that you've already downloaded.

Εφόσον Ελλάδα δεν υπάρχει το Max ως υπηρεσία, δεν μπορείς να κάνεις stream χωρίς VPN, από όποια χώρα και να έχεις συνδρομή.