HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Μόλις παρατήρησα στο EPG της νόβα ότι εξαφανίστημε το ματς του Παναθηναϊκού από το novasports hd απόψε. Επόμενη hd μετάδοση αύριο από premier league. Λέτε να παθε κανα λάστιχο το βανάκι ή μήπως τέλειωσαν οι μπαταρίες της κάμερας;

E ναι αφού η εικόνα με την ΑΕΚ εχτές μονο HD δεν ήταν.αστούς να το βρούνε πρώτα και μετά ας κάνουνε σωστές μεταδόσεις.

αυτο μπορει να ναι και καλο που δεν δειχνει το ματς σημερα.ρυθμιζουν τα συστηματα. ειδανε τις μ@@@@ς και αρχισαν τις ρυθμισεις!

Ελπιζω να διαμαρτυρηθηκατε και εσεις ειτε τηλεφωνικα ειτε μεσω email στους..πρωτοπορους του ειδους για την χωρα μας.. :bang:

ουπς..ποτε εγινε αυτο...?
σορυ αλλα ειχα μεινει στα 850..
δηλαδη μπορω απο Ελλαδα να κανω παραγγελια και να μου τον στειλουν...?
Ναι 850 αν το παρεις απο ελληνικο μαγαζι.
Πρεπει να το παραγγειλεις απο εκει.

Μόλις παρατήρησα στο EPG της νόβα ότι εξαφανίστημε το ματς του Παναθηναϊκού από το novasports hd απόψε. Επόμενη hd μετάδοση αύριο από premier league. Λέτε να παθε κανα λάστιχο το βανάκι ή μήπως τέλειωσαν οι μπαταρίες της κάμερας;

καλα θα κανουν να το φτιαξουν κ αποψε μαλιστα! πως κ πως περιμενα το πρωτο παιχνιδι του παναθηναικου σε hd η εστω nd που ειπε ενας φιλος

α κ με την ευκαιρια που το ειπαν πιο πριν τα παιδια...

Experience the wonder of high definition for less. A Sky+HD box is now free when you take the HD Pack and join or stay with Sky for a year - with free standard set-up for new customers joining Sky TV online or existing customers staying with Sky and taking a new Multiroom subscription. Plus we'll give you a £50 M&S voucher when you join Sky TV with Sky+HD online.

Get even more from Sky, by adding our award-winning Sky Broadband & Talk services to your TV package. So, as well as your stunning high definition entertainment, you could enjoy free evening and weekend calls to UK# landlines and free up to 20Mb broadband - all currently from just £28 a month.

δωρεαν ο εξοπλισμος κ για τους νεους κ τους παλιους συνδρομητες???α ρε νοβα με τα ωραια σου!!!!

Last edited:

Μήπως ρέπουμε λίγο προς την υπερβολή;

Ο σκάι, όταν ξεκίνησε το ειτς-ντι, είχε το δέκτη τσάμπα; Είχε την συνδρομή τσάμπα; Δεν ξέρω, ρωτάω.
Αν δεν τα είχε, γιατί τα απαιτούμε από την νόβα; Και αυτή τώρα ξεκινάει, και δεν ξέρει καν αν θα το σηκώσει η συνδρομητική της βάση...

Δεν ξέρω για τους δεκτες τους και ότι άλλο είναι εγώ θέλω η εικόνα να είναι κοντά στα ξένα κανάλια και όχι σαν κακό upscaling.

Δε δείχνει βάζελο απόψε για να δείξει Ολυμπιακό αύριο ως πρώτο Superleague αγώνα σε HD :flipout::flipout::flipout:

Η εικόνα που φτάνει στη nova από το εκάστοτε γήπεδο κάνει τη διαφορά.

Παίζει ρόλο ο εξοπλισμός του βαν και οι εγκαταστάσεις του γηπέδου (φωτισμός, θέσεις για κάμερες, μικρόφωνα κλπ. Αν το γήπεδο δεν σηκώνει πολλά - πολλά τότε η HD μετάδοση δυσκολεύει σημαντικά. Που είπαμε παίζει ο ΠΑΟ;

Μήπως ρέπουμε λίγο προς την υπερβολή;

Ο σκάι, όταν ξεκίνησε το ειτς-ντι, είχε το δέκτη τσάμπα; Είχε την συνδρομή τσάμπα; Δεν ξέρω, ρωτάω.
Αν δεν τα είχε, γιατί τα απαιτούμε από την νόβα; Και αυτή τώρα ξεκινάει, και δεν ξέρει καν αν θα το σηκώσει η συνδρομητική της βάση...

Γιατι πιστευεις πως εστω κ σε 2 - 3 χρονια η νοβα θα τα δωσει τσαμπα?κ ειναι λογικο να ρεπουμε προς την υπερβολη οταν τα λεφτα που μας ζηταει ειναι το 1/10 του μηνιατικου μας...στις αλλες χωρες τοσο ειναι?

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Δε ζητεί χρήματα από κανέναν, δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης.

