HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος... (CHAT )

Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Ετσι ειναι Τασο......συμφωνω..!!!!! ;)
Γι'αυτο ειπα οτι ειναι για το 95% των καταναλωτων.....
Οταν καποιος δει κοντραστ,ξεχναει τα παντα...
Τι και αν φευγει η συγκλιση τι και αν δεν εχει καλη ανομοιομορφια ,τι και αν το χρωμα ειναι καπως....κ.λ.π.
Ποιος θα τα δει αυτα σε μια ταινια.....?ελαχιστοι εως καθολου....;)
Εγω παντως ειμαι μαζι σου......

Δεν ειναι ετσι Κωστα,ολα τα βλεπει κανεις αλλα αυτο δεν μηδενιζει την αξια των οσων παρεχει το μηχανημα.Εγω προσωπικα πασχισα να καταλαβω τι κανει το μηχανημα στου Μπαμπη γιατι οπως ειπα κατα τη γνωμη μου η πηγη ειναι λαθος.Ομως κανεις μια ζωη το ιδιο λαθος.Δεν μπορεις να βαλεις τον εαυτο σου στη θεση του αλλου.Την κακη συγκλιση που σ'εσενα βγαζει ματι αλλοι την βλεπουν ελαχιστα.Δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλα δεν ενοχλει οσο ενοχλει εσενα.Εγω δεν μπορω να δω DLP με τιποτα,σε ΟΛΟΥΣ βλεπω πρασινες και κοκκινες γραμμες πανω στην εικονα,μπορεις να το συλλαβεις αυτο?Μαλλον οχι.Ειναι πολυ χειροτερο απο τη συγκλιση που βλεπεις εσυ.Αλλα δεν καθομαι να λεω οτι οι DLP ειναι αχρηστοι,για πεταμα.Ειναι αχρηστοι για μενα.

Re: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Περιμένω να δω τον προβολέα πως και πως για να διαπιστώσω αν έχω μυωπία.... γιατί με αυτά που διαβάζω.. αν δεν βρω πρόβλημα.. μάλλον θα πάσχω απο μυωπία!!:slapface:

Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Μα όταν όλοι λέτε "φοβερός προβολέας", "φανταστικός πρόβολέας" κλπ κλπ τι περιμένεται να πεί ο Κεφάλας; Οτι είναι καλός;
Εδώ τα πρώτα screenshots είδε και το μόνο που βρήκε να πεί ήταν: "-Οι φωτογραφίες έχουν πολλά προβλήματα" :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Δεν ειναι ετσι Κωστα,ολα τα βλεπει κανεις αλλα αυτο δεν μηδενιζει την αξια των οσων παρεχει το μηχανημα.Εγω προσωπικα πασχισα να καταλαβω τι κανει το μηχανημα στου Μπαμπη γιατι οπως ειπα κατα τη γνωμη μου η πηγη ειναι λαθος.Ομως κανεις μια ζωη το ιδιο λαθος.Δεν μπορεις να βαλεις τον εαυτο σου στη θεση του αλλου.Την κακη συγκλιση που σ'εσενα βγαζει ματι αλλοι την βλεπουν ελαχιστα.Δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλα δεν ενοχλει οσο ενοχλει εσενα.Εγω δεν μπορω να δω DLP με τιποτα,σε ΟΛΟΥΣ βλεπω πρασινες και κοκκινες γραμμες πανω στην εικονα,μπορεις να το συλλαβεις αυτο?Μαλλον οχι.Ειναι πολυ χειροτερο απο τη συγκλιση που βλεπεις εσυ.Αλλα δεν καθομαι να λεω οτι οι DLP ειναι αχρηστοι,για πεταμα.Ειναι αχρηστοι για μενα.

Δημητρη βλεπεις τα πραγματα οπως σε βολευουν.....
Το μηχανακι (jvc) ειναι πολυ καλο για παρακολουθηση ταινιας.......απολαυστικο..!!!.....δεν το μηδενισα πουθενα....
Μαλλον δεν τα διαβαζεις ολα.....
Το εγραψα απο την αρχη μαλιστα.....
Εγω μιλαω για το αν αυτο που βλεπεις ειναι σωστο η οχι....
Αυτο ειναι το ζητουμενο σε μια εικονα......
.....Το κατα ποσο σωστα μπορει να αποδωσει ενα μηχανακι.....
..αλλα να ειναι και απολαυστικο.....

