HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Το Alter στον ΟΤΕ έχει χειρότερη εικόνα απ' ότι το Alter στη Nova. Είναι εμφανέστατο. Θα με αναγκάσετε να ανεβάσω mpeg recordings από τα δύο κανάλια ταυτόχρονα!

Όταν θα είναι καλύτερο του ΟΤΕ, θα είμαι πρώτος που θα το πω. Τώρα δεν είναι. Και δε μπορεί να είναι με 2Mbit ανά κανάλι. Ποτέ όμως.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Το Alter στον ΟΤΕ έχει χειρότερη εικόνα απ' ότι το Alter στη Nova. Είναι εμφανέστατο. Θα με αναγκάσετε να ανεβάσω mpeg recordings από τα δύο κανάλια ταυτόχρονα!

Όταν θα είναι καλύτερο του ΟΤΕ, θα είμαι πρώτος που θα το πω. Τώρα δεν είναι. Και δε μπορεί να είναι με 2Mbit ανά κανάλι. Ποτέ όμως.[/QUOTE]

Θα ανεβάσω και εγώ από την iptv,και το βράδυ από τις δοκιμές να τα συγκρίνουμε,πάντα για το Alter μιλάμε ε;

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Θα ανεβάσω και εγώ από την iptv,και το βράδυ από τις δοκιμές να τα συγκρίνουμε,πάντα για το Alter μιλάμε ε;

Όχι, μιλάμε για Foxlife, FX και ALTER. Ειδικά σε πρόγραμμα με έντονη κίνηση και υπότιτλους. Το να μου συγκρίνεις εικόνα από στατικό περιεχόμενο (πχ studio ειδήσεων) δε λέει τίποτα. Η απαίτηση για bitrate είναι όταν υπάρχει κίνηση.

Απάντηση: NOVA-HD

Η iptv έχει διπλό περίπου bitrate,λογίκα θα έχει και καλύτερη εικόνα...

Σας βάρεσε η ζέστη ?????

Πάμε για μπανάκι να ηρεμήσουμε.....

Απάντηση: NOVA-HD

Αντώνη έγινε μια μικροπαρεξήγηση αλλά εντάξει,μόνο ότι δημιουργήσαμε δουλειά για τον Φίλιππο....

Εμένα δε με ενόχλησε οτι θα σβήσω 10-20 μηνύματα ...
Το ότι ξαφνικά σας χτύπησε η ζέστη και το κάνατε εδώ μέσα καφενείο, αυτό με ενόχλησε !

Δεν είναι συμπεριφορές αυτές που αρμόζουν σε σοβαρούς ανθρώπους. Για καφενείο της χειρίστης ποιότητας ίσως...

Περί του θέματος τώρα, ΕΙΝΑΙ παράνομη η εκπομπή πορνογραφικού υλικού πρίν τα μεσάνυχτα, είτε είναι δοκιμαστική η εκπομπή είτε όχι, είτε έχει το μεγάλο κόκκινο Χ είτε όχι....

Αλλά εσείς ξεφύγατε εντελώς.
Αν ξαναγίνει θα ληφθούν μέτρα. Πιστεύω οτι είστε όλοι σας έξυπνοι άνθρωποι οπότε αρκεί το να το πώ μια φορά μόνο και να γίνω κατανοητός....

Φιλικά,

Φίλιππος

Εμένα δε με ενόχλησε οτι θα σβήσω 10-20 μηνύματα ...
Το ότι ξαφνικά σας χτύπησε η ζέστη και το κάνατε εδώ μέσα καφενείο, αυτό με ενόχλησε !

Δεν είναι συμπεριφορές αυτές που αρμόζουν σε σοβαρούς ανθρώπους. Για καφενείο της χειρίστης ποιότητας ίσως...

Περί του θέματος τώρα, ΕΙΝΑΙ παράνομη η εκπομπή πορνογραφικού υλικού πρίν τα μεσάνυχτα, είτε είναι δοκιμαστική η εκπομπή είτε όχι, είτε έχει το μεγάλο κόκκινο Χ είτε όχι....

