HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Για όσους πιθανόν δεν το είδαν/άκουσαν, το Sky 3D Germany εκπέμπει ελεύθερα στον Astra 19,2Ε στα 12382.50MHz, pol.H SR:27500 FEC:9/10 SID:117 PID:255.

Αυτό δείχνει και τη διαφορετική νοοτροπία. Εισάγεις νέα τεχνολογία; Διαφήμησέ την για λίγο καιρό ελεύθερα και μετά αφού έχεις το υλικό βάλε συνδρομή.

εγω οταν επικοινωνησα μαζι τους για τον νεο δεκτη hd 865 τους εθεσα το εξης θεμα:

οταν θα προβω στην αντικατασταση του PVR 3001 αν ειναι δυνατον να μου ενεργοποιησουν ολες τις λειτουργιες που υποστηριζει ο δεκτης ετσι ωστε να τις χρησιμοποιω για ελευθερα καναλια (οχι καναλια της nova)... π.χ να μπορω να εχω την δυνατοτητα θεασης δυο ελευθερων καναλιων σε 2 τηλεορασεις και να κανω εγγραφη.

Το θεωρω σωστο οτι πρεπει να γινει κατι τετοιο γιατι εγω τον δεκτη τον αγορασα. εφοσον μετα την αντικατασταση του 3001 με τον 865 δεν θα μπορω πια με κανενα τροπο να χρησιμοποιησω τον δεκτη 3001 για nova αφου η καρτα μου παντρευεται με τον δεκτη 865...

ΓΙΑΤΙ αφου η nova κυριολεκτικα μου τον αχρηστευει για τις δικες της υπηρεσιες δεν μου δινει ολες τις δυνατοτητες του δεκτη 3001 να τις χρημοποιησει ο καθενας οπως θελει;;;

Για να μην μακρυγορω τελος μου ειπαν οτι αν ειχαν ενα τετοιο αιτημα απο πολους κατοχους pvr 3001 θα μπορουσαν να προβουν σε κατι τετοιο...

Μηπως πρεπει να το ζητησουμε οσοι εχουμε δεκτη pvr 3001 και αν δεν το κανουν να μην προβουμε σε αναβαθμιση - αντικατασταση;;;

ειλικρινα, θα ηθελα την γνωμη σας επι του θεματος

Οι απατεώνες της forthnet !!! Εάν κοιτάξει κανείς το con-x tv να δει τι ποιότητα ταινιών προσφέρουν θα διαπιστώσει με μια ματιά ότι οι του ΟΤΕ (το πάγιο και μόνο που έχουν ακόμη με κάνει να μην τους πλισιάζω) απέχουν από την nova (όπως η μερα με την νύχτα)!!! Καλά άσε που στο internet δεν πιάνουν μια δεκάρα οι της forthnet!!!!

Last edited:

Το bitrate είναι μικρότερο(περί τα 4 mbps)...αλλά το εκμεταλεύονται καλύτερα(mpeg4).

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά το novacinema hd εκπέμπει χωρίς διακοπή (με τη γνωστή κάρτα για την επόμενη ταινία).
την ώρα που έχει διαφημίσεις ή άλλα τρέιλερ ταινιών και προγραμμάτων αναμεταδίδει κανονικά το πρόγραμμα του novacinema 1 αλλάζοντας και το σηματάκι του επάνω.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά το novacinema hd εκπέμπει χωρίς διακοπή (με τη γνωστή κάρτα για την επόμενη ταινία).
την ώρα που έχει διαφημίσεις ή άλλα τρέιλερ ταινιών και προγραμμάτων αναμεταδίδει κανονικά το πρόγραμμα του novacinema 1 αλλάζοντας και το σηματάκι του επάνω.
Εντάξει τότε!\:ernaehrung004:

Μία χαζή ερώτηση παιδιά. Στa HD της NOVA, έχουμε 5.1 ήχο. Στα υπόλοιπα (Novacinema2/3, Novasports2/3, MEGA, STAR κλπ, οι ταινίες/ αγώνες είναι σε στέρεο?

ετοιμαζονται δυο νεα καναλια hd για την nova
το πρωτο ειναι το nat.geographic hd το οποιο σιγουρα θα εχετε δει στη συχνοτητα των ηδη hd καναλιων
το αλλο ειναι το nat.geographic wild hd το οποιο εκεμπει ηδη απο το cyfra+ και εχει multilag με αγγλικα κτλ αλλα και ελληνικους υποτιτλους!στο τελος τους λενε editing multichoice hellas

Η αναβάθμιση που έβγαλε η nova δεν είδα να διορθώνει εμφανώς κάτι.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Εγώ από την 2 που ήταν δεύτερη εκδοσή πήγα στην 5 κατευθείαν και είδα πολλές διάφορες δεν της αναφέρω γιατί επειδή της είδα τώρα μπορεί να ήταν από της προηγούμενες αναβαθμίσεις. Πάντως ένα ενοχλητικό που είδα είναι ενώ πριν όταν ανοιγα την tv αμέσως έδειχνε εικόνα ο δεκτής τώρα περιμένει λίγο, βγάζει η tv ένα αναζήτηση σήματος και μετά ανοίγει. Το έχω συνδεμενο με HDMI

Έχετε δίκιο για τις αλλαγές.Εγώ είδα 4 hd κανάλια εκτός από τα 2 nat.geographic hd και nat.geographic wild hd και discovery hd Canal + Film HD.

Έχετε δίκιο για τις αλλαγές.Εγώ είδα 4 hd κανάλια εκτός από τα 2 nat.geographic hd και nat.geographic wild hd και discovery hd Canal + Film HD.

της ΝΟΒΑ? αυτα του cyfra+ δεν ειναι?