koumou1981
New member
- 18 November 2022
- 38
Καλησπερα,σημερα και στο surfshark και στο nord δεν μου εμφανιζει την Κυπρο
Ξερουμε τι εχει συμβει;
Ξερουμε τι εχει συμβει;
Εγώ vpn proton έχω κανονικα μου δείχνει .Καλησπερα,σημερα και στο surfshark και στο nord δεν μου εμφανιζει την Κυπρο
Ξερουμε τι εχει συμβει;
ΝαιΑν γνωρίζει καποιοσ,
Επειδή βρίσκομαι στη Ρουμανία, αν φτιάξω εδώ λογαριασμό θα χρειαστώ VPN στην Ελλάδα για να βλέπω;
Δεν με απασχολούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι.
Και στα 2 σήμερα είναι κανονικά.Καλησπερα,σημερα και στο surfshark και στο nord δεν μου εμφανιζει την Κυπρο
Ξερουμε τι εχει συμβει;
Κι αν αναρωτούνται κάποιοι που θα βρει η Paramount τα λεφτά να ψωνίσει ολόκληρη Warner.
Μάλλον πάμε για συγχώνευση paramount plus, showtime, sky (comcast) και hbo max.
Γράψε μας πιο αναλυτικά , τη συνδρομη και απο ποια χωρα έχεις; η τηλεόραση android;θελει vpn για να παιξει στην tv?
δεν ανοιγει το apk
Για android tv δεν μπορω να σε βοηθήσω. Πώς κατεβάζεις εφαρμογές έχει κάποιο store; Απλώς εγω οταν την κατεβασα στην lg άλλαξα την χώρα για να μου εμφανισει την εφαρμογη και εγκατασταθηκε.κατεβασα το apk απο εδω.δεν ανοιγει για να μπορεσω να βαλω τα στοιχεια.
εχω sony android
με vpn κυπρου εμφανιζεται στο store και ανοιγει κανονικαΓράψε μας πιο αναλυτικά , τη συνδρομη και απο ποια χωρα έχεις; η τηλεόραση android;
Έχει γραφτεί για νέο email και νέο paypal με δηλωμένη διεύθυνση Κύπρου. Προσωπικά δεν μου άρεσε σαν λύση. Είμαι όμως τυχερός που έχω συνάδελφο που μένει Κύπρο. Του έστειλα τα χρήματα για ετήσια (139,00 € εάν θυμάμαι καλά), πήγε άνοιξε το account στο όνομα του, του έδωσα και ένα profile να βλέπει και αυτός και μου έστειλε τους κωδικούς. Κατέβασα στο pc το aptoid.apk (εναλλακτικό shop) και έναν file manager και τα έβαλα στην android tv μου με ένα απλό stickακι. Μέσα από το aptoid κατέβασα το hbo max και όλα καλά μέχρι τώρα. Το δύσκολο με αυτή την λύση είναι εάν θα εφαρμόσει το HBΟ χωρικό έλεγχο για τα login όπως πχ εφαρμόζει το Νetflix. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα υπάρξει πρόβλημα αλλά μέχρι τότε θα βρεθεί κάποια άλλη λύση.Αν μπορει να βοηθησει καποιος για συνδρομη με τον τροπο πληρωμης.
Τι καρτα χρειαζεται Κυπρου?
Όχι και όχι. Μπορείς να φτιάξεις κυπριακό PayPal με ελληνική κάρτα.Το HBO Κύπρου δέχεται ελληνική κάρτα ή PayPal με ελληνική κάρτα; Παλαιότερα γινόταν νομίζω
Δηλαδή ήρθε Ελλάδα?Hbo Max Επίσημα στην Ελλάδα να το μπαμ, άρα η πληροφορία μου και για αυτό, παρόλο που δεν το είπα ήταν σωστή, και έρχονται και άλλα αντε και καλή μας θέαση χάχα View attachment 264459
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.