HBO Max

Η εφαρμογή είναι λίγο "βαριά" και κολλάει μερικές φορές και σε σας ;; Η μόνο σε μένα το κάνει ;;;

Υπαρχει καπου καπως η δυνατοτητα να δω (οχι να παρακολουθησω,να δω) τι περιεχομενο υπαρχει,χωρις να κανω εγγραφη;

Σε LG κανένα κόλλημα.
Και εγώ σε lg το έχω και στο box της Cosmote , και έχω και ενσύρματη σύνδεση. Ωστόσο όταν ανοίγω την εφαρμογή αργεί συνήθως αρκετά να φορτώσει και μερικές φορές κολλάει και πρέπει να τη κλείσω και να την ανοίξω απ' την αρχή. Όταν βέβαια φορτώσει και αρχίζει να προβάλλεται κάτι δεν κολλάει .

• Like
Reactions: drberto
Και εγώ σε lg το έχω και στο box της Cosmote , και έχω και ενσύρματη σύνδεση. Ωστόσο όταν ανοίγω την εφαρμογή αργεί συνήθως αρκετά να φορτώσει και μερικές φορές κολλάει και πρέπει να τη κλείσω και να την ανοίξω απ' την αρχή. Όταν βέβαια φορτώσει και αρχίζει να προβάλλεται κάτι δεν κολλάει .
Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης στο System και στο additional settings να κάνεις ένα memory optimize και ξαναδοκίμασε.

• Like
Reactions: Scorpio15
Μήπως έχεις παλιό μοντέλο tv;

Μήπως έχεις παλιό μοντέλο tv;
Δεν έχω και καινούριο η αλήθεια , του 2018, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν φταίει αυτό . Γιατί το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες συσκευές πχ. Το ίδιο συμβαίνει και και στα box της cosmote και της nova . Η σύνδεση μου είναι 100αρα ενσύρματη και γενικώς δεν έχω προβλήματα με αλλες εφαρμογές παρά μόνο με την ΗΒΟ ΜΑΧ (και ένα ακόμα περίεργο που δυσκολεύομαι να συνδεθώ στο mail μου της microsoft εδώ και δύο μήνες ). Όλα τα άλλα πχ εφαρμογές apple tv, cosmote, nova απροβληματιστα. Ωστόσο καταλήγω ότι κάτι φταίει με τη σύνδεση απλά δεν ξέρω τι και γιατί είναι επιλεκτικό ;;; Ευχαριστώ πάντως και σένα και τους άλλους φίλους για το ενδιαφέρον.

Εχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα παιδιά, οπότε.

Ελλάδα ήρθε, αλλά ετήσιο πακέτο δεν φαίνεται να υπάρχει. Προφανώς και γι αυτό οι απορίες πιο πάνω ;)

Μηνιαια συνδρομη 16€/4 οθονες = 4€/ατομο, δηλ 1 καπουτσινο το μηνα!