Αν το μοιράσεις με άλλα 3 , 4 άτομα μια χαρά είναι ... Εγώ δίνω 3,30 το premium αλλά έχει και eurosport με Ελληνικά φυσικά.Μια χαρά τιμή αυτή.. Στο Κυπριακό site γράφει:
- Standard (9,99 €/μήνα ή 99,90 €/έτος)
- Premium (13,99 €/μήνα ή 139 €/έτος)
Αν το μοιράσεις με άλλα 3 , 4 άτομα μια χαρά είναι ... Εγώ δίνω 3,30 το premium αλλά έχει και eurosport με Ελληνικά φυσικά.Μια χαρά τιμή αυτή.. Στο Κυπριακό site γράφει:
- Standard (9,99 €/μήνα ή 99,90 €/έτος)
- Premium (13,99 €/μήνα ή 139 €/έτος)
Πληρώνω φίλε το Vodafone tv start, Τώρα έχει 7 ευρώ και με την αύξηση λογικά θα το πάνε στα 9.Πάντως κατά την άποψή και φθηνό δεν είναι.
Εγώ μπαινω με protonμε πιο vpn μπαινετε γιατι με το nordvpn οταν μπαινω Κυπρο λεει η υπηρεσια δεν υπαρχει
Με windscribe.με πιο vpn μπαινετε γιατι με το nordvpn οταν μπαινω Κυπρο λεει η υπηρεσια δεν υπαρχει
Με PIAμε πιο vpn μπαινετε γιατι με το nordvpn οταν μπαινω Κυπρο λεει η υπηρεσια δεν υπαρχει
PIA λέγεται το VPN, δηλαδή Private Internet Access VPNΤι εννοείς?? Δεν κατάλαβα..sorry
A, ok...ευχαριστώPIA λέγεται το VPN, δηλαδή Private Internet Access VPN
Το δοκιμάζεις ενεργοποιώντας το VPN με το app του NordVPN;με πιο vpn μπαινετε γιατι με το nordvpn οταν μπαινω Κυπρο λεει η υπηρεσια δεν υπαρχει
ολα καλα, το εφτιαξα και ανοιγει. εκανα clear recent history και μια χαραΤο δοκιμάζεις ενεργοποιώντας το VPN με το app του NordVPN;
Δοκίμαζε τα παρακάτω και θα σου ανοίξει.
Κατέβασε τον Firefox, για τον Firefox είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει γιατί έχω τεστάρει το Nord μόνο με τον Firefox.
Αντί να ενεργοποιήσεις το VPN με το app, κλείσε το app και εγκατέστησε στον Firefox το extension του Nord.
![]()
NordVPN - a VPN proxy extension for Firefox – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US)
Download NordVPN - a VPN proxy extension for Firefox for Firefox. Looking for the best VPN extension for Firefox? NordVPN's Firefox VPN proxy extension lets you hide your IP, change your virtual location, and stay safe online with a click. Get a fast, secure, and unlimited VPN for Firefox!addons.mozilla.org
Βάλε τον λογαριασμό σου στο extension και επέλεξε Κύπρο.
Πήγαινε στη σελίδα και θα δεις ότι θα ανοίγει.
Γιατί αυτά; Ο proxy του Nord φαίνεται να είναι λιγότερο ανιχνεύσιμος από το "κανονικό" VPN.
Θα σου ανοίξει η σελίδα έτσι και θα ανοίξουν και άλλα πχ ο iplayer που με το VPN έχει θέματα σε αντίθεση με το proxy.
Δεν πληρώνουμε Τουρκικό δεν δε αφηνει, από άλλη χώρα αν μπορείς πάρε συνδρομη και με vpn βάζεις Τουρκία η Αμερική για να βλέπεις με Ελληνικούς υπότιτλουςΈτσι για το γαμωτω. Πώς πληρώνετε το hbo Τουρκίας?? Με κανονική κάρτα δεν με αφήνει και βλέπω δεν έχει PayPal
Δεν πληρώνουμε Τουρκικό δεν δε αφηνει, από άλλη χώρα αν μπορείς πάρε συνδρομη και με vpn βάζεις Τουρκία η Αμερική για να βλέπεις με Ελληνικούς υπότιτλους
Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύΔεν πληρώνουμε Τουρκικό δεν δε αφηνει, από άλλη χώρα αν μπορείς πάρε συνδρομη και με vpn βάζεις Τουρκία η Αμερική για να βλέπεις με Ελληνικούς υπότιτλους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.