Στον Hellas Sat; Γιατί εδώ δεν τα έχει ακόμα: http://gr.kingofsat.net/sat-hellas2.php
κατεβαζει ετ1 νετ σκαι πρισμα+ eurosport κτλ... αλλα δεν εχουν εικονα.
Να ρωτήσω κάτι? Έχει πέσει η NOVA ή είναι ιδέα μου? Μου βγάζει το μήνυμα "σήματος". Ρίχνει καρεκλοπόδαρα στην Αθήνα ή τι συμβαίνει?
Μου θυμιάζει της αρχές της novas που ήτανε σε ένα δορυφόρο που δεν ήταν σταθερός. Αντε παλι απο την αρχή μετά από τόσα χρονιά.
Ακριβώς Φίλιππε τότε ήταν αρχή της nova τώρα είναι αρχή του HD. Πάντα η nova στην αρχή έχει ένα πρόβλημα.Αυτό ήταν πριν πολλάαααα πολλάααα χρόνια, στις 21.6Ε σε αποκλίνοντα δορυφόρο !!!
Ημουν στην Αγγλία τότε και τον "κυνηγούσα" ανα 2ωρο γιατί το κινητό μου πιάτο είχε μοτέρ μόνο σε ένα άξονα :smile:
Αληθεύει ότι μη ενεργοποιημένη νέα κάρτα της νόβα μπορεί να ενεργοποιηθεί και να παντρευτεί κιόλας όμως) αντί με τον παταταpace με δέκτη edision (argus mini & vip) ;
Ειμαι φανατικος οπαδος του nba και παρακολουθω τους αγωνες που μεταδιδει το ns.Ομως ενω το πρωτο παιχνιδι μεταδοθηκε σε hd και 16/9 απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα μεταδοθηκαν σε 4/3.Με δεδομενο οτι το προγραμμα των ns μεταδιδεται σχεδον εξ ολοκληρου σε 16/9 γνωριζει καποιος τον λογο για τον οποιο γινεται ετσι η μεταδοση τους?(Για hd ουτε λογος...)
Γιατι δεν τους κανεις κανενα τηλ.?
εμενα μου ειπε τεχνικος με καταστημα οτι μπορει να ξεπαντρεψει και να ξαναπαντρεψει υποχρεωτικο σε εναν edision.
Το γνωστό πρόβλημα του uplink πάλι και σήμερα με τη βροχούλα...
Kαι τι θα κερδισεις με αυτο?
Οχι οτι γινεται βεβαια (+ οτι παραβιαζεις την συμβαση που εχεις υπογραψει) αλλα λεμε τωρα.
Για το PVR και το "ενα κουτι λιγοτερο" εχεις δικιο , για το καλυτερη εικονα αμφιβάλλω παρα πολυ.
Πρακτικα το βλεπω αδυνατο ομως.
ΥΓ. Καποιος που εχει NOVA για ποιον λογο να θελει να πιανει DIGEA? Aφου τα καναλια ειναι ηδη στο πακετο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.