Τάκη και Τάσο,καταλαβαίνω πολύ καλά πόσο πρέπει να είναι η ανομοιομορφία και η σύγκλιση αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι αυτά τα προβλήματα υπάρχουν.
Στα 2 χιλιάρικα τα παραβλέπω για μια overall καλή εικόνα,στα 5 όχι.
Το πραγματικά καλό μαύρο δεν θεωρώ ότι είναι απο μόνο του αρκετό.
Σίγουρα αν τον δώ θα ψαρώσω.
Αλλά αν τον αγόραζα και πλήρωνα 5000 μόλις συνήθιζα την εικόνα του οι ατέλειες θα μου την έδιναν στα νεύρα.
Ok,δεκτή η πρόσκληση :coool:
Οταν βρώ χρόνο και κατέβω σίγουρα θα τον έχεις ρυθμίσει και θα τον έχεις μάθει,οπότε θα είναι οτι πρέπει για να δώ πόσα ψάρια πιάνει!:captain:
Που μπορούμε να δούμε τον προβολέα λειτουργία?
Υπάρχει κάποιο κατάστημα που τον έχει στημένο?
Διαβάζω τόσα και τόσα γι αυτό το μηχανάκι που και να μην ήθελα... θέλω να το δω....
Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.
6 μέτρα, 124 ίντσες...?Θα σου ελεγα να ερθεις στο σπιτι μου να το δεις αλλα, ειναι τοσο μαπα που ντρεπομαι για την αγορα του.
Ειδικα σε 576p που βλεπω εγω, απο τα 6 μετρα σε 124" ειναι πραγματικα μια τραγωδια.....
![]()
![]()
Πραγματικά σε λυπάμαι...Χάλια των χαλίων σου λεω....
Απορω που οι εταιριες σαν την jvc ειναι 50 χρονια πισω.
Αφου να φανταστεις ειναι τοσο χαλια που για να δω, δεν πρεπει να φοραω τους φακους επαφης μου (3,5 βαθμοι μυωπια ειναι αυτοι)
![]()
![]()
και δεν το λες τόση ωρα....?Θα σε εχω υπ' οψιν μου, αν και τον εχω ταξει σε ενα ανηψι μου να παιζει με το PS one.... (μεχρι εκει, και με το ζορι, καλος ειναι).
Για να εικονα "αποδεκτη" στο σπιτι χρειαζομασται τουλαχιστον κατι τετοιο:
Τάσο, εσύ ξέχνα τον Sharp 21000! Από τη μία, το panic room ταιριάζει ΓΑΝΤΙ στον Sharp για να ……… και να δείρει κυριολεκτικά και να αναδείξει στον μέγιστο βαθμό τις αρετές της εικόνας του! Επίσης ο Μανωλιός θα μπορούσε με μία επίσκεψη αρκετών ωρών βεβαίως και μερικών τόνων καφέ(!) να στον κάνει να ζωγραφίζει κυριολεκτικά!
Δυστυχώς, από την άλλη μεριά, το μέγεθος του κάδρου σου είναι εντελώς απαγορευτικό για τον Sharp ρυθμισμένο στο High Contrast mode. Ακόμα και το δικό μου κάδρο των 96 ιντσών ίσως να είναι πολύ μεγάλο για τον Sharp, πιθανότατα θα το μίκραινα στις 92, ακόμα και στις 85 ίντσες αν τον αγόραζα!!![/QUOTE]
Ρε συ Παναγιώτη, μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο, γιατί εμένα μου κάνει ότι θα πρέπει να έχεις τηλεόραση αντι γιά προβολέα!!!![]()
Εντάξει οι τεχνολογίες δεν είναι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να είμαστε φανατικοί.
Τι κι αν πουλήθηκε; Αυτή την στιγμή έτυχε να βγει από τεχνολογία Dila ένα μηχανάκι που στα χρήματα αυτά δεν κάθεται τίποτα άλλο δίπλα του. Προσωπικά το θεωρώ σημαντική αναβάθμιση από τον 8720 που είχα και τα υπόλοιπα περί ανομοιομορφίας και συγκλίσεως είναι για να έχουν να ασχολούνται και να λένε καμιά 10αριά άτομα στον πλανήτη...![]()
Αύριο μπορεί να βγει κάτι ανώτερο από DLP
Μεθαύριο από SXRD.
Ετσι πάει. Καλά να μαστε να αλλάζουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.