Ελεύθερο το Eurosport HD στον Hotbird στην 11278 V DVB-S2 (8PSK) 27500 3/4
abc(american broadcasting company/corporation δεν σημαίνει ; )
Καλησπέρα κι από μένα. Για την ώρα έχω nova και το σκέφτομαι για να πάω στο HD. Από αυτά που διαβάζω εδώ φαίνεται πως οι απόψεις διίστανται, αλλά σε φίλους που έχω δει μου φαίνεται ότι τα αξίζει τα λεφτά του.
Εσείς τι μου προτείνετε; Δε νομίζω πως είναι τόσο πολλά τα λεφτά για αρκετά μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα.
πάντως τώρα που έδειχνε το πρόγραμμα για το σαββατοκύριακο πάλι ένα match superleague θα δείξουν σε HD ! Δεν ντρέπονται λίγο διαφήμιζαν 2 το λιγότερο τα 2 γίναν 1 και στο τέλος θα δείχνουν 1 κάθε μήνα.... ρε ουστ και μου θέλουν και 5 euro !
Καλησπέρα κι από μένα. Για την ώρα έχω nova και το σκέφτομαι για να πάω στο HD. Από αυτά που διαβάζω εδώ φαίνεται πως οι απόψεις διίστανται, αλλά σε φίλους που έχω δει μου φαίνεται ότι τα αξίζει τα λεφτά του.
Εσείς τι μου προτείνετε; Δε νομίζω πως είναι τόσο πολλά τα λεφτά για αρκετά μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα.
μια ερωτηση και απο μενα off topic
το περιοδικο nova guide το εχει κανεις;
αξιζει;
Απο την αρχή διαφήμιζαν "τουλάχιστον έναν αγώνα της superleague την εβδομάδα"
Απο την αρχή διαφήμιζαν "τουλάχιστον έναν αγώνα της superleague την εβδομάδα"
Και παλι σε αλλο σημειο του σαειτ, δηλαδη σε τριτο σημειο,
"Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες από την Premier League, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα."
Που το ειδες το ενα αγωνα????? Για κοιτα εδω, απο το σαειτ της νοβα, η false διαφημιση της νοβα."
Ορίστε που το είδα:
http://www.nova.gr/el-gr/i-etaireia/deltia-typoy/1525-.cmt
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.