HBO Max

Είναι όλα αυτά που μπήκαν σήμερα στο Κυπριακό max😀
Είμαι Κύπρο τώρα, με roaming vf βέβαια στο κινητό. Προσπαθώ να κάνω συνδρομή max και μου λέει για την Ελλάδα είναι η vf. Εγώ δλδ που θα είμαι για αρκετό διάστημα στο νησί δεν μπορώ να κάνω μέχρι να βγάλω κυπριακό νούμερο;
Εσείς πως έχετε κάνει συνδρομή;

Στη συνδρομή της Κύπρου υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι; Και αν ναι, μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα ταινίας πχ;

Στη συνδρομή της Κύπρου υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι; Και αν ναι, μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα ταινίας πχ;
Γιατί στην Κύπρο τι μιλάνε και δεν θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Με συνδρο
Τυχαία ανέβασα είναι πολλά.
Με συνδρομή από Αμερική, κανένα από αυτά δεν εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμη κι αν έχεις vpn Κύπρο. Άρα καταλαβαίνω ότι η συνδρομή πρέπει να γίνει από Κύπρο, για να δείχνει ελληνικούς υπότιτλους.

Με συνδρο

Με συνδρομή από Αμερική, κανένα από αυτά δεν εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμη κι αν έχεις vpn Κύπρο. Άρα καταλαβαίνω ότι η συνδρομή πρέπει να γίνει από Κύπρο, για να δείχνει ελληνικούς υπότιτλους.
Εμενα η συνδρομη ειναι απο Αργεντινη και με vpn που βαζω απο Κυπρο εμφανιζεται κανονικα το πακετο της Κυπρου .

Εμενα η συνδρομη ειναι απο Αργεντινη και με vpn που βαζω απο Κυπρο εμφανιζεται κανονικα το πακετο της Κυπρου .
Έχεις στον υπολογιστή ή στο κινητό γλώσσα συστήματος Ελληνικά; Και σου εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους;