Δεν είναι σε ζιπ. Το apk είναιΤο αρχείο είναι σε zip και το κάνει extract σε folder
Καμία ιδέα ?
Δεν είναι σε ζιπ. Το apk είναιΤο αρχείο είναι σε zip και το κάνει extract σε folder
Καμία ιδέα ?
Ούτε σε εμένα εγκαθίσταται. Ευχαριστώ για την διάθεσή σου να βοηθήσεις.
Είμαι Κύπρο τώρα, με roaming vf βέβαια στο κινητό. Προσπαθώ να κάνω συνδρομή max και μου λέει για την Ελλάδα είναι η vf. Εγώ δλδ που θα είμαι για αρκετό διάστημα στο νησί δεν μπορώ να κάνω μέχρι να βγάλω κυπριακό νούμερο;Είναι όλα αυτά που μπήκαν σήμερα στο Κυπριακό max![]()
Γιατί στην Κύπρο τι μιλάνε και δεν θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους;Στη συνδρομή της Κύπρου υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι; Και αν ναι, μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα ταινίας πχ;
Τυχαία ανέβασα είναι πολλά.Ναι κάποιον τίτλο ταινίας με υπότιτλους και στα ελληνικά.
Με συνδρομή από Αμερική, κανένα από αυτά δεν εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμη κι αν έχεις vpn Κύπρο. Άρα καταλαβαίνω ότι η συνδρομή πρέπει να γίνει από Κύπρο, για να δείχνει ελληνικούς υπότιτλους.Τυχαία ανέβασα είναι πολλά.
Εμενα η συνδρομη ειναι απο Αργεντινη και με vpn που βαζω απο Κυπρο εμφανιζεται κανονικα το πακετο της Κυπρου .Με συνδρο
Με συνδρομή από Αμερική, κανένα από αυτά δεν εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμη κι αν έχεις vpn Κύπρο. Άρα καταλαβαίνω ότι η συνδρομή πρέπει να γίνει από Κύπρο, για να δείχνει ελληνικούς υπότιτλους.
Έχεις στον υπολογιστή ή στο κινητό γλώσσα συστήματος Ελληνικά; Και σου εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους;Εμενα η συνδρομη ειναι απο Αργεντινη και με vpn που βαζω απο Κυπρο εμφανιζεται κανονικα το πακετο της Κυπρου .
Στην τηλεόραση βλέπω κανονικά με υπότιτλουςΈχεις στον υπολογιστή ή στο κινητό γλώσσα συστήματος Ελληνικά; Και σου εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους;
Χρειάζεται κυπριακό κινητό ή κυπριακή κάρτα;https://www.paypal.com/cy/home Θέλει νέο Paypal λογαριασμό από εδώ.
Τίποτα απο αυτα. Απλά επιλέγεις χώραΧρειάζεται κυπριακό κινητό ή κυπριακή κάρτα;
OK, η διεύθυνση στην Κύπρο;Τίποτα απο αυτα. Απλά επιλέγεις χώρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.