HBO Max

Καλησπερα,σημερα και στο surfshark και στο nord δεν μου εμφανιζει την Κυπρο
Ξερουμε τι εχει συμβει;

Αν γνωρίζει καποιοσ,
Επειδή βρίσκομαι στη Ρουμανία, αν φτιάξω εδώ λογαριασμό θα χρειαστώ VPN στην Ελλάδα για να βλέπω;
Δεν με απασχολούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι.

Μάλλον πάμε για συγχώνευση paramount plus, showtime, sky (comcast) και hbo max.
Κι αν αναρωτούνται κάποιοι που θα βρει η Paramount τα λεφτά να ψωνίσει ολόκληρη Warner.
Δεν θα πάρει η Paramount τη Warner, η Skydance θα τη πάρει. Η Skydance είναι πλέον ιδιοκτήτης της Paramount.
Ο πατέρας του ιδιοκτήτη της Skydance είναι ο Larry Ellison, ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη.

κατεβασα το apk απο εδω.δεν ανοιγει για να μπορεσω να βαλω τα στοιχεια.
εχω sony android

κατεβασα το apk απο εδω.δεν ανοιγει για να μπορεσω να βαλω τα στοιχεια.
εχω sony android
Για android tv δεν μπορω να σε βοηθήσω. Πώς κατεβάζεις εφαρμογές έχει κάποιο store; Απλώς εγω οταν την κατεβασα στην lg άλλαξα την χώρα για να μου εμφανισει την εφαρμογη και εγκατασταθηκε.
Μήπως κάποιος άλλος φίλος που την έχει εγκαταστήσει σε android tv να μας πει.

Σε Android tv ο πιο εύκολος τρόπος θεωρώ ότι είναι είτε μέσω εγκατάστασης του Aurora store στην τηλεόραση, είτε απευθείας μέσω της εφαρμογής Downloader, η οποία απ' όσο θυμάμαι υπάρχει στο store.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Αν μπορει να βοηθησει καποιος για συνδρομη με τον τροπο πληρωμης.
Τι καρτα χρειαζεται Κυπρου?

Αν μπορει να βοηθησει καποιος για συνδρομη με τον τροπο πληρωμης.
Τι καρτα χρειαζεται Κυπρου?
Έχει γραφτεί για νέο email και νέο paypal με δηλωμένη διεύθυνση Κύπρου. Προσωπικά δεν μου άρεσε σαν λύση. Είμαι όμως τυχερός που έχω συνάδελφο που μένει Κύπρο. Του έστειλα τα χρήματα για ετήσια (139,00 € εάν θυμάμαι καλά), πήγε άνοιξε το account στο όνομα του, του έδωσα και ένα profile να βλέπει και αυτός και μου έστειλε τους κωδικούς. Κατέβασα στο pc το aptoid.apk (εναλλακτικό shop) και έναν file manager και τα έβαλα στην android tv μου με ένα απλό stickακι. Μέσα από το aptoid κατέβασα το hbo max και όλα καλά μέχρι τώρα. Το δύσκολο με αυτή την λύση είναι εάν θα εφαρμόσει το HBΟ χωρικό έλεγχο για τα login όπως πχ εφαρμόζει το Νetflix. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα υπάρξει πρόβλημα αλλά μέχρι τότε θα βρεθεί κάποια άλλη λύση.

Το HBO Κύπρου δέχεται ελληνική κάρτα ή PayPal με ελληνική κάρτα; Παλαιότερα γινόταν νομίζω

Hbo Max Επίσημα στην Ελλάδα να το μπαμ, άρα η πληροφορία μου και για αυτό, παρόλο που δεν το είπα ήταν σωστή, και έρχονται και άλλα αντε και καλή μας θέαση χάχα 556.jpg