Εμεις ομως που τα δινουμε εχουμε το λογο κ πρεπει να ζηταμε παραπανω.τι λογικη ειναι αυτη δηλαδη?επειδη δεν εινα πχ φαγητο το προιον της, πρεπει σωνει κ καλα να το πουλαει οσο θελει?αγαπητε σεραφειμ με κουφανες

Απάντηση: NOVA-HD

Δεν είπα να μη ζητείτε ό,τι θέλετε. Απλά, αν διαβάσεις όλο το θέμα, θα διαπιστώσεις ότι λίγα μηνύματα είναι ουσίας και πολλοί αναλώνονται σε ειρωνείες, γέλια και τα συναφή. Και εγώ θεωρώ μη σωστή την τιμολογιακή πολιτική της nova αλλά προσπαθώ να μη φτάνω στην υπερβολή.

Γιατι που το βρηκαν το HD Van? Νοικιασμένο είναι.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παντως και στο εξωτερικο πολλες ακριβες συσκευες κινητης τηλεφωνιας δινονται δωρεαν ή με συμβολικο ποσο και τα προσφερομενα προγραμματα ομιλιας και ογκου δεδομενων ειναι μεγαλυτερα απο τα δικα μας με τα ιδια ή χαμηλοτερα παγια. Παρ' ολα αυτα δεν ξερω καποιον που να μην αγορασε κινητο στην Ελλαδα επειδη η orange σε καποια χωρα εχει φθηνοτερη συσκευη ή παγιο. Ο Ελληνας να αγοραζει 2-3 συσκευες τηλεφωνιας και να μην παιρνει nova επειδη στο εξωτερικο κοστιζει λιγοτερο?

Αγαπητε Σεραφειμ οσοι πληρωνουν η πληρωναν τη νοβα, δεν μπορουν να κανουν αλλιως.το θεμα εχει αναλυθει χιλιαδες φορες.απλως μιλαμε για μια νεα υπηρεσια κ οφειλουμε να γκρινιαξουμε τωρα που ειναι αρχη κ μπορει να βγαλουμε καμμια ακρη.τουλαχιστον να ξερουμε πως προσπαθησαμε.την πληρωνω,νιωθω κοροιδο,κ θα την κραζω μια ζωη.κ μη μου πει κανεις, αν δε σου αρεσει κοψτην γιατι το εχουμε πει πως ειναι αναγκαιο κακο.Προφανως κ δεν πρεπει να υπερβαλουμε, αλλα κ της εταιριας η βλακεια υπερβολικη ειναι, οποτε καλο ειναι να μας τη συγχωρειτε κ εμας που κ που.Αληθεια εσενα η γνωμη σου για την εικονα ποια ειναι, αφου ως παλιος θα ξερεις καλυτερα κ θα εχεις πιο πολλες εμπειριες.Εγω οπως ειπα κ χτες εχω ευχαριστηθει παρα πολυ τις sd μεταδοσεις.Φιλια στη ομορφη Αρτα.

Όπως ανέφερε κάποιος, ίσως είναι καλό που δεν δείχνει απόψε τον ΠΑΟ. Πιθανόν για να κάνουν ρυθμίσεις και δοκιμές κτλ. Εκτός αν προτίμησε να στείλει το βανάκι από σήμερα Σαλόνικα για το ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΣΦΠ! :)
Επίσης όντως η εικόνα χτες στο ματς της ΑΕΚ δεν ήταν καλή σε σύγκριση με το μπάσκετ και το ματς CL μετά. Αλλά κυρίως η σύγκριση πρέπει να γίνει με το μπάσκετ αφού και αυτό ήταν παραγωγή της NOVA και κατά γενική ομολογία η εικόνα τη 1η μέρα ήταν πολύ καλή. Πώς με τα ίδια μηχανήματα 24ώρες μετά δεν έδωσαν το ίδιο έστω αποτέλεσμα; Έχω την εντύπωση πως έριξαν το bitrate, αφού κάποιος εδώ πιο έμπειρος από μένα ανέφερε ότι δεν ήταν upscaled. Σε αυτή την αρχική φάση του HD στην Ελλάδα, η προσωπική μου απαίτηση ως συνδρομητής είναι η ποιότητα της εικόνας στις παραγωγές HD της ίδιας της NOVA, να είναι τουλάχιστον εφάμιλλη (αν όχι καλύτερη) της μετάδοσης του μπάσκετ. Και σύντομα να φτάσει αυτό που ήδη βλέπω εδώ και 2 μέρες στις NativeHD μεταδόσεις του Eurosport HD (που το παρέχει η ίδια η NOVA και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες).

Γιατι πιστευεις πως εστω κ σε 2 - 3 χρονια η νοβα θα τα δωσει τσαμπα?κ ειναι λογικο να ρεπουμε προς την υπερβολη οταν τα λεφτα που μας ζηταει ειναι το 1/10 του μηνιατικου μας...στις αλλες χωρες τοσο ειναι?

Ναι, πιστεύω ότι μόλις περάσει το κύμα των early adopters του HD, και αποφασίσει ότι θα κρατήσει το HD (γιατί ποτέ δεν ξέρεις...), τότε θα δούμε την τιμή του δέκτη να πέφτει σε αυτήν του προηγούμενου (50 για 12μηνο συμβόλαιο ήταν; )...