suzakias
Banned
Απάντηση: NOVA-HD
Αυτα αν ειναι HD καναλια.......εγω θα κατσω να με χ@σει ολο το φορουμ. Μιλαμε αηδια, παπαριες και HD.
Αυτα αν ειναι HD καναλια.......εγω θα κατσω να με χ@σει ολο το φορουμ. Μιλαμε αηδια, παπαριες και HD.
Oχι δεν θα το παρω χαλαρα........καποτε πρεπει να τα λεμε ετσι οπως ειναι. Αφου πληρωνονται πρεπει να δωσουν και την αναλογη ποιοτητα σηματος.
τωρα μιλησα με το τμημα εξυπ.συνδρομητων......και τους ρωτησα ποτε θα βγει ο PVR HD? Μου λεει Οκτωβριο , και οτι δεν ξερει αν θα εχει δυνατοτητα θεασης σε αλλη τηλεοραση του σπιτιου....! δεν θα βγει, του λεω, ταυτοχρονως και η υπηρεσια multivision , για ταυτοχρονη θεαση σε δευτερη tv....?
τι ειναι αυτο το multivision με ρωταει με απορια....?! εξηγηστε μου λιγο τι ειναι αυτο? χαχαχαχα......για τα πανηγυρια παιδια!!........
To καθε...παιδάκι που απαντάει στο τμήμα τεχνικης υποστήριξης ΟΦΕΙΛΕΙ να γνωριζει και να δινει τις απαντησεις που πρέπει σε αυτα που το ρωτάνε.Διαφορετικα να ονομάσει αλλιώς η νοβα τη συγκεκριμένη υπηρεσια αν δεν είναι ικανή να παρεχει τη σωστή τεχνικη υποστήριξη.Και φυσικα δε τα βαζει κανενας με το εκαστοτε παιδακι,αλλα με αυτους που χρυσοπληρωνουμε τοσα χρονια και το βαζουν σε αυτη τη δυσκολη θεση.Αλλα ακόμα και στις 10 FAQ που λες,παρα πολλοι απο αυτους που απαντανε στο τηλεφωνο σου δινουν την αισθηση οτι τους μιλας σε αλλη γλωσσα...Οσο αφορα στο hd,δεν ειναι δυνατον να λειτουργουν μονο 3 καναλια κι αυτα κουτσουρεμενα,χωρις απο οτι καταλαβαινω να υπαρχει προοπτικη να μπουν κι αλλα στο προσεχες μελλον.Και πλεον η εικονα στα περισσοτερα sd καναλια τους ειναι επιεικως τραγικηΓιατί έχεις την απαίτηση το παιδάκι που απαντάει στο τηλεφωνικό κέντρο της Nova να έχει τις δικές σου εξειδικευμένες γνώσεις?
Η δουλειά του/της είναι να απαντάει στις 10 FAQ που είναι τουλάχιστον το 80% των κλήσεων.
To Μπαγεν - Ρομα στο HD ειναι αισχος ειδικα στα γρηγορα panaρισματα ή ειναι η ιδεα μου?
Είχε και το sky τέτοια προβλήματα στις αρχές. Γενικά στις live μεταδώσεις υπάρχει κόσμος που ακόμα και σήμερα κλαίγεται στα forum του sky. Άλλοι κατακρίνουν τα μακρινά πλάνα, άλλοι τη κεντρική κάμερα του γηπέδου, άλλοι στα γρήγορα πλάνα.
Τέτοια προβλήματα με το καιρό διορθώνονται, απλά πάντα γεννιούνται καινούρια, όσο ο κόσμος ανεβάζει και τις απαιτήσεις του.
Μη τρελαίνεστε, πιστεύω πως και η Νοβα θα τα διορθώσει.
Είχε και το sky τέτοια προβλήματα στις αρχές. Γενικά στις live μεταδώσεις υπάρχει κόσμος που ακόμα και σήμερα κλαίγεται στα forum του sky. Άλλοι κατακρίνουν τα μακρινά πλάνα, άλλοι τη κεντρική κάμερα του γηπέδου, άλλοι στα γρήγορα πλάνα.
Τέτοια προβλήματα με το καιρό διορθώνονται, απλά πάντα γεννιούνται καινούρια, όσο ο κόσμος ανεβάζει και τις απαιτήσεις του.
Μη τρελαίνεστε, πιστεύω πως και η Νοβα θα τα διορθώσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.