HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Πάντως καλό είναι να γίνει σαφές πότε μιλάμε για το HD και πότε για το SD.
Μπορεί να μπερδευτεί κανείς...

Απάντηση: NOVA-HD

Σε τακτά χρονικά διαστήματα ο αγώνας της ΑΕΚ έκανε κοψήματα και μετά υπήρχε εμφανής πτώση ποιότητας. Σε έλεγχο μέσω bitrate, ο μέσος όρος πριν τα κοψήματα ήταν 4500 και μετά 3000.

3k σε Mpeg 2 sd είναι απλά τραγικό....αλλά τι να κάνουμε;Οικονομία...θέλαμε και HD...χαχαχα

Καποια στιγμη εβαλα το NS3 και τρομαξα με την χαλια ποιοτητα εικονας που αντικρυσαν τα ματακια μου ..

Κανονικα πρεπει να τους σπαμε και λιγο τα @@ στο τηλεφωνικο κεντρο .

Τραγικη η εικονα στο ματς της αεκ σημερα!Κι οχι μονο αυτο,αλλα μολις εβρεξε λιγο κοπηκε το σημα!Ελεος @!#@ω την νοβα!

Κι εγω με τα SD παιχνιδια, τα βρηκα πολυ χαλια σημερα. Λες και πηγαμε πισω δυο χρονια και βαλε. Απο τοτε ειχα να δω τοση ασχημη εικονα στο ποδοσφαιρο. Τα HD ηταν αψογα.

Απάντηση: NOVA-HD

Σε τακτά χρονικά διαστήματα ο αγώνας της ΑΕΚ έκανε κοψήματα και μετά υπήρχε εμφανής πτώση ποιότητας. Σε έλεγχο μέσω bitrate, ο μέσος όρος πριν τα κοψήματα ήταν 4500 και μετά 3000.

Ναι είναι αλήθεια το παρατήρησα και εγώ...ενώ έδιχνε καλά ξαφνικά έπεσε ελαφρώς η ποιότητα της εικόνας,ξαναήρθε κάποια στιγμή στα καλά του αλλά για λίγο. Παρόλ'αυτά ήταν μικρή η διαφορά και δεν ενοχλήθηκα τόσο.Καλό θα ήταν όμως να μην ξαναεπαναληφθεί...

Χθες με τη μεγάλη βροχή έπεσε για λίγο η nova, όχι όμως και ότι όποτε βρέχει την ξεχνάς... 1-2 φορες το χρόνο για μερικά δευτερόλεπτα δεν είναι και καταστροφή.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Χθες με τη μεγάλη βροχή έπεσε για λίγο η nova, όχι όμως και ότι όποτε βρέχει την ξεχνάς... 1-2 φορες το χρόνο για μερικά δευτερόλεπτα δεν είναι και καταστροφή.

Καταστροφή δεν είναι, απαράδεκτο είναι. Το να μην έχεις πομπούς και κεραίες ικανές να στέλνουν το σήμα μέσα από μια μπόρα είναι απλά απαράδεκτο.

Επειδή από τι κατάλαβα το διαβάζουν αυτά που γράφουμε εκεί στην nova έχω μια απορία. Γιατί την ΑΕκ την δειξαν στο nova sports 2 και όχι HD. Ήταν ποιο ενδιαφέρον το ρωσικό πρωτάθλημα; Το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και Πανσερραϊκου δεν ήταν τόσο ενδιαφέρον και μάλλον τα έσοδα από τους αεκτζηδες δεν φτάνουν για το ενοίκιο του HD Van. Δηλαδή συνδρομητές 2 ταχυτήτων.

Και ένα τελευταίο κανονικό προγράμματα θα ξεκινηση στο Nova sports HD η όλοι την χρόνια θα παει έτσι ;

Ήθελαν και 8 κανάλια novasport....3 να είχε της προκοπής με σωστά bitrate και να μπορούσε να τα δώσει και σε HD....αλλά δεν τους κόβει.

Γιατί δεν το έδειξαν σε HD το παιχνίδι της ΑΕΚ δεν ξέρω, αυτό που είδα όμως έξω από το γήπεδο ήταν η νταλίκα του abc hd (αυστραλία) το οποίο έδειξε κανονικά το παιχνίδι για τους συνδρομητές της επίγειας ψηφιακής στην Αυστραλία..

Γιατί δεν το έδειξαν σε HD το παιχνίδι της ΑΕΚ δεν ξέρω, αυτό που είδα όμως έξω από το γήπεδο ήταν η νταλίκα του abc hd (αυστραλία) το οποίο έδειξε κανονικά το παιχνίδι για τους συνδρομητές της επίγειας ψηφιακής στην Αυστραλία..

abc(american broadcasting company/corporation δεν σημαίνει ; )