ΥΓ: δεν έχω πρόβλημα με σένα mouratos, με το άτομο mouratos. Όμως όταν διαγράφεται ένα μήνυμά μου χωρίς λόγο και χωρίς εξήγηση, αποτελεί casus belli και τότε επιτίθεμαι, όχι σε σένα σαν άτομο αλλά στην ιδιότητά σου. Αν λοιπόν πρόκειται και στο μέλλον να διαγραφεί κάποιο post μου στα καλά καθούμενα, ενημέρωσέ με να σταματήσω να γράφω. Δεν υπάρχει λόγος.
και σε ποιο θα μας κάνεις το τραπέζι???? :ernaehrung004: :2thumb22sup:ποιος κτικάδος....έχει ανοίξει εστιατόριο φοβερό στο νησί...
ταβέρνα(nova) εστιατόριο(sky uk)
Ισως κανεις λαθος, υπαρχει και μια καθαρη συχνοτητα με 5 HD καναλια του dolce καθως και αλλη μια με 6 HD καναλια του bulsatcom και επειδη ο ΟΤΕ ειναι ο κυριως μετοχος και των δυο δεν αποκλειεται να εχουμε στο πακετο τα ιδια καναλια με διπλους υποτιτλους και η καθε εθνικοτητα θα επιλεγει τους δικους της
Φίλιππε, και οι άλλοι
Μετά τα χτεσινά μηνύματα είπα να επικοινωνήσω και με την ίδια τη NOVA για να δω τί τέλος πάντων θα μου πουν κι αυτοί.
Λοιπόν, προς ενημέρωση πάντων, τα πράγματα έχουν ως εξής:
1) Το πάντρεμα κάρτας -αποκωδικοποιητή ισχύει 100% ΜΟΝΟ για τους δέκτες νέας "εσοδείας", δηλ. τους Panasat IRD 1110 (και ίσως κάποιο άλλο ή άλλα μοντέλα) και ΜΟΝΟ για τους νέους συνδρομητές, που έτσι κι αλλιώς παίρνουν κάρτα και αποκωδικοποιητή σαν πακέτο
2) Το πάντρεμα είναι λειτουργία που σχετίζεται με τον δέκτη, όχι με την κάρτα. Δηλαδή, στο συνδρομητή που παίρνει το πακέτο χορηγείται και ένας κλειδάριθμος, ο οποίος "παντρεύει" τη συγκεκριμένη κάρτα με τον συγκεκριμένο δέκτη, κι αυτό γίνεται μέσω του δέκτη.
3) Οι παλαιότεροι συνδρομητές, έστω κι αν έχουν νέου τύπου κάρτα (τύπου KAPPA), αλλά παλαιού τύπου δέκτη (π.χ. Panasat 720i) δεν έχουν λάβει κλειδάριθμο, άρα δεν τίθεται ζήτημα "παντρέματος" κάρτας και αποκωδικοποιητή. Με αυτή τη λογική η κάρτα μπορεί να δουλέψει σε οποιονδήποτε δέκτη ου εμπορίου, αρκεί αυτός φυσικά να είναι συμβατός με irdeto 2 και ότι άλλο σχετικό υπάρχει στην κωδικοποιημένη μετάδοση του σήματος της NOVA.
Αυτά μου είπαν χθες μετά από επίμονη συζήτηση που είχα με το τεχνικό τμήμα της Multichoice και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου με άλλο δέκτη του εμπορίου, αρκεί αυτός να πληροί τις προϋποθέσεις που είπα πιο πάνω.
Αυτά προς ενημέρωσή σας.
Υ.Γ.:
Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχω κάπου συμβόλαιο με τη NOVA, που να μου λέει πως είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ την κάρτα τους αποκλειστικά με τον δικό τους εξοπλισμό. Τουλάχιστον, τότε που έκανα το συμβόλαιο μαζί τους δεν υπήρχε τέτοιος όρος.
Καλημέρα
-
O Νakata σωστά εγραψε οτι υπάρχει συνεργασία και επιβεβαιωνετα και για το bulsat και για το dolce .Εξάλλου από το δελτίο του ΟΤΕ που ακολουθεί επιβεβαιώνεται . Και στα στοιχεια του ΟΤΕ πχ ισολογισμοί κτλ αναφέρονται οι υπηρεσίες και τα κερδη από τις 2 πλατφόρμες .
Αθήνα, 3 Αυγούστου 2009 – Υπεγράφη στις 31/07/2009, μεταξύ της Hellas Sat -μέλους του Ομίλου ΟΤΕ- και του Ελληνικού Δημοσίου, η σύμβαση παραχώρησης για υπηρεσίες συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης, από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Η σύμβαση αυτή για παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης, η οποία αποτελεί τη δεύτερη στην ελληνική αγορά μετά από 10 χρόνια, αποτελεί «σταθμό» για τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.