Το τι βλεπει ο καθε ενας δεν το γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει....
Εγω γραφω αυτο που βλεπω .....
Δυστυχως η ευτυχως τυνχανει να ειμαι μεσα σε αυτα που βλεπω σε μεγαλο βαθμο.....
Μην βαζεις στον ιδιο σακο προβληματα ορασεις που μπορει να εχει καποιος με προβληματα που οντως υπαρχουν σε μια εικονα αλλα δεν μπορει να τα αντιλιφτει καποιος για αλλους λογους.....
Και εγω βλεπω πρασινα-κοκκινα-μπλε(δεν μιλαω για την συγκλιση)σε crt...!!!! αλλα ξερω οτι υπαρχει προβλημα ρυθμισεις.....

Περιμένω να δω τον προβολέα πως και πως για να διαπιστώσω αν έχω μυωπία.... γιατί με αυτά που διαβάζω.. αν δεν βρω πρόβλημα.. μάλλον θα πάσχω απο μυωπία!!:slapface:

Ειναι λαθος που το βλεπεις ετσι....
Και μυωπια να εχεις τα περισοτερα προβληματα ειναι ορατα.....;)
Δεν εχει να κανει με την μυωπια.....οχι βεβαια οτι δεν παιζει καποιο ρολο.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Περιέχει μια μικρή δόση χιούμορ το σχόλιο μου αν δεν το αντιλήφθηκες..
Δεν έχω δεί το μηχάνημα να παίζει και γι αυτό δεν μπορώ να εκφέρω άποψη!!
Το σχόλιο μου αφορά τα γραφόμενα και τις απόψεις των υπολοίπων συνυπολογίζοντας και τη δική σου.
Διαπιστώνω μεγάλη διάσταση απόψεων και ανυπομονώ να το δω από κοντά για να σχηματίσω προσωπική εκτίμηση της εικόνας..
Ως τότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαβάζω και ενίοτε να σχολιάζω..
Ελπίζω να μην παρεξήγησες την (ομολογουμένως καλοπροαίρετη) διάθεση μου να σχολιάσω τα γραφόμενα σας με λίγη δόση χιούμορ.
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Δημητρη βλεπεις τα πραγματα οπως σε βολευουν.....
Το μηχανακι (jvc) ειναι πολυ καλο για παρακολουθηση ταινιας.......απολαυστικο..!!!.....δεν το μηδενισα πουθενα....
Μαλλον δεν τα διαβαζεις ολα.....
Το εγραψα απο την αρχη μαλιστα.....
Εγω μιλαω για το αν αυτο που βλεπεις ειναι σωστο η οχι....
Αυτο ειναι το ζητουμενο σε μια εικονα......
.....Το κατα ποσο σωστα μπορει να αποδωσει ενα μηχανακι.....
..αλλα να ειναι και απολαυστικο.....

Το τι βλεπει ο καθε ενας δεν το γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει....
Εγω γραφω αυτο που βλεπω .....
Δυστυχως η ευτυχως τυνχανει να ειμαι μεσα σε αυτα που βλεπω σε μεγαλο βαθμο.....
Μην βαζεις στον ιδιο σακο προβληματα ορασεις που μπορει να εχει καποιος με προβληματα που οντως υπαρχουν σε μια εικονα αλλα δεν μπορει να τα αντιλιφτει καποιος για αλλους λογους.....
Και εγω βλεπω πρασινα-κοκκινα-μπλε(δεν μιλαω για την συγκλιση)σε crt...!!!! αλλα ξερω οτι υπαρχει προβλημα ρυθμισεις.....

