HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Αυτα αν ειναι HD καναλια.......εγω θα κατσω να με χ@σει ολο το φορουμ. Μιλαμε αηδια, παπαριες και HD.

:flipout::flipout::flipout:Δεν στο είπα εγώ,κάτσε να γελάμε?...ολόκληρο χειμώνα έχουμε μπροστά μας:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Αυτα αν ειναι HD καναλια.......εγω θα κατσω να με χ@σει ολο το φορουμ. Μιλαμε αηδια, παπαριες και HD.

Εντάξει είπαμε, πάρτο πιο χαλαρά τώρα γιατί δεν είναι και εύκολο να μαζέψεις 26.000 νοματαίους ......:D

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Oχι δεν θα το παρω χαλαρα........καποτε πρεπει να τα λεμε ετσι οπως ειναι. Αφου πληρωνονται πρεπει να δωσουν και την αναλογη ποιοτητα σηματος.

Τώρα το έθεσες σωστά...:D

Απάντηση: NOVA-HD

Πάντως το novasports HD, μόνο κανονικό κανάλι δεν είναι.. Όλο "ξανά κοντά σας στις τάδε του μηνός" και μια καρτέλα της επόμενης μετάδοσης παίζει. Αλήθεια, υπάρχει λόγος που, στο πρόγραμμά του δεν μπορούν να προσθέσουν έστω μια επανάληψη των αγώνων που έχει ήδη δείξει, ή κάποια τρέηλερ και φάσεις από παλαιότερες μεταδόσεις? Έτσι, για να λέμε πως υπάρχει το κανάλι βρε αδερφέ.. Έχει κάποιο κόστος αυτό που λέω? Ας μου λύσει κάποιος την απορία..

Re: NOVA-HD

τωρα μιλησα με το τμημα εξυπ.συνδρομητων......και τους ρωτησα ποτε θα βγει ο PVR HD? Μου λεει Οκτωβριο , και οτι δεν ξερει αν θα εχει δυνατοτητα θεασης σε αλλη τηλεοραση του σπιτιου....! δεν θα βγει, του λεω, ταυτοχρονως και η υπηρεσια multivision , για ταυτοχρονη θεαση σε δευτερη tv....?
τι ειναι αυτο το multivision με ρωταει με απορια....?! εξηγηστε μου λιγο τι ειναι αυτο? χαχαχαχα......για τα πανηγυρια παιδια!!........

Ρε παιδιά μην πλακωνόμαστε μεταξύ μας αν λέγανε έναν ή δυο άγονες ! Είναι απλά τα πράγματα πριν αρχίσει το HD και μέχρι τις αρχές του Σεμπτέμβρη λέγανε για 2 match μετά δεν ξέρω ποσο άχρηστοι είναι και είδαν ότι δεν μπορούν να βγάλουν 2 match σε 3 μέρες και βάλανε 1 ! το θέμα είναι τουλάχιστον όσοι είμαστε εδώ να πάρουμε να τους κράξουμε και να τους πούμε ότι αν δεν στρώσουνε τα πράματα τα 5 euro να τα ξεχάσουν !

τωρα μιλησα με το τμημα εξυπ.συνδρομητων......και τους ρωτησα ποτε θα βγει ο PVR HD? Μου λεει Οκτωβριο , και οτι δεν ξερει αν θα εχει δυνατοτητα θεασης σε αλλη τηλεοραση του σπιτιου....! δεν θα βγει, του λεω, ταυτοχρονως και η υπηρεσια multivision , για ταυτοχρονη θεαση σε δευτερη tv....?
τι ειναι αυτο το multivision με ρωταει με απορια....?! εξηγηστε μου λιγο τι ειναι αυτο? χαχαχαχα......για τα πανηγυρια παιδια!!........

Γιατί έχεις την απαίτηση το παιδάκι που απαντάει στο τηλεφωνικό κέντρο της Nova να έχει τις δικές σου εξειδικευμένες γνώσεις?

Η δουλειά του/της είναι να απαντάει στις 10 FAQ που είναι τουλάχιστον το 80% των κλήσεων.

Γιατί έχεις την απαίτηση το παιδάκι που απαντάει στο τηλεφωνικό κέντρο της Nova να έχει τις δικές σου εξειδικευμένες γνώσεις?

Η δουλειά του/της είναι να απαντάει στις 10 FAQ που είναι τουλάχιστον το 80% των κλήσεων.
To καθε...παιδάκι που απαντάει στο τμήμα τεχνικης υποστήριξης ΟΦΕΙΛΕΙ να γνωριζει και να δινει τις απαντησεις που πρέπει σε αυτα που το ρωτάνε.Διαφορετικα να ονομάσει αλλιώς η νοβα τη συγκεκριμένη υπηρεσια αν δεν είναι ικανή να παρεχει τη σωστή τεχνικη υποστήριξη.Και φυσικα δε τα βαζει κανενας με το εκαστοτε παιδακι,αλλα με αυτους που χρυσοπληρωνουμε τοσα χρονια και το βαζουν σε αυτη τη δυσκολη θεση.Αλλα ακόμα και στις 10 FAQ που λες,παρα πολλοι απο αυτους που απαντανε στο τηλεφωνο σου δινουν την αισθηση οτι τους μιλας σε αλλη γλωσσα...Οσο αφορα στο hd,δεν ειναι δυνατον να λειτουργουν μονο 3 καναλια κι αυτα κουτσουρεμενα,χωρις απο οτι καταλαβαινω να υπαρχει προοπτικη να μπουν κι αλλα στο προσεχες μελλον.Και πλεον η εικονα στα περισσοτερα sd καναλια τους ειναι επιεικως τραγικη

Πάντως όντως τo Novasports HD είναι σκέτη κοροϊδία.

