HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Ελεύθερο το Eurosport HD στον Hotbird στην 11278 V DVB-S2 (8PSK) 27500 3/4

Είναι ανοικτό από το Σάββατο...Είδαμε τους ημιτελικούς του US Open και θα βλέπαμε και τον τελικό χτες αλλά μας τα χάλασε η βροχή.....Η εικόνα απλά καταπληκτική....

ABC καναλι υπαρχει στην Αυστραλια. Δεν ξερω ομως πιο ABC ηταν στο παιχνιδι.
Οσο για το παιχνιδι της αεκ, δεν το εδειξε σε ΗD γιατι η νοβα λεει για μονο ενα παιχνιδι την εβδομαδα σε ΗD και εδειξε του παο. Μας ειχαν υποσχεθει για δυο σουπερλιγκ αγωνες καθε εβδομαδα ενω τωρα το γυρισαν στο ενα. Γιατι το εκαναν αυτο? That's false advertising.

Και γιατι το ΗD καναλι κλεινει και δεν δειχνει τα παιχνιδια replay σε ΗD ????

Last edited:

Όντως παιδιά η εικόνα της ΑΕΚ το Σάββατο ήταν απαράμιλλης ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ακόμη και για τα δεδομένα της κυρίας. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το χάλι. Το τι πιξελάρισμα έπαιζε δεν μπορώ καν να σχολιάσω. Αρχίζω και υποψιάζομαι ότι κάποια πράγματα γίνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ ενόψει HD....Εν πάση περιπτώσει δικαίωμά μας είναι αν θα πάμε στο (αμφιλεγόμενης ποιότητας HD) ή όχι, όχι και να μας υποχρεώσει με το στανιό, επειδή θα βγάλουμε τα μάτια μας στο SD...

Καλησπέρα κι από μένα. Για την ώρα έχω nova και το σκέφτομαι για να πάω στο HD. Από αυτά που διαβάζω εδώ φαίνεται πως οι απόψεις διίστανται, αλλά σε φίλους που έχω δει μου φαίνεται ότι τα αξίζει τα λεφτά του.

Εσείς τι μου προτείνετε; Δε νομίζω πως είναι τόσο πολλά τα λεφτά για αρκετά μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα.

Καλησπέρα κι από μένα. Για την ώρα έχω nova και το σκέφτομαι για να πάω στο HD. Από αυτά που διαβάζω εδώ φαίνεται πως οι απόψεις διίστανται, αλλά σε φίλους που έχω δει μου φαίνεται ότι τα αξίζει τα λεφτά του.

Εσείς τι μου προτείνετε; Δε νομίζω πως είναι τόσο πολλά τα λεφτά για αρκετά μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα.

Καλημερα.Το θεμα των χρηματων ειναι καθαρα υποκειμενικο κ αφορα την τσεπη του καθενος, οποτε σταθμιζεις τισ αναγκες σου κ προχωρας.Αν εχεις μεγαλη lcd τηλεοραση κ δεν εχεις ξαναδει ποτε δορυφορικες εκπομπες απο συγχρονο δεκτη με hdmi συνδεση κ φυσικα αλλα hd καναλια, πιστεψε με θα το ευχαριστηθεις.Κατα κοινη παραδοχη εδω μεσα, ο δεκτης παιζει πολυ καλα κ τα sd καναλια της nova.Το κακο τουλαχιστον για μενα ειναι πως οι ελληνικες μεταδοσεις ειναι παρα πολυ λιγες.Επισης κ κατι ακομα προς αναλυση κ με τα υπολοιποα παιδια του φορουμ μια κ ειχα μερες να μπω, ειναι η εικονα του novacinema hd.Δεν ειναι κατι ιδαιτερο κ αν εχεις σκοπο να βλεπεις ταινιες καλο ειναι να το λαβεις υποψη σου.Αληθεια παιδια επιβεβαιωθηκε αυτο που πιστευα απο την πρωτη μερα που ειχα πρωτοπαιξει blu ray.Οι ταινιες που αναγκαστικα ειναι upscaled εχουν αμελητεα διαφορα απο τα απλα dvd κ η δαφορα με τις native hd μεταδοσεις, ειναι χαωδης.Δεν θα ξεχασω ποτε το πρωτο τρισαθλιο blu ray που ειδα το οποιο ηταν το 300 κ ηταν χειροτετο ακομα κ απο το "μαυρο " dvd" (που λεει ο λογος).