Βρε Κωστα, μηπως ηρθε η ωρα να βγαλεις αυτο το καπελακι του "υπερτατου κριτη της εικονας" οταν μαλιστα αυτο το μηχανημα το εκθειαζουν ανθρωποι που πραγματικα ξερουν απο εικονα (επαγγελματιες οπερατερ απο studios του Hollywood, οι καλυτεροι reviewers του κοσμου συσσωμοι κλπ)? Δηλαδη για πες μας, καλα εμεις ειμαστε τυφλοι για εσενα, ολοι οι υπολοιποι τι ειναι?Στραβοι?
Ελεος με τον ισοπεδωτισμο που σε διακρινει! Ακου εχει "μπουκωμα" και "σκιες"!! Μολις δημιουργησες νεες κατηγοριες video artifacts!
icon10.gif

ρε παμε για ουζα να τα πουμε απο κοντα για τους προβολεις να γινει κανα χαβαλο......περναμε τις ωρες μας πανω απο το πληκτρολογιο σαν παπαρες

Απάντηση: Re: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

ρε παμε για ουζα να τα πουμε απο κοντα για τους προβολεις να γινει κανα χαβαλο......περναμε τις ωρες μας πανω απο το πληκτρολογιο σαν παπαρες

Τέτοια ώρα;:smash:

Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Καλη ιδεα! Να παρουμε και ενα χαρτι και ενα μολυβι για να μας ζωγραφισει ο Κωστας τις σκιες και τα μπουκωματα μπας και καταλαβουμε! :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

Ακου εχει "μπουκωμα" και "σκιες"!! Μολις δημιουργησες νεες κατηγοριες video artifacts!
icon10.gif

μην μου τον χαλας...αν και δεν τον ξερω εμενα ετσι μου αρεσει..........:award:

οσο για τις εκφρασεις του και συ δεν ειναι κακο να μιλαει κανεις με δικους του ορους για καποιο προβλημα που αντιλαμβανεται ασχετα αν η δικη του ορολογια δε συμπιπτει με τη δικια μου.......

Πολύ καλή ιδέα...:ADFADF1:
αντεεεεεεε να κάνουμε και καμιά κατανάλωση... γιατί στο τέλος θα τα πίνω μόνος.....:ernaehrung004:

(παίδες εγώ βάζω τα τσίπουρα *σαν παραγωγός γαρ..*., εσείς ετοιμάστε τους μεζέδες... κι έφτασαααααα):music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

τετοια ωρα αμα θελετε εχω κατι ουζα απο τη Δραμα.....και κατι τσιπουρα απο Τυρναβο
Υπολόγισε ότι μερικοί είμαστε καμιά 350ριά χιλιόμετρα μακριά.... και το κανονίζουμε το meeting....-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD D-ILA απο την JVC (HD-1/RS-1) + Mπαμπινος...

μην μου τον χαλας...αν και δεν τον ξερω εμενα ετσι μου αρεσει..........:award:

οσο για τις εκφρασεις του και συ δεν ειναι κακο να μιλαει κανεις με δικους του ορους για καποιο προβλημα που αντιλαμβανεται ασχετα αν η δικη του ορολογια δε συμπιπτει με τη δικια μου.......

Περαν της σχετικης καζουρας, δεν εχω προβλημα με την ορολογια του Κωστα. Εχω ομως προβλημα με το οτι αναφερει προβληματα, χωρις να μπορει να τα περιγραψει εστω και στο ελαχιστο, και δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις σε ανθρωπους που μπορει να εχουν λιγοτερη επαφη με το αθλημα σε σχεση με τους "προβολακιδες" του avclub..Ειμαστε ανοιχτο τεχνολογικο forum σε ολο τον κοσμο και προσπαθουμε με νυχια και με δοντια να μην εξαγουμε ανακριβιες απο εδω μεσα....
Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι ο JVC ειναι το τελειο μηχανημα...αλλα ας μην φτανουμε και σε σημειο να το παρουσιαζουμε περιπου ως προβληματικο...
Τεσπα, I rest my case your Honor!
icon10.gif

για σενα παραγεις η γενικα?
Λές να πίνω μόνος μου κοντά στους 100 τόνους τσίπουρο και άλλους 1500 κρασι...????:slapface:
:ADFADF1: