HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Δεν πειραζει που δεν δειχνει τον ΠΑΟ .Ας ειναι καλά το Tring στις 16 μοιρες

Aπλη μεταδοση σαν το tring θα εχει κ το novasports. το θεμα ειναι πως εκανε φτερα η hd μεταδοση του αγωνα.χανω μετα απο πολυ καιρο παιχνιδι κ αυτο λογω τιμωριας τησ εδρας κ ηθελα να το δω σε high definition... :(

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Tι γίνεται ρε παιδιά μόνο Αθηναϊκές ομάδες, άει σιχτίρ ! :furious3:

Συγνώμη ρε παιδια η Ξανθη απο το Παγκρατι ειναι και η Κερκυρα απο το Μοσχατο και φυσικα ο Ηρακλης απο τον Πειραια...
Σοβαρευτειτε λιγο...

Πα πα...εχω πλασμα, αλλα δεν εχω HD καναλια και ουτε καν το πακετο τους.......επιτελους γλυτωσα απο αυτους....να χαιρονται της υπερεσιες τους... και τον νεο δεκτη τους, πληρωνε τωρα Ελληνα για να απολαμβανεις. Βρε ουστ απο εκει......οταν λοιπον θα κανουν κατι ποιο καλο, απο μερια τιμης και υπηρεσιας θα ειμαι εδω. Εξαλου ο χειμωνας για αυτους θα ειναι το κατι αλλο.........ερχονται πολλα γελια, με αυτους αλλα και με την εταιρια με το συστημα αποδικωποιησης. Αυτα λοιπον εχω να πω, καλο κουραγιο σε ολους.

Στο καλο και καλη τυχη...

Re: NOVA-HD

Μήπως ρέπουμε λίγο προς την υπερβολή;

Ο σκάι, όταν ξεκίνησε το ειτς-ντι, είχε το δέκτη τσάμπα; Είχε την συνδρομή τσάμπα; Δεν ξέρω, ρωτάω.
Αν δεν τα είχε, γιατί τα απαιτούμε από την νόβα; Και αυτή τώρα ξεκινάει, και δεν ξέρει καν αν θα το σηκώσει η συνδρομητική της βάση...

πλακα μου κανεις? εδω μετα απο 10 χρονια και χρεωνε 60Ε την πατατα.περιμενεις να δωσει ποτε στο μελλον τσαμπα δεκτη hd?

Aπλη μεταδοση σαν το tring θα εχει κ το novasports. το θεμα ειναι πως εκανε φτερα η hd μεταδοση του αγωνα.χανω μετα απο πολυ καιρο παιχνιδι κ αυτο λογω τιμωριας τησ εδρας κ ηθελα να το δω σε high definition... :(

να ευχομαστε να γινει η μεταδοση σε 16:9 και πολυ μας ειναι.

δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ο Παπανικολάου στο novasports 2 δεν φαινεται πολυ καλα.σαν να κανει διακοπές η εικονα φαινεται.
τι γινεται ρε παιδια!!! αντι να καλυτερευουμε γινομαστε χειρότερα;

Το ND για απόψε μας τελείωσε απ' ότι φαίνεται, αλλά τουλάχιστον η εικόνα στο novasports 1 φαίνεται εξαιρετική για την ώρα. Είναι προφανές ότι έχουν στήσει τα μηχανήματα του hd στο γήπεδο κρίνοντας από την ποιότητα, αλλά για κάποιο λόγο το βγάζουν μόνο σε sd. Άγνωσται αι βουλαί.

πλακα μου κανεις? εδω μετα απο 10 χρονια και χρεωνε 60Ε την πατατα.περιμενεις να δωσει ποτε στο μελλον τσαμπα δεκτη hd?

Τον τελευταίο καιρό πάντως τσάμπα τον έδινε.

εγω ευχομαι οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας να κανουν οτι κανει η νοβα καποια μερα.να σου λεει η vodafone εμενα το σημα μου θα το παιρνεις μονο αν εχεις κινητο της νοκια.γιατι εχετε μπερδευτει καποιοι η νοβα δεν πουλαει αποκωδικοποιητες αλλα δορυριφορικο σημα.μακαρι ο οτε να μπει γερα με την connx να αγορασει ολο το ποδοσφαιρο να δεις για ποτε θα κλεισει η νοβα.κριμα που ο οτε δεν μπαινει δυνατα να σπασει το αισχρο μονοπωλιο τησ νοβα

και να το παρει ολο ο οτε φίλε πάλι στην ιδια τιμή θα το πουλάει. ειναι αυτη η γ@@@μενη νεοελληνικη νοοτροπια της αρπαχτης και του κερδους γενικοτερα...

Επειδη τα καλά πρεπει να λεγονται η εικονα στο novasports1 ειναι παλι φανταστικη.Μπραβο τους.Να λεγονται κ τα κακα ομως ας τους πει καποιος πως τωρα στο 16:9 πρεπει να βαλουν την καρτα του σκορ πιο πανω κ αριστερα, γιατι μας κοβει την ορατοτητα στο γηπεδο!!!!Γιουρκας ολα τα λεφτα (ασχετο)

και να το παρει ολο ο οτε φίλε πάλι στην ιδια τιμή θα το πουλάει. ειναι αυτη η γ@@@μενη νεοελληνικη νοοτροπια της αρπαχτης και του κερδους γενικοτερα...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

Επειδη τα καλά πρεπει να λεγονται η εικονα στο novasports1 ειναι παλι φανταστικη.Μπραβο τους.Να λεγονται κ τα κακα ομως ας τους πει καποιος πως τωρα στο 16:9 πρεπει να βαλουν την καρτα του σκορ πιο πανω κ αριστερα, γιατι μας κοβει την ορατοτητα στο γηπεδο!!!!Γιουρκας ολα τα λεφτα (ασχετο)

απο τις καλυτερες μεταδοσεις Sd απο νοβα...

Επειδη τα καλά πρεπει να λεγονται η εικονα στο novasports1 ειναι παλι φανταστικη.Μπραβο τους.
Ναι οντως δειχνει τρομερα στο sd!

Γιουρκας ολα τα λεφτα (ασχετο)
Και παλι σωστοτατος!Ξεφορτωθηκαμε τον αμπαλο!

απο τις καλυτερες μεταδοσεις Sd απο νοβα...

συμφωνω. στο βλεπω σε projector 100"" περιπου και ειναι απλα απιστευτο.δεν το πιστευω οτι ειναι ΝΟΒΑ.τα καλα να λεγονται.Φερνει στην εικονα απο ard και zdf στο mundial του 2006! Σε hd δεν το δειχνει? Γιατι βγαζει κυλιομενο μηνυμα για το hd!

και αν ειχε καλυτερο φωτισμο το γηπεδο γιατι στις γωνιες ειναι καπως σκοτεινη η εικονα θα ταν ακομα ποιο τελεια!

εγω ευχομαι οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας να κανουν οτι κανει η νοβα καποια μερα.να σου λεει η vodafone εμενα το σημα μου θα το παιρνεις μονο αν εχεις κινητο της νοκια.γιατι εχετε μπερδευτει καποιοι η νοβα δεν πουλαει αποκωδικοποιητες αλλα δορυριφορικο σημα.μακαρι ο οτε να μπει γερα με την connx να αγορασει ολο το ποδοσφαιρο να δεις για ποτε θα κλεισει η νοβα.κριμα που ο οτε δεν μπαινει δυνατα να σπασει το αισχρο μονοπωλιο τησ νοβα

Ειπαμε ειναι ενοχλητικο , αλλα δυστυχως δεν το κανει μονο η Νova .
Βεβαια οι υπολοιποι που το κανουν εχουν και αξιολογο περιεχομενο και διαδραστικες υπηρεσιες ετη φωτος μακρια απο αυτα της nova ,και ετσι δικαιολογουν το παντρεμα ουτως ωστε να δουλευουν αψεγαδιαστα ολα ..

Βεβαια η Nova ουτε αυτο το εχει καταφερει , ας περιμενουμε λιγο ..Αλλωστε η πληρης εμπορικη διαθεση αρχιζει την 1/9 .

συμφωνω. στο βλεπω σε projector 100"" περιπου και ειναι απλα απιστευτο.δεν το πιστευω οτι ειναι ΝΟΒΑ.τα καλα να λεγονται.Φερνει στην εικονα απο ard και zdf στο mundial του 2006!
Σε hd δεν το δειχνει? Γιατι βγαζει κυλιομενο μηνυμα για το hd!

δεν ξερω,γιατι δεν εχω Pace.
νομιζω οτι δεν το δειχνει σε HD

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

Μάλλον θα γίνει όπως την κινητή τηλεφωνία που αντί για μονοπώλιο, είναι ολιγοπώλιο, μια απ τα ίδια δλδ

Ρε παιδια να ρωτησω κατι το eurosport hd αυτή την στιγμη παιζει σε 4:3 η μου η μονο σε μενα εινα ετσι? εχει αγωνες παλης πανω γραφει eurosport hd αλλα ειναι σε 4:3...
Επισης το novacinema HD έχει καποια κάρτα ή εχει το μνμ που λεει επικοινωνήστε με την νοβα κλπ... ?