Αλλά εσείς ξεφύγατε εντελώς.
Αν ξαναγίνει θα ληφθούν μέτρα. Πιστεύω οτι είστε όλοι σας έξυπνοι άνθρωποι οπότε αρκεί το να το πώ μια φορά μόνο και να γίνω κατανοητός....

Φιλικά,

Φίλιππος

Το θέμα είναι ότι ξεκαθάρισε το τοπίο και αποφεύχθηκαν τυχόν παρεξηγήσεις.

Γνωρίζει κάποιος αν ο δέκτης pace που θα δώσει η nova θα έχει δυνατότητα για σύνδεση με dvd recorder ώστε να μπορούμε να κάνουμε εγγραφές ?

αφου οι Dream παιζουν παντρεμενες καρτες
τι τρελαίνεστε?

βεβαια μετα περιοριζεσε στον Dream
αλλα απο τον δικο τους καλυτερος θα ειναι

και γω ειμαι παλιος συνδρομητης του full πακετου πολλα χρονια
και περιμενω να δω τι θα γινει με το HD

κανα Discovery HD θα δωσουν?
καλη και η μπαλα
αλλα τα HD documanters, φαινονται πολυ ποιο κορυφαια απο το ποδοσφαιρο :)

και εγώ το ζώον γιατί δεν πήγα ως νέος συνδρομητής να πάρω και το πιατάκι και τον δέκτη τους τζάμπα;

Αχ είδες η αμάθεια;

νατος....
κι`εγω για δεν το ξερω..?
εισαι σιγουρος?

οχι, δεν το εχω δοκιμασει
και σορρυ που το γραψα με τοση βεβαιωτητα

αλλα εδω παιζει η Sky UK HD η παντρεμενη
(εχω τετια οποτε ειμαι σιγουρος)

δεν θα παιζει η Nova?
τοσο μαγκες εχουν γινει?

οχι, δεν το εχω δοκιμασει
και σορρυ που το γραψα με τοση βεβαιωτητα

αλλα εδω παιζει η Sky UK HD η παντρεμενη
(εχω τετια οποτε ειμαι σιγουρος)

δεν θα παιζει η Nova?
τοσο μαγκες εχουν γινει?

βρε ουτε εγω ειμαι ειδικος στο αθλημα,αλλα πρωτη φορα απο εσενα το "ακουω"..

οι Dream γενικα παιζουν παντρεμενες καρτες
αυτο ειναι σιγουρο

τωρα ισως να παραειμαι αισιοδοξος για την Nova
αυτοι που εχουν δοκιμασει ας μας πουν για σιγουρα
να μην το παιζω ραδιο αρβυλα

για το Nova HD εχουμε κανα insider νεο
για τιμες?
ή νωρις ειναι ακομη?

οι Dream γενικα παιζουν παντρεμενες καρτες
αυτο ειναι σιγουρο

τωρα ισως να παραειμαι αισιοδοξος για την Nova
αυτοι που εχουν δοκιμασει ας μας πουν για σιγουρα
να μην το παιζω ραδιο αρβυλα

για το Nova HD εχουμε κανα insider νεο
για τιμες?
ή νωρις ειναι ακομη?

Παίζει υπό ορισμένες συνθήκες,δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτές στο φόρουμ μιας και απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες.

Παντως το Discovery HD ήταν στον αρχικό σχεδιασμό το 4ο κανάλι HD που θα έδιναν απο την αρχή (απο άλλη συχνότητα στις 13Ε με προσθήκη προαιρετικού ελληνικού υποτιτλισμού), μάλλον όμως κόπηκε την τελευταία στιγμή για λόγους οικονομίας...(προφανώς θα ειναι το πρώτο που θα προστεθεί, αν η υπηρεσία τραβήξει εμπορικά)