Με την άδεια αυτή, o Όμιλος ΟΤΕ αποκτά το δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στον Έλληνα καταναλωτή.
Ας σημειωθεί ότι ο Όμιλος ΟΤΕ διαθέτει ήδη παρουσία στην ρουμανική αγορά δορυφορικής ψηφιακής τηλεόρασης με την υπηρεσία «Dolce», που προσφέρει η Romtelecom, θυγατρική του ΟΤΕ, μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2. Ο αριθμός των συνδρομητών της υπηρεσίας «Dolce» -που μεταδίδεται σε ολόκληρη τη Ρουμανία- έφτασε σε σχεδόν 750.000 το Α’ τρίμηνο 2009.
Αντίστοιχη συνεργασία έχει η Hellas Sat και με την επιτυχημένη βουλγαρική δορυφορική πλατφόρμα Bulsatcom για τη μετάδοση των τηλεοπτικών της καναλιών, συμπεριλαμβανομένου τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (HDTV).
Σήμερα, περίπου 2.500.000 νοικοκυριά από Μέση Ανατολή και Ευρώπη λαμβάνουν υπηρεσίες δορυφορικής τηλεόρασης μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2.
Η μόνη σχέση του Bulsatcom με τον ΟΤΕ είναι ότι το Bulsatcom εκπέμπει από τον Hellassat, όπως άλλωστε φαίνεται από τα παραπάνω σε bold. Μη γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Το bulsatcom δεν είναι στον όμιλο ΟΤΕ ούτε έχει συνεργασία με τον ΟΤΕ σε θέματα περιεχομένου.
Ισως κανεις λαθος, υπαρχει και μια καθαρη συχνοτητα με 5 HD καναλια του dolce καθως και αλλη μια με 6 HD καναλια του bulsatcom και επειδη ο ΟΤΕ ειναι ο κυριως μετοχος και των δυο δεν αποκλειεται να εχουμε στο πακετο τα ιδια καναλια με διπλους υποτιτλους και η καθε εθνικοτητα θα επιλεγει τους δικους της
O Hellasat συμφωνα με τη μετοχική συνθεση ανήκει στον ΟΤΕ και παρεχει υπηρεσίες τόσο στην Dolce όσο και στο Bulsatcom :smash:
O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοινώνει ότι στις 31/07/2009 υπεγράφη μεταξύ της Hellas Sat -μέλους του Ομίλου ΟΤΕ- και του Ελληνικού Δημοσίου, σύμβαση παραχώρησης για υπηρεσίες συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης
Εχετε δικιο και οι δυο.
Απλως ο ενας αναφερεται στον παροχο του δορυφορικου σηματος ενω ο αλλος στην υπηρεσια συνολικα.
Σε ολες τις περιπτωσεις δορυφορικος παροχος ειναι η θυγατρικη του ΟΤΕ HellaSat.
Ομως υπευθυνη για το περιεχομενο του DOLCE ειναι η romtelecom οπου δουλεια της ειναι να βρει το περιεχομενο και τους συνδρομητες.
Αναλογα πραγματα κανει και Η bulsat.
Απλως η romtelecom ανηκει στον ΟΤΕ ενω η bullsat οχι.
Σιγουρα οι ενδοομιλικες συμφωνιες ειναι συχνα ευκολοτερες, αλλα απο την αλλη ο κοινος διαχειριστης του δορυφορου (hellasat) μπορει ευκολα να κανει τα "προξενια" στους δυο πελατες του ωστε να μοιραστουν καποια stream.
(η μαγικη λεξη λεγεται μειωση κοστους για τους πελατες και εξοικονομηση πορων για τη hellasat (αρα δυνατοτητα καλυτερης εκμεταλλευσης του δορυφορου). Και οταν η κατασταση ειναι win-win τοτε τα πραγματα ειναι ευκολα.)
παιδια τελικα ενδεχεται να δουμε hd τουλαχιστον αυτα που ερχονται ετοιμα οπως η premiership
Off topic Ειμαι 100% σιγουρος οτι περιτριγυριζόμαστε από ανθρωπους της Irdeto/Nova/OTE.....:SFGSFGSF:
Off topic Ειμαι 100% σιγουρος οτι περιτριγυριζόμαστε από ανθρωπους της Irdeto/Nova/OTE.....:SFGSFGSF:
Σώπα καλέ !!!!!!!!!!
Άργησες λίγο αλλά το πήρες χαμπάρι εεε ????:bebored:
Καλοδεχούμενοι είναι μπας και καταφέρουν να αφουγκραστούν κάποια πράγματα....
εννοω αν τελικα απο την νεα ποδοσφαιρικη σεζον δουμε το αγγλικο σε hd απο νοβα αφου θα μπορουσε ευκολα να το κανει αφου το hd του ερχεται ετοιμο απο το sky digitalΤι εννοείς ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.