Το πληρώνουμε για να βλέπουμε 6-7 ώρες την εβδομάδα !!!

Και μόνο ΕΝΑΝ αγώνα πρώτης εθνικής κατηγορίας ανά Σαββατοκύριακο.

Φίλε john44ath,

Αν δεις σε προηγούμενα post μου σε αυτό το thread έχω θέσει εκτενώς το θέμα του mutivision.Και σε δικιά μου επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη της Nova όταν της ανέφερα για multivision υπηρεσία η κοπέλα που μου μίλησε,δεν ήξερε κουβέντα και μου είπε περιμένετε λίγο μάλλον για να ρωτήσει.Ειναι πραγματικά τραγικά πράγματα,όταν είσαι σε ένα πόστο για να λύνεις απορίες φαντάζομαι πως πρώτα θα πρέπει να σε έχουν περάσει και από σχετικά σεμινάριο (και κάθε τόσο να σε ενημερώνουν διαρκώς) ώστε να είσαι γνώστης του θέματος και να ενημερώνεις τον κόσμο σωστά!Απλά παιδιά το κακό είναι πως όλα αυτά δεν απευθύνονται σε πελάτες που ψάχνονται...Η πλειονότητα των ατόμων που έχει ως συνδρομητές η nova και βγάζει το ψωμάκι της είναι άτομα που δεν θα κάτσουν να μπουν σε forum να ενημερωθούν,να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά κλπ, οπότε έχουν πολύ κλασσικά ερωτήματα τα οποία τα καλύπτει το υπάρχων τμήμα εξυπηρέτησης...Και πάλι όμως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!
Αυτό που μου έιχε αναφέρει τελικά είναι πως ακόμα δεν είναι επίσημα γνωστό τίποτα για το θέμα και μάλιστα η κοπέλα μάλλον επηρεασμένη από τον παλιό
PVR ( ο οποίος προφανώς έχει σταματήσει πλέον) πως μπορέι να γίνει μέσω του PVR HD η ανεξάρτητη θέαση αλλά μου είπε επίσης πως υπάρχει περίπτωση ούτε με τον PVR HD να γίνεται ανεξάρτητη θέαση!
Προφανώς η κοπέλα δεν ήξερε για το ενδεχόμενο σύνδεση των δεκτών αλλά είχε στο μυαλό της τον παλιό PVR που είχε 3 δέκτες (1 να γράφει και άλλους 2 για ανεξάρτητη θέαση σε 2 τηλεοράσεις) οπότε με βάση αυτό μου απαντούσε!!Τι να πει κανείς...
Ωστόσο άτομα οπό το forum που έχουν μιλήσει με ταχνικούς από nova λένε πως θα γίνει η υπηρεσία multivision! Κι εγώ σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι γιατί περιμένω να δω τι θα γίνει!

Αν κάποιος από το forum έχει κάποια νεώτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση για το θέμα ας μας ενημερώσει!!

Φιλικά,
Μάνος.

Last edited:

To Μπαγεν - Ρομα στο HD ειναι αισχος ειδικα στα γρηγορα panaρισματα ή ειναι η ιδεα μου?

Υπάρχει τρόπος να καταγγείλουμε το συμβόλαιο και να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω αφού είναι άχρηστο δεν υπάρχει πρόγραμμα.

To Μπαγεν - Ρομα στο HD ειναι αισχος ειδικα στα γρηγορα panaρισματα ή ειναι η ιδεα μου?

Πράγματι στα panαρίσματα υπάρχει πιξέλιασμα .
Σιγά το ...High Definition !

Είχε και το sky τέτοια προβλήματα στις αρχές. Γενικά στις live μεταδώσεις υπάρχει κόσμος που ακόμα και σήμερα κλαίγεται στα forum του sky. Άλλοι κατακρίνουν τα μακρινά πλάνα, άλλοι τη κεντρική κάμερα του γηπέδου, άλλοι στα γρήγορα πλάνα.
Τέτοια προβλήματα με το καιρό διορθώνονται, απλά πάντα γεννιούνται καινούρια, όσο ο κόσμος ανεβάζει και τις απαιτήσεις του.
Μη τρελαίνεστε, πιστεύω πως και η Νοβα θα τα διορθώσει.

Είχε και το sky τέτοια προβλήματα στις αρχές. Γενικά στις live μεταδώσεις υπάρχει κόσμος που ακόμα και σήμερα κλαίγεται στα forum του sky. Άλλοι κατακρίνουν τα μακρινά πλάνα, άλλοι τη κεντρική κάμερα του γηπέδου, άλλοι στα γρήγορα πλάνα.
Τέτοια προβλήματα με το καιρό διορθώνονται, απλά πάντα γεννιούνται καινούρια, όσο ο κόσμος ανεβάζει και τις απαιτήσεις του.

Εσύ πρέπει να είσαι καινούριος συνδρομητής, ε;

Δεν είμαι συνδρομητής της νόβα και δε θα γίνω όσο υπάρχει το sky:) Απλά αν κρίνω από το HD του sky στις αρχές και το HD Που δίνει σήμερα είναι πολύ μεγάλες οι διαφορές και οι βελτιώσεις και παρόλα αυτά τα παράπονα είναι άπειρα. Το θέμα είναι σιγά σιγά να διορθώνονται και θέλω να πιστεύω πως επειδή η νόβα πουλώντας HD εστιάζει στη ποιότητα της εικόνας και μετά στο περιεχόμενο θα υπάρχει και η ανάλογη εξέλιξη/βελτίωση.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Συμφωνώ με τον kover. Από τις ελάχιστες "νηφάλιες" κριτικές του thread.