πάντως τώρα που έδειχνε το πρόγραμμα για το σαββατοκύριακο πάλι ένα match superleague θα δείξουν σε HD ! Δεν ντρέπονται λίγο διαφήμιζαν 2 το λιγότερο τα 2 γίναν 1 και στο τέλος θα δείχνουν 1 κάθε μήνα.... ρε ουστ και μου θέλουν και 5 euro !

Απάντηση: Re: NOVA-HD

πάντως τώρα που έδειχνε το πρόγραμμα για το σαββατοκύριακο πάλι ένα match superleague θα δείξουν σε HD ! Δεν ντρέπονται λίγο διαφήμιζαν 2 το λιγότερο τα 2 γίναν 1 και στο τέλος θα δείχνουν 1 κάθε μήνα.... ρε ουστ και μου θέλουν και 5 euro !

Απο την αρχή διαφήμιζαν "τουλάχιστον έναν αγώνα της superleague την εβδομάδα"

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην κοινότητά μας.
Να κάνεις ότι σου λένε τα μάτια σου. Αν η εικόνα σου αρέσει προχώρα άφοβα και μην ακούς εμάς που γκρινιάζουμε συνεχώς ;)

μια ερωτηση και απο μενα off topic
το περιοδικο nova guide το εχει κανεις;
αξιζει;

μια ερωτηση και απο μενα off topic
το περιοδικο nova guide το εχει κανεις;
αξιζει;

Έχει το πρόγραμμα του μήνα τυπωμένο και παρουσιάζει τις νέες ταινίες που θα παιχτούν. Αν σε ενδιαφέρουν οι ταινίες και το novacinema, είναι αρκετά πρακτικό. Για αθλητικές μεταδόσεις όμως είναι άχρηστο, αφού εκεί το πρόγραμμα είναι τελείως ρευστό.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Που το ειδες το ενα αγωνα????? Για κοιτα εδω, απο το σαειτ της νοβα, η false διαφημιση της νοβα.

"Ημερομηνία έναρξης: 25 Αυγούστου (Θέση 300)
Το κανάλι θα μεταδίδει επιλεγμένους ευρωπαϊκούς αγώνες και αθλητικά γεγονότα των καναλιών novasports σε HD: Superleague: 2 αγώνες κάθε αγωνιστική
Αποκλειστικοί αγώνες σε HD από το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League και το Γαλλικό Championnat.
Επίσης στο novasports HD: NBA, Α1 Βόλεϊ Ανδρών, FIA GT1."

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

novazo.jpg

Το Σαββατοκύριακο θα δείξει Πανσεραικός-ΟΣΦΠ σε HD ενώ την ΑΕΚ με Αστέρα στο ΟΑΚΑ πάλι π@π@ριες στο SD θα την δείξει!!! Ντροπή τους!!!!

Και παλι σε αλλο σημειο του σαειτ, δηλαδη σε τριτο σημειο,

"Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες από την Premier League, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα."

Και παλι σε αλλο σημειο του σαειτ, δηλαδη σε τριτο σημειο,

"Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες από την Premier League, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα."

Χμ http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1339253&postcount=2901

Όταν λέω εγώ απατεώνες, κάτι ξέρω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Respect Theox.:2thumb22sup:

Να τα μας! Κι ομως ο Τheox εχει δικιο.

"• Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Champions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα."

Καλα θα μας τρελανουν?? Ειδαμε σε τρια σημεια του σαειτ της νοβα για δυο παιχνιδια, και εδω στο αλλο σημειο για εναν αγωνα. WTF is going on???